+1 oy
608 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya ben geçen sene katıldım bu sene dusunmuyorum katılmayı ücret 100 TL aslinda parasında da değilim ama gruptan inatla yaziyolar katılmayanlar katılsın diye bunu gruptata belirttim katılmayı düşünmüyorum diye ama resmen silah zoruyla para istiyolar bende verceksemde vaz geçtim böyle şart koştukları için bide özelden yazmış Veli'nin biri slm yazmış direk,eşimde yabanci biri sandı kimsin sen yaziyosun karıma falan dedi yok veliyim öğretmenler günü falan yapicaz siz hangi öğrencinin velisisiniz yazmış eşimde engelledi . Kafam attı iyice abi katilmak zorundamiyiz busene de katılmayı veriyim ..

24 Cevaplar

+1 oy
(482 puan) tarafından
Ben olsam onlara katılmayıp, çocuğumun öğretmenine vermesi için çok güzel bir hediye alırdım. Herkes ortaklaşa tek hediye alsınlar. Siz onlara inat olarak ayrı alın bence. :D Tabii maddi imkanınız varsa. Yoksa almasanız da olur, hiçbir öğretmen bunu sıkıntı etmez. 
-Reklam-
+1 oy
(6,896 puan) tarafından
Şu işleri zorla yapmaları gerçekten çok can sıkıcı kızım şuan anasinifa gidiyo kartuş almak için para topandıydı alınan kartuş işe yaramayınca geri iade oldu neyse bizde onunla alalım dedik hem öğretmenin işine gelsin hem çocukların dedik o yüzden pasta alınacak cocuklarla yensin diye hemde çiçek 
tarafından
Çok gıcık bı tayfa var onlar yüzünden sogudum böyle seylerden
(6,896 puan) tarafından
Allah'tan iyi kişilere denk düştük
0 oy
(383 puan) tarafından
Çocuğunuz öğretmenini sevmiyor mu? Hediye almak istemez mi? Hediye alsanız zaten daha maliyetli olur. Verirdiniz 100 lirayı ne çocuğunuz öteki hissederdi ne siz uğraşırdınız. Eşinizin de yaptığı çok ayıp bence. Sonucta organizasyonu yapan kişilerin de hesap kitap yapması lazım kim katılacak kim katılmıcak bilmeleri lazım size özelden yazmasından rahatsızlık duymanız tuhaf geldi madem o kadar istemiyorsunuz katılmicam diyebilirdiniz olayı eşinize intıkal ettirmeniz ve sizin adınıza engellemesi hiç hoş değil çok kaba
tarafından
E dedik zaten grupta belirttim tekrardan özelden yazması ne mana ?
0 oy
(2,058 puan) tarafından
İnan şuan aynı dertteyim. 100 TL artı tüm sınıfa poğaça. Her veli bı çeşit yapcak birde gösteri için alt üst kombin. Ya ben akşama ne yemek nasıl pişirsem derdindeyim süt alamıyorum kızıma ogretmenler günü diye tutturmuslar. Ve sadece sınıf anneleri verecek hepimizin adına ben ve çocuğum geri planda ne anladım bu işten. Geçen sene elim boldu hem gruba para verdim hem bireysel aldm anneler günü geldi içimden geldi bir cüzdan aldım yolladım. Ve sınıf annesi çok yakın arkadaşım ne kadar borc içinde olduğumu biliyor. Ben verim sonra sen bana ver diyor. Hayır dedim ödemelerim çok sonrada veremem anca okul etüd parasını yatirabilirim bu ay dedim sadece Tm yazmış sinir oluyorum 
tarafından
Ya aslında 100 TL sinde degildim ama emri vakiden hoslanmadigim için vaz gectim herkes versin herkes katılsın dedikleri yüzden yoksa derdim para değildi bide belirttiğim halde özelden yazıp zorla para dilenmesiydi
(2,058 puan) tarafından
Ben açık açık dedm yok param ödemelerimin derdine düşmüşüm çocuğuma beslenme derdindeyim 100 TL bile çok bana daha ne diyeyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 86 göst.
0 oy
15 cevap 393 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Huzur içimde (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 262 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu

408,390 soru

12,269,575 cevap

37,560 kullanıcı

Kategoriler

...