Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz akşama ne yemek yaptınız yapacaksınız belki az canım ister bende yaparim
Ben hastaneye gidip geldim uyudum yeni uyandım basım ağrıyor bi kahve içip kendime geleyim dedim yemeğim de Yok
Merak edenler için yazayım geçen idrarda protein kacağı çıkti 24 saatlik idrar temiz çıktı tansiyon şeker takibine devam dedi haftaya yine çağırdı doğumu da 36 olarak planlıyoruz ama bi aksilik olmadığı sürece genel cerrahi hadi ameliyatları yapalım demedik leri süre 37.38 e Kadar götürmeye çalışcaz dedi iyi olsun da 2 hafta gec olsun ♥️
Bebeğine sağlıkla kavuş
Bnde domates çorbası köfte ve makarna yaptım hatta altta bida yazdım menümü hamileyim dahada yapamam deyip isyan etmiştim birde
Ay şükür kuzum çok sevindim nişey çıkmadığına ❤
Afiyet bal şeker olsun
Benimde yemeğim yok valla bugün pek iyi değilim yemekler eşimden bugün
Afiyet olsun canım ❤️ sağlıkla al kucağına yavrunu 34 haftalık doğurdum kimsenin 1hafta bile erken doğurmasıni istemem psikolojik olarak yıpratıyor
Canım sağlıkla alalım inşAllah ya bebişlerimizi bende verdim canım tahlil hem enfeksiyon çok seninki gibi cıkmış ya ama pozitif degil ya çok korktum 31, haftalıkla gidiyorum cünkü özletme kendini )
Ben geç gördüm bugün afiyet olsun canım olsun Allah büyüktür Allah'ın dediği olur Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hatırladığım kadarıyla 7 aylık falan oldu senin değil mi canım
1,486,348 soru
24,299,992 cevap
344,005 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın