0 oy
296 göst.
Aile kategorisinde (259 puan) tarafından
Tek çoçuk düşünenler :) 

:) 

:) 

18 Cevaplar

0 oy
(902 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım . Ysrdım edenim yok  çok zorlanıyorum ama bir kardeşinin olmasını istiyorum. Kardeş candır çünki
-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında ikinciyi düşünmüyorum bi ara çevre komşu laflarıyla sinir ediyordu ama artık takmıyorum onlara ne benim ürememden puhaa
0 oy
(3,926 puan) tarafından
Bir tane oğlum var Allah bağışlasın.  Rabbim ona sağlık versin ama artık yeter bir tane daha çocuğum olursa kafamda huniyle gezerim 
0 oy
(6,239 puan) tarafından

2 çocuk candır;) 

0 oy
(11,254 puan) tarafından
büyük konuşmak istemiyorum ama sanırım tek kalacak. gebelik zehirlenmesi yaşadım aynı şeyleri ikincide yaşamak istemiyorum. bir de ekonomik olarak bir çocuğa gül gibi bakarım özel okullara yollarım ama iki çocukta bunu yapamam 
0 oy
(4,542 puan) tarafından
Bazen düşünüyorum tek çocuk olsun sonra bize birşey olsa kim kızıma bakacak diyerek ikinci olsun diyorum 
0 oy
(6,472 puan) tarafından
4 buçuk yaşında bir kızçem var tek çocukla kalacağım gibi annem kayınvalidem baskı yapıyor ☺️
0 oy
(535 puan) tarafından
O sırada 3.hamıle olan ben :) 
(1,161 puan) tarafından
bencede maddi durumun varsa mutluysan 4 5 olmali
0 oy
(9,430 puan) tarafından
Hayali hep 2 kız 2 oğlan olan ben :)) ama hep 2 de kalan yine ben 
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Eğer kalabalık aile olsaydım arkada kalacak destekçileri olduğunu bilseydim evet ama malesef aile küçük ve yaşlı o yüzden ikinci isterim ama hep evlenirken tek derdim şimdi ölümler artıp aile küçülmeye başlayınca ikinciyi isterim 
0 oy
(7,499 puan) tarafından
Bir destekçim olmadığı için eşimde dahil ikinciyi düşünmüyorum. İsterdim kardeşi olsun ama bana da yazık 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Tek çocuk yeter diyordum ama öyle üzülüyordu ki beni de etkiliyordu camlardan bakıp bakıp konuşuyordu. 10 yaşında iken kardeşi oldu. Şimdi kızım var bir de iyiki olmuş diyorum 2 iyidir 
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Ben tek çocuğa karşıyım kendi adıma zorda olsa huniylede gezsem 2 iyi ☺️♥️
0 oy
(3,324 puan) tarafından
Ben doğuruyorum ben bakıyorum maddi manevi  herşeyi bizde, beden benim karar benim çevreye ancak başka şey düşer :)) haa her ay banka hesabıma para göndereceklerse olabilir :) çocuk bakımı aşırı zor psikolojik olarak yipraniyorsun maddi olarak yipraniyorsun 1 tane olsun sağlıklı olsun yeter bence 
0 oy
(524 puan) tarafından
Adaşımmm ;) bu sorular hep bize sorulur   . Ben kızımda çocuk ıstemıyordum kaynanam yap yap yap beynimı yedı dedım kı sen doğur ben dogururum dedım. ( bız kaynanam lâ anne kız gibiyiz bu konusmaları espeılı düşün))) Veee büyük konuştum ben doğurdum :) :) o yüzden cevabın şu olsun  . Allâh herkese hayırlı evlat versin isteyene versın. Baktın devam edıyor o an ortamı terk et şu içmeye kalk işte uzaklaş bırsey yap 
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Ben tek düşünüyorum Rabbimin suprizi olmadığı sürece ben tek çocuk kalicam şükür maddi anlamda sıkıntı yok ama bakacak güç yok oğlum çok zor bir çocuk 29 aylık hala uyumaz geceleri 13536839 kere uyanır ayakta sallatır bayağı yordu beni
0 oy
(1,395 puan) tarafından
Nişanlı iken eşime 3 çocuk istiyorm diyodm . Evlendm Bi kızım oldu. 2.5 yaşında suan. Meme kanseriym kemoterapi aliyorm . Yumurta dondurma işlemi de yaptırmadm. Hormona bağlı olduğu jcin 5 sene hap ve iğne kullanip geçici menopoza girecegm . RABBIM başka nasip eder mi bilmiyorum ama şimdilik tek çocuk ❤️
0 oy
(2,086 puan) tarafından
Bende tek çocuk da kalmak isteyenler denim ama 4 yaşındaki oğlum kardeş ve eşim bebek ateşiyle yaniyolar resmen . Sallayabildiğim yere kadar sallama taraftarıyım sonu ne olur bilmem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
15 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 491 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mariapuder (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,686 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
5 Mart 2023 Aile kategorisinde ipekbebek_07 (14 puan) tarafından soruldu