0 oy
202 göst.
Aile kategorisinde (35 puan) tarafından
Hanımlar bu sabah saat 4 te kızım yataktan düştü.21 aylık şuanda.kafasinin üstüne dikleme düştü.uyku haliyle düştü sonra ağlamaya başladı baya ağladı.midesi bulandı kusar gibi oldu ama kusmadi.ben hastaneye gidecem saat 11:30 ama 4 saat uyuytmadim daha yeni uyuttum..çok kötüyüm önce yürümede zorlandı sonra düzeldi .sizce kafasında bir sorun Allah korusun iç kanama falan hemen belli oluyor mu.canim ciğerim yanıyor 

11 Cevaplar

+1 oy
(913 puan) tarafından
Oglum 4 bucuk aylik 5 aya gidiyor hafif yuksek bi minderden asagida duran daha ince bi mindere dustu aglamadi falan ama ben ortaligi yiktim saniyede kocami aradim hastaneye goturduk doktor bana guldu hic biseyi yok diye ama senin anlatisina gore bayagi cocuk etkilenmis ve bayagi saat olmus bence hemen goturmeliydin
-Reklam-
+1 oy
(3,567 puan) tarafından
Yürümede zorlandı kusmaya çalıştı dediğine göre hemen götürmelisin. İhmal edilecek bişey değil çünkü
0 oy
tarafından
Üstünden 7 saat geçmiş hâlâ daha götürmediniz mi ? 
(35 puan) tarafından
Davranışları normal o yüzden goturmedim ama goturucem aradan 5 saat geçti.yurtdisi saatiyle yazmisim
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Yürüyemedi diyorsun keşke hemen götürseydin inşallah iyidir 
0 oy
(708 puan) tarafından
Sen her ihtimale karşı götür canm için rahat olsun burda kimsenin yapacağı pek bişey yok 
0 oy
(321 puan) tarafından
Bence hastaneye hemen gotur ihmal etme Allah sifa versin 
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Canım yani o an goturseydin keşke aklımda kalmasaydi temizse çıksa için rahatladı gözlerde kayma sersemleme hali bayılma kusma gibi belirtiler şuan yok sa zaten üstünden 5 saat geçmiş hareketleri falan normal mi sen al yinede bir götür ya aklımda kalmasın iyi olduğunu duy 
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Kendi boyundan daha yüksek bi yerden düşünce mutlaka götürmek lazim ki sen kusar gibi oldu yürüyemedi diyorsun simdiye kadar beklemen hata
0 oy
(473 puan) tarafından
Geçen biri tomografi isteğini doktorun reddetmiş sizde kusacak gibi oldu , yurüyemedi diyorsunuz ama 7 saat olmuş götürmemişsiniz ???

Dalga geçer gibi post açıyorsunuz neler yapabiliriz diye biz mi müdahale edelim burdan ciddi bir şey olsa siz hastaneye götüresiye kadar yada tomografi reddi yaptığınız için Allah korusun çocuklara birşey olacak zaten yapmayın Allah için yaa
(913 puan) tarafından
Ben post sahibi degilim ama su tomografi postunu hatirladim hatirlayinca cildirdim ne kadar yanlis düşünceler var
0 oy
(277 puan) tarafından
Bulantı ve yürümede zorlandı yazmıssın mutlaka götür canm ve bıze de haber ver lütfen inşallah bişey yoktur
0 oy
(3,741 puan) tarafından

Bunlar oldu ve gerçekten hastaneye götürmedinizmi yapmayın lütfen ya gerçekten yapmayın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 423 göst.
16 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 477 göst.
29 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 445 göst.
19 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,304 cevap

36,483 kullanıcı