0 oy
59 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar 1 yıl önce sprail taktirmistim geçen ay 12-15 arası adet olmuştum bu ay çok gecikti lütfen yorum yapin gebe olabilir miyim nirmalmi gecikmesi

4 Cevaplar

0 oy
(573 puan) tarafından
Spirali kaymadan hamile kalan ben bu mesaja cevap vereyim bari canım 21 haftalık hamileyim 
(2 puan) tarafından
Sprail kaydı mi kaymadi mi nasıl kaldin hamile?
Bide 3 ay olmadan cikarttirmak zorundaymissin doktor dedi
(573 puan) tarafından
Canım mayıs ayında kontrol gittim 3 yıldır memnundum doktor dedi yerinde Haziran ayında hamile kalmışım ayrıca geri çekilme de yapıyorduk doktor dedi kayma yok bebek spiral yan yana bebek öndeydi alamadılar spirali  ipi gözükmüyor dediler çekemediler doktor dedi böyle doğum yapacaksın çok kanamalı bi 3 ay geçirdim ama kızım tutundu artık hayata şuan 21 haftalık böyle doğanlar varmış inş sağlıkla kucağıma alırım ölmez
(2 puan) tarafından
İnşallah cnm bnm ‍♀️
-Reklam-
0 oy
(923 puan) tarafından
Test yap tatlım spiralle hamile kalan çok kişi duydum kontrollerini yaptiriyormusun düzenli olarak kayma filann olduysa olasılığı var hapla kaldım ben hamile hormon bozukluğu yaşadım şuan 32 haftaligiz 
(2 puan) tarafından
Yapacam bugün test ‍♀️
0 oy
(704 puan) tarafından
4 gün geçikti adetim bu ay ki hiç geçmezdi neyse ki sabah adet gördüm darısı sana çok stresli bişey ya
(2 puan) tarafından
İnşallah cnm aminn‍♀️
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Geri çekilmede yapıyor muydunuz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkaymakannesi (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 45 göst.

408,406 soru

12,270,285 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...