+1 oy
55 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,033 puan) tarafından
Varsa memnun kaldığınız doktorun ismi nedir

3 Cevaplar

+1 oy
(2,033 puan) tarafından
Ben kontrole buraya gidiyorum ama nasil bir yer doğumhane falan bilmiyorum acaba nasil yer
-Reklam-
+1 oy
(157 puan) tarafından
Memnun kalan bir doktor ismi sana söylese o doktor sana iyi davranmasa nasıl bir şey bekliyorsun yani ona iyi davranan bir doktor sana iyi davranamaz onu kötü davranan doktor sana iyi davranır bilemezsin ki
(2,033 puan) tarafından
Canım zaten normal doğum gözüküyor benim sormak istediğim ebeler o esnada nasıl davranıyor
(157 puan) tarafından
Vallahi o hastaneyi bilmem ama İstanbul Pendik Marmara üniversite araştırma hastanesi'ni diyorsan orası berbat kadar bir şey görmedim doğum yapana kadar canım çıktı beni asla sezeryeni almadılar o kadar cefa çekmeme rağmen suni sancı çekmeme rağmen beni kaç saat sonra sancıyla tek başıma odada bıraktılar seni korkutmak amacım değil her doğum farklıdır ben doğum yapana kadar böyle resmen var ya beni yırttılar biliyor musun işte çabuk doğur bebek sıkıştı bebek ölecek bebek nefessiz kaldı bilmem ne şu bu zamanında müdahale etmedikleri için bebeğin başı çıkmış ama sonradan gelip fark ettikleri için sonradan doğuma müdahale ettikleri için bebeğimin başı sıkıştığı için solunum sıkıntısı olup bir hafta küvezde kaldı benim çocuğum solunum sıkıntısı çekti o yüzden o şu doktor iyidir şu hastane iyidir bilmem nedir diye toplarına girme şans işidir Rabbim yardımcın olsun
(2,033 puan) tarafından
Rabbım iyi insanlarla işini bilen ehli doktorlarla karşılaştırir inşallah
+1 oy
(22 puan) tarafından
Ben 2021 de orda doğum yaptım 2 hafta felan da hastanede yattım her Dr veya her hemşire aynı değil 1 hemşire vardı kötü davranırdı diğerleri hiç kirmadan davranırdı diğeri terslerdi mesela ebelere gelince ben ebelerde sorun yaşamadım bitanesi adasimdi gelip elimi tutup bana destek olmustu ben 13 saatte doğurdum o yüzden bide çok doğumhaneye girdim çıktım erken doğum riskinden dolayı dogumdaki ebem de öyleydi beni motive ediyordu normal oda temizleyen abla vardı midem bulandiginda isteyerek yapmadım doğumdan önce midem bulandı biraz ters cikismisti başkası vardı öyle değildi yani şans canım şimdi hamileyim tekrar düşünüyorum orayı sansimiza artık özelde doğum olmicaksa ona göre mantıklı geliyor bana acikcasi
(2,033 puan) tarafından
Rabbım iyi insanlarla karşılaştırsın canim
(22 puan) tarafından
Amin inşallah her zaman iyi insanlarla karsilasalim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 408 göst.
0 oy
5 cevap 116 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyetaycur (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 643 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kelebek.k (13 puan) tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,224 cevap

40,888 kullanıcı

Kategoriler

...