0 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (1,696 puan) tarafından
Bugün tam 39 haftalik oldum. 1 normal dogumum var. Bu hamileligimde 37 haftalikken dogum pozisyonunda olan bebeğim 38 de yan durmuş. Transvers duruş deniyor. 4 gün önce gittik yine aynı şekilde yan duruyor.  Doktorum artık dönme ihtimali çok zor dedi. Bugüne kadar sadece 1 gebemin çocuğu son an da döndü dedi. O da yüzde 1 ihtimal dedi. Ve yarına sezeryan günü verdi. 39+1 oluyorum. 40 a kadar bu sebepten beklemek istemiyor. Yeterli sağlıkla gelsin dogum şekli çokta önemli değil elbet. Ama merak ettiğim içinde sormak istedim

2 Cevaplar

0 oy
(954 puan) tarafından
Rabbım kucagına almayı nasip etsin inşallah canım gecen hafta arkadaşımın da dogum bir hafta kala pozisyon degiştirfi bebek o kadar yuruyus yaptı ama en son yine Sezeryan oldu benimde plasenta onde bende korkuyorum Rabbım yardımcın olsun inşallah 
(1,696 puan) tarafından
Çok sağol cnm. Rabbım seninde yardımcın olsun. Arkadaşın neden sezeryan oldu acılmami olmadi
(954 puan) tarafından
Bebk yuları cıkmıstı son haftada normalde uygun pozızyonda gecerler bebek dönmüş
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Kuzenimde böyle oldu çocuk 27. Haftada doğum pozisyonundaydı 37 de yan döndü doktoru 2 kere kendi çevirdi çocuğu 39. Haftada hatta suni sancı verdi sancıyla döner belki dedi dönmeyince bir daha döndürdü ama yine de kanala girmedi başı mecbur sezaryen oldu 7-8 saat sancı çektiğiyle kaldı o yüzden boşuna uğraşmayın derim doktorun ümidi yoksa yerleri çok daralıyor artık dönmesi çok zor yine de istiyorsanız bir kaç egzersiz var YouTube da bi bakıp deneyin sezaryenden önce son bir bakın dersiniz belki dönmüş olur 
(1,696 puan) tarafından
Egzersizden korkuyorum cnm. Dönse dönerdi herhalde. Hayırlısı artık. Doktor yarın son bir kere daha bakar. Eğer aynıysa zaten sezeryanla alır bebegi. Zorlamamak lazım. Hayırlısı olsun artik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 233 göst.
19 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cimcimeannesi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
12 Nisan 2022 Aile kategorisinde mehal (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 251 göst.

406,230 soru

12,179,857 cevap

36,674 kullanıcı

...