+2 oy
966 göst.
önce Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar ben birşey gözlemledim normalde sevgili olsak hemen ayrılabileceğimiz konular evliyken başımıza gelince affedebiliyoruz veya affetmiş gibi oluyoruz. Sanal medyada aldatılmayı affettim mesela veya affetmiş gibi gözüktüm bu büyük bir konu ( bu arada konumuz bu degil nasıl affettin onursuz gurursuz diye hemen başlamayalım acısını çektim zaten daha öncede postumda bu konuyu anlattım yiyeceğim lafları yedim bir güzel o yüzden konu ve soru bu değil ) ama tartışma sırasında edilen ağır laflarıda affediyoruz bazen burada da çok okuyorum normalde sevgiliyken  hadi lan oradan bitti yürü git diyebileceğimiz ağır laflara sırf evlilik olunca hemen bitirip ayrılamıyoruz. İtip kalkma , şiddet, ağır laflar , ezilmek bunları affetmek zorunda kalan insanlarda var okuduğum kadarıyla. Evli olunca kolay yuva yıkılmaz diyende olacak, ne alakası var bunlara karşı affetmek değil ayrılıkta seçilebilir diyecekler de olacak. Ama benim merak ettiğim Siz evliliğinizde neleri affettiniz mesela bir laf olabilir bir hareket olabilir ben bunu normalde affetmezdim ama evli olunca affetmek zorunda kaldım dediğiniz şeyler neler ? Benim sorum bu. Ve bu soruya 7 24 kocası tarafından prenses muamelesi gördüğünü söyleyen ve benim kocam hiç böyle bir sorunlar yaşatmaz bana diye yorum yapanlar cevaplamasın. Bugün çok doluyum bu son postum:)

37 Cevaplar

+1 oy
önce (564 puan) tarafından
Afftmedim ama gidemedimde daha doğrusu dönmek zorunda kaldım çocuklarım için bela çıkmak üzereydi kan dokulcrkti ailem onunla belaya girmesin diye kendimi feda ettm için öfke dolu.cok iğrenç bı şekilde ihanet etti bana açık alanen evi terketmişti defalarca yattı o o...pyla berseyin farkındaydım ama keşke keşke gidecek kapım olsaydı mecbur bırakıldım.icimde yaşıyorum acimi Allah'a havale ettim hakkımı asla onursuz gurursuz dglm herkes yaşadığını bilir kinamasin kimse yaşamadan ölmez insan yoksa.intihar ettim onu bile beceremedim midemi yıkadılar hastanede yattım birgün çıktım ciğerim aciyor sanki üstünden iki yıl geçti bağıra bağıra ağlamak istiyorum şuan bile 
önce (8,267 puan) tarafından
Çok üzüldüm yaa Allah yardımcın olsun..
önce (564 puan) tarafından
Amin insallh Allah razı olsun. inan buna çok ihtiyacım var yaşama sevincim kalmadı çünkü Allah'tan gelcek yardıma okadar ihtiyacım varki...
-Reklam-
+1 oy
önce (326 puan) tarafından
Kaynanam evlendigim gibi hamile kaldigimda iftira atıp bunu sen önceden yaptın evlendikten sonra değil demişti . Yeni gelindim daha açılmamıştım o lafı şimdi diyecekti nasıl ikiye boluyodum onu.  

Hemen konu kapanmisti şimdi olsa 72 sulaleye rezil ederdim. 
önce (2,062 puan) tarafından
Ooo bu çok ağır amaa
önce (326 puan) tarafından
Eşim ağızlarının payını vermişti neyseki
+1 oy
önce (5,062 puan) tarafından
Iste tam o sozleri o hatalari sevgilyken yaptiginda ayrilicaksin oturup kalkmasindan toplum icinde insanlara davranisindan bir insanin huyu belli olur simdiye kadar hep sakin oldum tartisma aninda cunku biri atesken biri su olmali ki kavga kızışmasın elbet karsi tarafta sakinlesicek o zaman sakin sakin konusulur ama herkesin bir cizgisi vardir benimde aldatma ve siddet ikiside kaldirabilcegim seyler degil rabbim beni bu konuda imtihan etmesin 
+1 oy
önce (1,397 puan) tarafından

Anlatsam çıkışı bulamam :D

+1 oy
önce (193 puan) tarafından
O kadar çok şeyi affettimki anlatamam ama mecburiyetlerim vardi hatta var ama herseyi elimin tersiyle itmeye çok az yıllar kaldı sabırla beklemeye devamm
+1 oy
önce (411 puan) tarafından
Neleri affetmedim ki daha doğrusu es geçiyorum zamanla çünkü gerçekten evlilik ha deyince bitebilecek birşey değil siralarsamda, Eşimin sessiz oluşunu affettim 

