0 oy
52 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (169 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık ve kolik uykuları çok sıkıntılı gece gündüz uyumuyor Normalde kundak ile biraz dalabiliyordu uykuya şimdi büyüdü kundağı açıyor ve eli çıkınca direk uyanıyor artık herhalde kundaksız yatırma zamanı başladı ama bu duruma nasıl alıştıracağım bilmiyorum eli açıkken hep yüzü ile oynuyor

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,225 puan) tarafından
Hazir fermuarli kundaklari tavsiye ederim.
3.5 aylikken 4.ay atagi basladi ve asla kundak istemedi. Yani klasik kundak zaten hic yapmamistim dogdugundan beri ellerini cikarip yuzune cekerdi cunku. 5 aylik olana kadar fermuarli kullandim. 4.ay ataginda istemedi ama uyuduktan sonra koydum. Yoksa saat basi uyaniyodu ellerini surekli agzina falan goturuyodu. Link atarim simdi.
https://ty.gl/cxwdfmjsvpij2
Bak bu model canim kollari cikarilani da var. Yani once bi eline alisiyo sonra otekine.
önce (169 puan) tarafından
Canim bu ayni zamanda  uyku tulumu diyemi geciyor galiba her bedeni var siz memnun dunuz demi
Evet canim. Ben baska marka almistim 1 tog uyku tulumuydi benim ki. Sadece sana model atmak istedim. Ben dogum yaptigimda yerli yoktu. İthal aldim ben hemde 2.el zor bulunurdu. 6 aya kadar olur en fazla o da kollari acilan modeli. Zaten 4-5 aydan sonra kundaklamayin deniliyo bebek donmeyi ogrendigi icin.
Sen bunu en fazla 2-3 ay kullanirsin. Umarim bebegin de sever yani.
Ben dogunca kullanmaya basladim ilk 2 ay guzel uyudu. Sicrama falan oluyo ya o sekil uyanmazdi kolay kolay bunu giydirince.
Evet bende baktim simdi baya pahali ben yurt disindayim  burda baya pahaliymis
Keske sevse uyusa hic onemli degil ne gece ne gunduz uyuyor artik bayilacam uykusuz luktan
-Reklam-
0 oy
önce (751 puan) tarafından
Ben hic kundak yapmadim 1 kere bile herkes yap dedi saldim cocugu 2 3 el kol oynatti uyandi simdi oda alisti eli kolu oynasada eninde sonunda uyuyor
Benimki hep oynuyor yuzu ile kolik bebek gece bile eli ciksin direk uyaniyor  acik kalsin diye deniyom asla elleri yuzunden cekmiyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 288 göst.
0 oy
5 cevap 336 göst.
23 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 405 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde tugcevepars (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 193 göst.
2 saat önce Aile kategorisinde Zeynepjdjdjd (50 puan) tarafından soruldu