0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından

Hanımlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?  Size 2 sorun olacak hayatta yaptığınıza en pişman olduğunuz şey nedir ve iyi ki yapmışım dediğiniz şey nedir? 

En pişman olduğum şey keşke erken evlenmeseydim oldu. Eşimle ara sıra tartışmalarımız oluyor ama seviyoruz birbirimizi. İyi ki yapmışım dediğim şey bebeğim. Anne olmak zor ama bir o kadar da güzel <3

25 Cevaplar

0 oy
(17,884 puan) tarafından
İş değişikliğim keşkem oğlum iyikim 
(1,057 puan) tarafından
Hangi işi yapıyordunuz?
-Reklam-
0 oy
(883 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşimin üvey annesine güvendım daha 1bucuk aylık evli iken 16 tane bileziğimi sakla diye verip.  Üstünden 2 gün geçil ben 40 derece ateş içinde hasta yatağımda yatarken bilezıklerın babana lazımmış alalım mı diye beni arıyor ben al bile diyemedim çok hastaydım asla içimden çıkmaz bu 

İyikim de eşim çok ama çok seviyorum onun❤️
(1,057 puan) tarafından
Çok ayıp etmişler. İnsan böyle bir şey için asla bu durumda aramamalı
(883 puan) tarafından
Üzerinden 14-15 sene geçti eşimin babası kanser kadın ise darman duman halde
Ahhh ettim etmedim desem yalan olur. Şimdi devran öyle mi döndü ki, onlar bize muhtaç
(1,057 puan) tarafından
Ne ekersen onu biçersin
(883 puan) tarafından
Öyle ….. mesele bilezıkte değil hep ezdiler hep eşimin annesine karşı kışkırttılar daha 18 yaşında idim.  Ama daha 15 aylık evlı ıken bir küstüm bu kadınla asla konuşmadım konuşmuyorum da
Evımız aynı şehirdeydi biz taşındık eşimin memlekete 1 sene sonra onlarda şehrimize geldi Allahım hep sabır verdi hep derdim Allahım ben sabredemiyorum sen bana dayanma gücü ver diye
Bu adi kadın ilk çocuğuma hamileyim annemi arayıp diyorkı alın kızınızı ınanabiliyor musun
0 oy
(1,224 puan) tarafından
En pisman oldugum sey evlenmek ...Iyi ki de zar zor da olsa okuyabilmek ..
(1,057 puan) tarafından
Hayat herkese adil değil. Kimisi okula bile gitmek istemez bahane üretir kimisi okumak için çırpınır :(
0 oy
(360 puan) tarafından
Hayattaki en büyük pişmanlığım keşke evlenmeden ise girseydim en büyük iyikim de okumak ve anne olmak
(1,057 puan) tarafından
Ben evlenınce işten çıkmıştım :(
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Pişman olduğum şey keşke eşim hamile olduğumu öğrendiğinde verdiği sözü tutmadığında ona karşı daha sert olsaydım  diyorum tek iyiki dediğim şeyde kızım başka da bir iyiki yok zaten hayatımda 
(1,057 puan) tarafından
Benim de tek iyikim kızım. Ondan önce ot gibiymişim onu fark ettim
(1,333 puan) tarafından
Evet bende öyle hissediyorum ysni o olmadan evde ne yapıyormuşum tüm gün unuttum cidden
(1,057 puan) tarafından
Kesinlikle öyle

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 629 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
38 cevap 830 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 752 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Bal.evlat (1,296 puan) tarafından soruldu