Arkamda durmayisini

Sanal olarak aldatilisini daha nicesi 
+1 oy
önce (252 puan) tarafından
Çok şükür sevgiliyken çekmeyeceğim hiçbir şeye evliyim diye susmak zorunda kalmadım. İkimiz de, ikimizin de susmayacağını bildiği için, hala o kapıdan çekip gidebilme ihtimali olduğu için ve en önemlisi hala sevgili gibi sevdiğimiz için herşeyimize dikkat ediyoruz. Allah şaşırtmasın
0 oy
önce (2,182 puan) tarafından
Kaynnam ve kayinpederim yuzunden hamileyken yedigim dayaklari affettim.evet cok zor ama affettim cunku ailem arkamda degildi asla.gidjcek yerim yoktu ve katlanmak zorunda kaldim.degdimj bilmiyorm ama mecburdum.
0 oy
önce (548 puan) tarafından
Hayatım boyunca unutup da affetmeyeceğim iki hatası var eşimin bunlar ne aldatma nede fiziki bişey ağır bir lafı da olmadı boşanmaya gitmeyecek iki konu var sadece o konularda da üstünden 20 yıl geçse de ölsem de affetmeyeceğimi kendisi de biliyor
0 oy
önce (484 puan) tarafından
yaşadığım hiç bir şeyi affetmedim bilakis her anı kafamın içinde dönüp duruyor yazsam belki ağlarsın ama gerek yok ne aileme küsüm ne eşime hiç birşey olmamış gibi yapıyorum çünkü bu dünyanın öteki tarafı var hatta şunu söylim öteki tarafada kalmadı kim ne yaptıysa bir bir dahabeterini yaşıyor .o yüzden gönlüm hergün huzurlanıyor. Kim ne yaparsa yapsın kendine yapıyor 
0 oy
önce (136 puan) tarafından
Eşim sevgililik zamanı olsunn evliykem olsun hiç çiçek almadı sürekli şakasına söylerim geçen trafik deyiz kadın çiçek satıyor kızıma yalandan baban çiçek alacakmış bana annecim dedimn demez olaydım öl de mezarına getireyim dedi sinirle o kadar zoruma gitti ki inşallah ondan önce ölürüm ve her mezarıma geldiğinde bu sözünü hatırlar 

Eve gelince o lafını unuttum sanma dedim trafite sinirliymiş de yorgun muş da cart curt 

hala aklıma geldikçe üzülüyorum
önce (266 puan) tarafından
İnan mesajını okurken derinlerde bir yerlerde acı hissettim.
0 oy
önce (554 puan) tarafından
Herseyı affettiğim ıcın kendimi affetmiyorum (esim konuya dahil degıl)
0 oy
önce (26 puan) tarafından
Basligi okuyunca yuzumdenn buruk bi gulumseme gecti
0 oy
önce (1,377 puan) tarafından
Neleri affetmedik ki ? Zaten hep bundan dolayı kaybediyoruz
0 oy
önce (838 puan) tarafından
Başka kadından çocuğum var dedı kabulmettım 5yasında hemde ogrendım 2ay sonra çocugun babası o degılmıs öğrendik yanı çok uzun aslında keşke ozaman ayrıl saydım
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Evden kovdu karnım burnumda tokat attı hamileligim boyunca stres yasattı defalarca babamın evine gttim geldim telefon sakladı gostermiycem diye kırdı bile(muhtemelen aldatılıyordum) hepsini affetmek zorunda kaldım halbuki evlnmeden önce ne kadar gururlu burnu yere düşse eğilip almyck bi tipdim sırf ailesinin bi Hareketi gururumu incitti diye 8 yıllık sevdiğim çocuk tan ayrılmiştim sırf ailem ayrılmamı istemedi arkamd durmadı dye kızımın hatrına herşeyi afftmiş gibi yaptım bi şekilde geçiyor işte hayat keşke bazı seyler hiç yaşanmasaydı.. 
0 oy
önce (682 puan) tarafından
Eşimi affettiklerim zoruma gitmiyor da kaynana kayınbaba gorumceyi affettigim zoruma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 451 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 915 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde fadimana (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,156 göst.
17 Ekim 2021 Aile kategorisinde Ela94 (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 353 göst.