0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (1,859 puan) tarafından
Benim oğlum bana aşırı düşkün yanımdan yoremden ayrılmaz babasıyla dışarı çıkar 1 saat sonra  annemi özledim diye ağlayarak eve gelir. Normal mi bu durum kızlar. Benim bir de seneye mesleki açıdan oğlumdan 10 ay kadar ayrı kalma gibi bir durumum olacak, çok mu kötü etkilenir sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(20,574 puan) tarafından
3 5 ve 8 yaş oğlum var 3 tane hepsi bana çok düşkün ortanca ayrı bi düşkün her akşam ağlayarak uyur yanımda yat  diye
(1,859 puan) tarafından
Benimki de öyle ya bensiz uyuyamaz bile
(20,574 puan) tarafından
Her akşam babasıyla kavga eder annemle uyumak istiyorum diye oda güzelce uyarır büyüyemezsin filan der başlar ağlamaya
-Reklam-
0 oy
(2,559 puan) tarafından
O nasıl bir iş canım çocuk 10 ay ne yapıcak sensiz ne olursa olsun çok özler seni 
0 oy
(2,400 puan) tarafından

Benim ki de tam tersi hiç aramaz hatta buna çok üzülüyorum:(

(1,859 puan) tarafından
Bırak öyle olsun daha iyi
(2,400 puan) tarafından
Değil cnm işte sözümü dinlemiyor beni görmüyor gibi ben ne kadar iyi olsam bile çocukla aramda bag yok eşimle canımla dünya ya getirdiğim oğlum halbuki ki babasını özler mesela beni Değil
0 oy
tarafından
Venimki yeni yeni vana dustu valla oyle deme seni aramasa zoruba giderdi bi kere unutmuyorum bunu kaynanama biraktim kayinbabamla hastaneye gittik geldik cocuk ilk defa anasından ayriliyo da umrubda degil beni ittirxi de dedesine gitti cok zoruma gitmisti 2 yastan sonra bana duskublesti biraz birlikte disari ciksrsak brni goremeyince uzuluyo ama kebdisi vavasiyla dedesiyle ciksin hic aramaz evdeyken yalnizsak *** *** ysnima gelir babasi varsa daha seyrek de olsa gelir biri varsa hic gelmez ama uykuda benimld yatiyo oglen uyutup kalkiyorum az uyuyup kalkiyo uykuyu alamiyo gece desen uyanip goremiyo annem nerde diye tanima geliyo dun sabaha karsi bi ara yanimda yatiyo yorgani ustume cekmisim beni gremedi sonra ben mi dondum naptim uyku sersemi hatirlaniyorum a annem burdaymis dedi dondu yatti 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 174 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde asllyd (622 puan) tarafından soruldu

410,340 soru

12,340,421 cevap

39,629 kullanıcı

Kategoriler

...