0 oy
70 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (202 puan) tarafından
Nespresso kapsül soguk kahve americano latte espresso hepsini yapıyor temizligi kolay 

Philips çekirdek kahve oda hepsini yapıyor çekirdek oldugu için her şeyi için ayrı ilaçları kullanılıyor 

Nespresso 12 bin 

Philips 20 bin 

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,224 puan) tarafından
Philips yada Siemens marka al diğeri sadrce kapsül kahve yapıyor o kahve türüde çık sağlikli değil 
önce (202 puan) tarafından
Philipse genel olarak kullananlar çok küf tutuyor diyor kuzum ya
önce (2,224 puan) tarafından
Teyzemde Siemens var harika 4 sene oldu alalı  bir bak istersen
-Reklam-
0 oy
önce (2,402 puan) tarafından
Biz de nespresso var yaklaşık iki yıl oldu alalı. Çeşit çeşit kapsül koyabiliyorum mesela birisine yüksek yoğunluklu kahve yapabilirken bi sonraki kişiye düşük yoğunluklu kahve verebiliyorum kapsülün çeşidine göre veya aroması farklı kapsül atılabilir. Özetle ben memnunum kahveleri de güzel yapıyor kapsül olduğu için de tazeliğini koruyor bence. 
Nespresso dan da aldığım oluyor başka markalardan da alıyorum bazen. aslında indirimde alırsan uyguna geliyor. Şimdi en son bi termoslu kampanyası vardı nespresso termos hediye etti bence uyguna geldi. Sitesinde vardır hala muhtemelen
Tamam canım temizlik açısından nasıl peki
Kapsülller haznede birikiyor dolunca döküyorum yıkıyorum bitti hemen dolmuyor Tabi. süt haznesini her kullanmada yıkıyorum onun dışında çok pratik bence bir de altına kahve gelirse filan siliyorum ki ben üşengeç birisiyim bana çok pratik geliyor
Anladım canım şok teşekkür ederim güle güle kullan
Allah razı olsun amin inşallah. Sende hangisini alırsan al inşallah memnun kalırsın aldığından. Bu arada kuzenim de Philips in çekirdek kahve makinesi var kahveyi 1000₺ almış ve açık kalıyor tazeliğini de bilemiyorum nasıl oluyor. Küçük bir info geçeyim dedim. Belki yardımcı olur seçimin de
0 oy
önce (14,185 puan) tarafından
Bizde istiyoruz   Philips e bakıyoruz 
Yagsı temizleme maddeleri hep ayrı satılıyor canım kuzenim aldı kullanmadan kahve yok arızası verdi geri iade yaptı şns işi gerçekten
0 oy
önce (122,340 puan) tarafından
nespressom var ama philips daha guzel aldim 5500 onun da basina bi is geldi hevesim kacti
önce (3,708 puan) tarafından
Kapsüller tek kullanımlık ya canım indirimden alırsın ama mesela ben Tchibo alıyorum çekirdek kahvesini seviyorum benim için güzel bir kilosu 400 filan baya bir kullanıyorum kapsüller kulllan at pahaliya gelir. Ben de o yüzden Philips almıştım istersen benimkinde hem filtre kahve hem çekirdek kahve kullanabiliyorsun bazen çekirdek kahvem bitiyor filtre de kullaniyorum
ben latte mocha anlik degisiyo ama genelde cok sert sevmiyom
önce (3,708 puan) tarafından
Ben de sütlü kahveleri hiç sevmiyorum ya şekerli sütlü asla iğrenç geliyor bana
bi ara cok sert kahve ictim o kadar cok ictimki kahve sigara snr sert kahveden biktim sutluye sardim
Ben sütlü ve soguk kahveyi severim sert içemem
0 oy
önce (1,959 puan) tarafından
bende iki makine de yok ama arkadaşlarımdan ikisini de denedim açıkçası philips çok parasını hak ediyor mu bilmiyorum çok lezzetli gelmemişti bana ama bi arkadaşımda tchibo markasının kapsül kahve makinesini denemiştim bayılmıştım tadına.
Kapsül pahalı oldugu için lezzetli sanırım tatlım :)
önce (1,959 puan) tarafından
Heheh olabilir canım :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 183 göst.
0 oy
24 cevap 558 göst.
1 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmaaa.. (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
6 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

403,340 soru

12,081,320 cevap

36,354 kullanıcı

...