0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (2,306 puan) tarafından
Kızlar şimdi 8 Kasım'da 4 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrendim çok defa post paylaşmıştım doktora göründüm bugün fakat kafamdaki soru işaretlerini cevaplamadi devlet hastanesi olduğu için bı nevi başından saldı

8.kasim HCG:16.3

9.kasim HCG:24.5

11.kasim HCG:53.9

14.kasim HCG:38.3

18.kasim HCG:29.9

Doktor bana bir hafta sonra sağlık ocağında kan ver yükseliyormu düşüyor mu bak dedi sadece peçeteye gelecek şekilde kan kahverengi leke turuncumsu kan 10 gündür bu şekilde duruyorum kimyasal deniyor ama çok yavaş düşüyor şimdiye çoktan sıfırlanmasi gerekmezmiydi tecrübe ve bilgisi olan paylaşabilirmi doğal regl surecimin gecikmesinin 14 ncü günü 

5 Cevaplar

0 oy
(223 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir bu durum canım benim 1 hafta sürmüştü en son 79du 1 hafta sonra 1.48 çıktı o akşam kanama başladıydi. Senin de anca olmuştur bu kişiye göre degisen bir durum sonuçta 
(2,306 puan) tarafından
Anladım cnm yıpratıyor bu şekilde kismetimde yoksa bir an önce sifirlansin yeni umuduma kosabileyim bu süreç beni çok Üzdü yordu yıprattı
(223 puan) tarafından
Çok fazla stres yaptığın için olmuyor canım hele daha bu gebelik tamamen sonlanmadan yeni gebeliği düşünüyorsun ya bak bu sana psikolojik olarakta fiziksel olarakta çok zarar verir. bu stres hem su anki süreci uzatıyor hem de bir sonraki yumurtlama döngünü alt üst eder biraz zamana bırakmayı dene biliyorum zor ama  sabret. İnşallah her şey senin için çok güzel olsun
(2,306 puan) tarafından
İnşallah Allah büyük sağol canım elimde olan birşey değil umarım herşey yolunda gider
-Reklam-
0 oy
(527 puan) tarafından
İlk evlendigim ay gebe kalmıştım oda kimyasal gebelik 

12 gunde anca düştü 

Kişiden kişiye değişiyor bence bünye meselesi 
(223 puan) tarafından
Herkeste aynı şey olmaz ki. Bir çok kadın farkında olmadan hamile kalıyor ve kimyasal olunca kanamayla atılıyor tam adet döneminde denk geldiği için bilmiyorlar bile yani normal bir adet dönemi gibi geçiyor bitiriyor.  Her kimyasalda yoğun kanama ve pıhtı olmaz
(135 puan) tarafından
Benim kız da çok yanlız hircinlasmis iyice çevre sen bir yere gitsen bu çocuk seni rezil eder bilmem ne eve biri gelince gittiğinde bunalıma giriyor hisediyorm ağlıyor kalk gidelim diyor benimde 3 aylık kalbi durmuş bebeğim öncesinde kimyasal gebelik gecirmisligm var  şimdi beş aylık gebeym çok sıkıntıli geçiyor
(527 puan) tarafından
Allahim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Hiç canını sıkma dediğin gibi herseyin vakti nasibi var allahim tez zamanda ikinci bebek nasip etsin
(2,306 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin cnm banada nasip etsin inşallah zor günler geçir Allah'ın izniyle rabbim yokluklariyla sinamasin hayırlı evlat olsunlar
(135 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(3,416 puan) tarafından
Kimyasal betaya bağlı canım ne zaman sıfırlanırsa o zmana kanama.basliyor yani hemende sifirlanmiyor kişiye göre sıfırlanıyor 
(2,306 puan) tarafından
Anladım cnm sağol
0 oy
(9,575 puan) tarafından
Bende geçen ocak ayında yaşadım.

İlk gün 290 

2 gün sonra sonra 90

Üçüncü gün 42 ve ağrılı acılı kanama başladı çok oldu ve pıhtı şeklinde oldu 
(2,306 puan) tarafından
Yok ya benimki çok az düşmüş anlamadım
0 oy
(926 puan) tarafından
1 dis gebelik bi dusuk bide kimyasal yasadik kimyasal 3 bucuk haftaya zor sifirlandi
(2,306 puan) tarafından
Çok tuhaf gerçekten Allah bir daha yaşatmasın vallahi yıpratıyor insan
(926 puan) tarafından
Bence dis gebelik yada yuksek hafta bi düşük kurtaj yasamaktan iyi benim boyle kotu deneyimlerim oldugu icin kimyasal kolay gelmisti
Elhamdülillah oglumu dogurdum simdi tekrar gebeyim seninde gonlune gore olsun ama anladigim kadariyla seninde bi cocugun var
(2,306 puan) tarafından
Benim 3 aylık bir kurtajim canli bir şekilde yaşadığım kürtaj narkoz bile verilmeden ben çok iyi biliyorum demek istediğin seyi bnde diyorum ki bu süreçler yıpratıyor bi bekleyiş icine giriyorsun vücudun dengesi bozuluyor ister istemez stres sıkıntı oluyor 6. Yasinda oğlum hamd olsn 7 aylik doğdu 45 gun kuvezde kaldi bilmiyorum eksikligim dinmedi hep hastane hep hastane yoluna girsin herşey bir daha nasip olursa birşey olmasın zamanında kucağıma alabileceğim bir evlat daha nasip etsin inşallah
(926 puan) tarafından
Ayni seyleri yasamisiz 14 haftalik kurtaj oldum dis gebelikte hem kurtaj oldum hem igne vuruldum hem 10 gün tedavi gördüm ustune kimyasal yasadim herkes biseyler yasiyor yinede her halimize şükür gonlune gore olsun.
(2,306 puan) tarafından
Evet hamd olsun rabbim oğluma saglik sıhhat versin sağlıkla bı evlat daha nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 389 göst.
7 Aralık 2021 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 197 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 293 göst.