0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Sütüm tazyikli ve bol gelir sürekli ama bazen meme öyle bir yumuşuyor ki içinde süt azaldığını anlayabiliyorum ve bebeğim emerken ağlıyor bide en fazla 30 dk tok durabiliyor her dk meme ağzında acaba bu sebepten mi süt toplanmiyor. Geceleri bol bol sütüm var gündüz azalıyor. Bugün öğleden beri 20 30 dkda bir emiyor ama doymadigi belli oluyor mama aldım 90 ml yaptım hepsini içip uyudu üzüldüm açıkçası bian neden öyle oluyor son birkaç gündür bu durumu yaşıyorum önceleri meme hep dolu idi şimdi yumuşak 

5 Cevaplar

0 oy
(593 puan) tarafından
Bol bol şu ı'm ve tatlı şeyler ye
(184 puan) tarafından
Su önemli de bana çoğu kişi de emziriyorsun tatlı şeyler yeme diyolar hiçbir şey anlamadım bu işten
(593 puan) tarafından
Nıye kı ilk defa duydum ben bır dilim tatlı yesem deli gibi
Sütun oluyordu
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
Ge e uyuyup dinlendigin için sütun artıyor gün içerisinde uya imkanin olursa uyu dinlen sütun çoğalır 
(184 puan) tarafından
Gün içinde uyuma imkanım yok ki iki çocukla ev işine mi yemeğe mi bebeğe mi yetişeyim çok zor gerçekten
(1,119 puan) tarafından
Ayen bende bire bir  öyleyim uymaya vaktim olmuyor akşam ölü veriyor
0 oy
tarafından
Olabilir canım her çocuk anne sütüyle beslenecek diye bir kaide yok yani o da Allah vergisi bir şeyi azalabilir çoğalabilir bitedebilir ben de mama veriyorum yani yapacak bir şey yok emzirebildiğin kadar emzir arkasından 60 CC yap ver içsin içtiği kadar içemediğini dökersin güzelce gazını çıkar uyusun
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Benimde ilk zamanlriki gibi dolmuyor gündüz benimde memeler yumuşak ama kız emdikçe kaynadığını his ediyom diğeri sızlıyor gece daha çok sert ve yoğun oluyor banda sağlık ocağı hemşiresi protein etki sulu yemekler hergun yumurta kahvaltıda ye yağlı olsun sütun kızda kilo alsın ama bilmem benim gündüzleri boş bide  demişti tatlıyı azalt bende doğumdan beri tatlı bisküvi tarzı kuru yemiş hurma dut hoşafı da  tüketiyorum geceleri  sizin bebek kaç aylık bende  hastaneden sonra mama aldım ablamalar ver dedi vermedim bı kez açtım verdim pek almadı sarırlıktan ama  sütüm vardı vermedim sarılık die verin dediler 2 kutu var birinde açtım birşey olurmu açik.?bazen acba bende kulansami yada 6 ayı beklesemi mama için 
(184 puan) tarafından
Banada tatlı şeyler çok yeme denildi niye olduğunu bilmiyorum açıkçası. Bende sezaryen olduğum için hastanede mama almıştım az biraz tek verdim sütüm gelince kestim mamayı şuan bir aylık olmak üzereyiz  gündüz uyumuyor düzgün dk başı memedeyiz mama onu biraz tok tutar uyumasıni sağlar diye doymadigini hissettigimde verecem mecburen böyle perişan oluyoruz benim meme uçları hiç iyileşmedi ilk günkü gibi hala çok ağrıyor emzirmek bazen öyle zor geliyor ki anlatamam
(1,119 puan) tarafından
Benimde sezeryan oldu cnm hastnede verildi çünkü sarlıktı bide 2 gün sonra gitik gene bu sefer yatırdılar 1 kez verildi sonra kedim emzirdim benim kızda hep yatyordu zorla kaldırıp emziryordum benimde o aralar göğsümde hep yara 1 hafta düzenli krem kulandim geçti sonra hiç yara olmadı bu aralar artk damklari sertleşiyor çok ısırıyor sıkıyor bide benimki 2 hafta sonra çok gazı çıktı agliyordu ablamda ilah mama ver kaynım kızda doymuyor mama verdik falan. ya dedim zaten sütüm var ki o sırada emimiyordu 5 10 dk sonra memede uykluyordu nasıl ağliyordum emmmiyor die sütüm hep boş akıyordu biberona koyup sonra veriyordum dedim mamaya alışsa sarılık zaten  benim sütmün ona daha faydası var vermedim elimde mamalar duryo ama senin bebek anlatığın gibiyse ver mamamyi günah demek doymuyor verince yatıyorsa bizmki artk yavaş yavaş ek gıdaya başlıyoruz bide sen göğüs ucu kremi kulan geçer yoksa çok zorlanırşın benim sol göğsümde dengesizlik oluyordu tutamiyordu bana ters geliyordu en çok o yara olmuştu emdikçe ruhum çıkıyordu resmen
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Öncelikle illede memenin şiş olması şart değil. Göğsün terbiye olması var. Yani yumuşak bir memeden de gayet yeterli süt gelebilir. Ama geceleri fazla olmasının sebebi dinlendiğiniz için artıyor. Düzenli uyku, sıcak duş, bol *** bol su içme sütünüzü arttırır. Gün içinde su için. Mümkün olduğunca da stresten uzak durup dinlenin. Birde benim adet dönemlerimde, fark ediyorum, daha az sütüm oluyor. Dediğiniz gibi bebeğim daha sık uyanıyor vs. Sizde de belki böyle olabilir. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 258 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 882 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melekkorkmaz27 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 468 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,799 soru

12,396,547 cevap

44,196 kullanıcı