0 oy
32 göst.
önce Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından
Kizlar 7 Kasım'da doğum yaptim doktor kontrolune gittigimizde testisleri sismisti doktor 2 hafta sonra gel demisti  bebegim oksuruyordu bide burnu tikanmisti o yüzden bugün gittik gitmisken tesislerini gosterdik iste hir tarafta hidrosel var dedi sonra soguk almasiyla konustuk unuttuk o konuyu simdi internetten baktimda kendiliginden geciyormus bu durumu yasayan varmi acaba

3 Cevaplar

0 oy
önce (243 puan) tarafından
durumu yasayan kimse yokmu
-Reklam-
0 oy
önce (440 puan) tarafından
Benim oğlumda su fıtığı çıkmıştı geçti kendiliğinden 
Ayni sey iste cnm kac aylıkken gevti
2 aylık oldu geçti
İnşallah bizimkide gecer cnm
İnşallah canım 1 yaşına kadar kendiliğinden geçiyor diye biliyorum
Bakalım
0 oy
önce (136 puan) tarafından
Benim oğlumda sa şu fıtığı var sağ tarafta şimdi biraz inmiş gibi 1 yaşına kadar geçmesi bekleniyor muş 

Ayrıca benim kuzumun bir yumurtası kanalda 

Bide işediği yer delik olarak altta onun için ayrı bir post açacaktım bende
Benimkide eskiden hep sisikti suan bazen iniyor bazen sisiyor kanalda oldugunu nasil anladiniz doktor eliyle mi muayene etti
Evet zaten ilk doğduklarında da ilk doğum kontrolü yapılıyorlar ya o zamandan beri hala kanalda inmemiş Yani aşağı testisi Bir de peygamber sünneti diyorlar O işi bir delik normalden biraz daha aşağıda olduğu için yani eğer inmezse yumurtalığı da ameliyattan aşağı indireceklermiş
Evet 5 gun sonra kontrole goturdum o zaman bize sislik var dedi ilerlerse sisligi getir dedi ilerlemezse de 2 hafta sonra getir dedi bugunde elle muayene etti iste endiseleniyorum bende
Şimdi seni sonra tamamıyla anlamadım sana su fıtığı mı dedi testislerde olan Eğer su fıtığı ise 1 yaşına kadar geçmesi bekleniyor Eğer yumurtalıkla alakalı ise oldu da yumurtalık kanala inmedi onu da ameliyatla indiriyorlarmış
Yok cnm hidrosel dedi internetten baktim su fıtığı ile hidrosel aynı şeymiş yumurtalikla ilgili birsey demedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 136 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 153 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
4 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nz (591 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NSBAYDAR (247 puan) tarafından soruldu

405,771 soru

12,159,808 cevap

36,601 kullanıcı

...