Kızlar ben birşey gözlemledim normalde sevgili olsak hemen ayrılabileceğimiz konular evliyken başımıza gelince affedebiliyoruz veya affetmiş gibi oluyoruz. Sanal medyada aldatılmayı affettim mesela veya affetmiş gibi gözüktüm bu büyük bir konu ( bu arada konumuz bu degil nasıl affettin onursuz gurursuz diye hemen başlamayalım acısını çektim zaten daha öncede postumda bu konuyu anlattım yiyeceğim lafları yedim bir güzel o yüzden konu ve soru bu değil ) ama tartışma sırasında edilen ağır laflarıda affediyoruz bazen burada da çok okuyorum normalde sevgiliyken hadi lan oradan bitti yürü git diyebileceğimiz ağır laflara sırf evlilik olunca hemen bitirip ayrılamıyoruz. İtip kalkma , şiddet, ağır laflar , ezilmek bunları affetmek zorunda kalan insanlarda var okuduğum kadarıyla. Evli olunca kolay yuva yıkılmaz diyende olacak, ne alakası var bunlara karşı affetmek değil ayrılıkta seçilebilir diyecekler de olacak. Ama benim merak ettiğim Siz evliliğinizde neleri affettiniz mesela bir laf olabilir bir hareket olabilir ben bunu normalde affetmezdim ama evli olunca affetmek zorunda kaldım dediğiniz şeyler neler ? Benim sorum bu. Ve bu soruya 7 24 kocası tarafından prenses muamelesi gördüğünü söyleyen ve benim kocam hiç böyle bir sorunlar yaşatmaz bana diye yorum yapanlar cevaplamasın. Bugün çok doluyum bu son postum:)