+1 oy
381 göst.
önce Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz akşama ne yemek yaptınız yapacaksınız belki az canım ister bende yaparim 

Ben hastaneye gidip geldim uyudum yeni uyandım basım ağrıyor bi kahve içip kendime geleyim dedim yemeğim de Yok 

Merak edenler için yazayım geçen idrarda protein kacağı çıkti 24 saatlik idrar temiz çıktı tansiyon şeker takibine devam dedi haftaya yine çağırdı doğumu da 36 olarak planlıyoruz ama bi aksilik olmadığı sürece genel cerrahi hadi ameliyatları yapalım demedik leri süre 37.38 e Kadar götürmeye çalışcaz dedi iyi olsun da 2 hafta gec olsun ♥️ 

image

13 Cevaplar

0 oy
önce (752 puan) tarafından

Bebeğine sağlıkla kavuş:)<3

Bnde domates çorbası köfte ve makarna yaptım hatta altta bida yazdım menümü hamileyim dahada yapamam deyip isyan etmiştim birde:P:D

önce (3,398 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️☺️

Bende makarna yapıp geçsem mi
-Reklam-
0 oy
önce (1,040 puan) tarafından
Afyet olsun öyle cnm tabi cerahide kesin gün verse 37'de doğum olsa çok iyi bende yarı yamalk bı kahvaltı yaptım kıza duş aldircaktim huysuzlandi uytum bende namaz kıldım elbse atcak makineye elbise toplncak bulalşik makinye atacam salonu makineye atarım ev temiz ama dağınık biraz yemegimde dünde etli yeşil fasulye mercimek çorbası çok azda pilav var belki biz yeriz eşim  gelene kadar dışarı çıkarız erkende yerim ben 
Oo en heyecanlı haftalrda desene 2. çocuk heycanida ilk çocuk gibi oluyorum acba??
Valla gülüm dün annemelede aynı konuştuk bu benim 4 cu hamileligim ve sanki ilkmis gibi mutlu ve heyecanlıyim aradaki fark öbürlerinde çok sitres yapıyordum bunda artik neyin ne olduğunu biliyorum afedersin akıntım oldumu neden olacağını ağrım olunca ne yapmam gerekir daha fazla tecrübeli olduğum için çok rahat oluyor
Ben hep merak etmisimdir bazen diyom 2.ye hamile kalsam ilk günkü gibi heyecan olmicak sanki  diyorum ama bunda acemi olarak bir sürü yol ve tecrübe kazandım 2. Olsa o rahatlık olur AA evet senin 4 dü unutmuşum cnm
Gerçekten sağlık sorunları olmasaydı diyorum daha rahat geçerdi

Rabbim en hayırlısıni nasıp etsin inşallah cnm
Amin cnm.☺️
0 oy
önce (1,909 puan) tarafından
Sağlıkla al kucağına inşallah yemek olarak Bezelyeli patates  yemeği yaptım  yanına bulgur pilavı  yapicam  dha yapmadım  turşu falan  afiyet olsun 
Ellerine sağlık canım
0 oy
önce (7,638 puan) tarafından

Ay şükür kuzum çok sevindim nişey çıkmadığına ❤

Afiyet bal şeker olsun 

Benimde yemeğim yok valla bugün pek iyi değilim yemekler eşimden bugün:P

Benimki öğleden sonra işe gitti o yüzden ona atamıyorum yemek işini
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
önce (7,638 puan) tarafından
Olsun kuzum bugünlük ☺
Senden de razı olsun tatlım❤
0 oy
önce (7,226 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❤️ sağlıkla al kucağına yavrunu 34 haftalık doğurdum kimsenin 1hafta bile erken doğurmasıni istemem psikolojik olarak yıpratıyor 

Teşekkür ederim cnm ♥️ yıpratır
0 oy
önce (928 puan) tarafından
Afiyet olsun abla Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah saglıcakla vallah kaynana kaz pişirmiş onu yeyecegiz yemwk davetliyiz
0 oy
önce (2,029 puan) tarafından
Aleyküm selam büsüm valla ben fırında karışık sebze yapıyorum yanına sarımsaklı yoğurt koyarım bide tavuklu pilavim var azcikta salata yaparım tamam işte ya ❤️☺️ maşallah bir an önce sağlıkla kavuşun rüzgar beyle ❤️
Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah ♥️♥️

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
önce (2,029 puan) tarafından
Sağolasın canım amiiiin ❤️ çok merak ediyorum senin bebişi ❤️
Tahminim ce yine benim kopyam olucak gibime geliyor
0 oy
önce (2,153 puan) tarafından
Yağğğ çok az kalmış kavuşmanıza ne günler atlattınız mutlu son yakın desene çok sevindim Rabbim ikinizede sağlıklı sıhhatli doğum yaşam nasip eylesin merakla doğurdum postunu bekliyorum ❤
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ cok teşekkür ederim
önce (2,153 puan) tarafından
Burdaki ailenide ihmal etme cee ee yap kaç arada özlüyoruz hadi hayırlı haberlerle gel inşallah ❤
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
önce (609 puan) tarafından

Canım sağlıkla alalım inşAllah ya bebişlerimizi bende verdim canım tahlil hem enfeksiyon çok seninki gibi cıkmış ya ama pozitif degil ya çok korktum 31, haftalıkla gidiyorum cünkü özletme kendini :)

Sağlıcakla gelsin inşallah cnm
önce (609 puan) tarafından
Tüm hamileler inşAllah canım :)
0 oy
önce (726 puan) tarafından
Ve aleykümselam senin ve bebeğin için en hayırlı zaman olsun inşallah 
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
önce (2,832 puan) tarafından
Ben de gec oldu ama daha yapmadim midem cok bulaniyor gebelikten dolayi maf oldum et cikardim oglum sote istiyor onu pisircem simdi canim
Pirilam kullan cnm azda olsa faydası var
0 oy
önce (793 puan) tarafından
Afiyet olsun. 
Teşekkür ederim cnm
0 oy
önce (281 puan) tarafından

Ben geç gördüm bugün afiyet olsun canım<3 olsun Allah büyüktür Allah'ın dediği olur Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hatırladığım kadarıyla 7 aylık falan oldu senin değil mi canım

33+2 cnm ben hafta olarak hesap yapıyorum ay olarak hesap yapınca karışıyor

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 451 göst.
30 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 398 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 940 göst.
5 Ağustos 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 505 göst.
13 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu

403,371 soru

12,082,554 cevap

36,359 kullanıcı

...