0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar 7 Kasım'da dogum yaptim oglum oldu sukurler olsun iyi durumu falan ama testisleri şişmiş doktora gösterdik 2 hafta sonra gel dedi sizce neden sismistir geçici mi vok kafama takiyorum cunku lohusaligim kötü geçiyor en ufak şeyi kafama takıyorum yasayanlr bilgi verebilir mi

9 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Doktor neden olduğunu geçici olduğunu falan söylemedi mi canım geçmiş olsun

Lohusalık süreci biraz öyle daha sakin olmaya çalış inşallah birşey yoktur ben böyle birşey yaşamadım bi bilgim yok.
(275 puan) tarafından
Birsey demedi cnm sadece 2 hafta sonra gel dedi anlamadım bende
-Reklam-
0 oy
(275 puan) tarafından
Kimse yok mu yardimci olacak
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Yukarda olduğunu duymuştum ama şişkinlik bilmiyorum doktor bir sebeb demedi mi
(5,626 puan) tarafından
Böyle yaptıkça daha çok kötü olursun sütün kesilir sen sadece dua et Allah büyük
(275 puan) tarafından
Sagol cnm insallah hersey duzelir
(5,626 puan) tarafından
Allahın izniyle düzelecek inşallah
(275 puan) tarafından
Güzel yorumlarin icin teşekkürler ♥️
(5,626 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Su fıtığı vardır belki benim oglumunda şişti ilk dogdugunda doktor genellikle altı ayla bir yaş arasında kendinden düzelen birşey düzelmezse ameliyat demişti dediği gibi altı ay içinde düzeldi 
(275 puan) tarafından
Evet cnm yayik boyle genis duruyor
(1,625 puan) tarafından
O zman dediğim gibi su fıtığı (hidrosel) araştır istersen korkulacak birşey değil bizimki altı ay içinde kendiliğinden düzeldi canm
(275 puan) tarafından
İnsallah bizimde gecer cnm bebek hep agliyor acaba agri yaparmi
(1,625 puan) tarafından
Bizimkinden ağrı birşey yoktu belki gazından dolayı ağlıyordur canm yine en dogrusu doktor bilir benimki sadece tahmin
(275 puan) tarafından
Cnm zaten kendini sıkıp agliyor bizde gaz dedik gaz damlasi kullaniyoruz bakalim
0 oy
(275 puan) tarafından
Post yukari ciksin
0 oy
(694 puan) tarafından
Su fıtığı olabilir hidrosel deniliyor. Oğlumda vardı 2 tarftada baya şişti , 2 yaşına kadar kendiliğinden geçer geçmezse ameliyat dediler. Ultrasonla bakıyorlar ilk teşhis için sonra doktor eliyle muayene ediyor , rutin kontrollerde gözlemledik hep. 2 yaşında şişlik baya azalmıştı çocuk cerrahı bakıyor buna ona götürdüm belli belirsiz kalmış 2,5 yaşında yine bkalım dedi 2,5 yaşında artık sıkıntı yok geçmiş dediler şükür. Sizinkide geçer gider inşallah
(275 puan) tarafından
Bizimde cocuk doktoru bakti iste elliyle muayene etti 2 hafta sonra gecerse gecer gecmezse gel dedi dahada siserse hemen gel dedi bazen iniyor bazen sisiyor bazen bir tarafi sisiyor endise ediyorum o yüzden
(694 puan) tarafından
Önemsiz bir şey çıkar inşaAllah canım
(275 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(857 puan) tarafından
Benim oğlumda da vardı ameliyat oldu 1 aylıkken problem yok şimdi.kasik fıtığı da vardı ikisini birden düzeltti sünnet de oldu aynı zamandw
(275 puan) tarafından
Sunnet oldugunda mi ikisi bir mi oldu bizde 2 aylik oldugunda sunnet ettirmeyi dusunuyoruz
(857 puan) tarafından
Canim bebeğim 15 gunluktu karnında değişiklik farkettim doktra götürdüm kasık fıtığı var dedi ameliyat dedi.testisini de sordum su fıtığı dedi ikisini aynı anda düzeltiriz dedi.acmisken testisteki su yu bosaltiriz dedi.grnel anestezi almışken sünnet de olsun dedik doktor kabul etti 3 unu birden duzeltti
0 oy
(719 puan) tarafından
Çok sıkıntılı bir durum olsa hemen müdahale ederlerdi korkma benim çocuğumun da 2 3 kez işitme testi sorunlu çıkmıştı en sonunda doğru sonuç aldık 
(275 puan) tarafından
İnsallh cnm bizimde gecer
(719 puan) tarafından
İnşallah Allah büyüktür sıkma canını
0 oy
(748 puan) tarafından
Ben yaşadım canım su fıtığı dediler kendiliğinden geçer dediler 
(748 puan) tarafından
Evet canım geçmezse ameliyat ile tedavi ediliyor
(275 puan) tarafından
Ne kadar surede geciyor sizinki ne kadar surede gecti acaba
(748 puan) tarafından
Bizimki 1 ay oldu şişi indi ama yinede az miktarda var halen
(275 puan) tarafından
İnsallah bizimki de iner cnm
(748 puan) tarafından
İnşallah takip et şişkinliği

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
0 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona rossa (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,817 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...