0 oy
142 göst.
önce Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar biz biraz maddi sıkıntı çekiyoruz kira falan zor geçiniyoruz gezme tozma zaten yok fırsati olmuyor eşimin. Dün konuşuyorduk konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama bana dedi zengin olsam böyle olmicam ona göre hareket edecem hak ettiğin şekilde gibi şeyler dedi niye şimdi de öyle yap ozaman ne alakası var para ile dedim söyle ne yapacan dedim söylemiyordu üstüne gittim düşünerek cevap veriyordu küs kalacam bişey yapsan uzun süre konuşmam o tür şeyler dedi bende herkes kalbinin ekmeğini yer sen böyle kötü düşünürsen karın için Allah hiç vermez sana dedim güvenimi sarstı bir iki defa daha demişti param olsa ozaman görürsün diye ki bende sabreden yokluğu anlayan biriyim aylardır bir ayakkabı alması için bekliyorum olmadığı için sikmıyorum sabrediyorum ama güvenimi sarsıyor abartıyor muyim yanlı mi düşünüyorum sizce 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (549 puan) tarafından
Kadın yoklukta erkek varlıkta belli olurmuş onemlı Olan manevi huzur esın senı parayla mutlu etmek istiyor sanırım..vallahi ben insanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı ınsandan korkarım 
önce (50 puan) tarafından
Valla parayla mutlu mu etmek istiyor parası olunca simarip yüz vermiyip tekmeyi mi vuracak ondan emin değilim
-Reklam-
+1 oy
önce (222 puan) tarafından
Eee Rabbim dağına göre kar veriyor bende eşime böyle diyorum 
Bende ona öyle derim bir daha konusu açılsa
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Daha para görmeden böyle düşünüyor. Ne değişik. Parası yokken yaninda olan eşini parası olunca kendini bi bkk sanacak diye şimdiden tehdit ediyor. 
İşte keşke karım cefami çekiyor param olunca iyi yasatacam sabret deseydi ama tam tersi
önce (326 puan) tarafından
Evet cnm öyle demesi lazımdı çok mu tartisiyorsunuz belki hıncını parayla almak istiyor
0 oy
önce (1,371 puan) tarafından
Bundan sonra neden zengin değiliz deme tamam bacım ALLAH biliyor hepimizin içini böyle bı insana nasil zenginlik nasip etsin
Aynen Allah böyle düşünen birine vermesin zaten bacım
0 oy
önce (16,801 puan) tarafından
Boşuna dememişler kadin yoklukta erken varlıkta kendini belli eder diye canım bu söz coook doğru 
Hep derim ona bu sözü oda bana ben seni asıl yoklukta gördüm diyor onu sikmama rağmen hala ben kötüyüm
Sıkman lazm işte canm sana aa sen çok iyi idare ediyorsun diye ödül vermeyecek tam tersi der sen kendinden kısma birde insanin kendine yaptığını dünya bir araya gelse yapamaz sende bu şekilde düşün ona göre hareket et
Yani madem böyle düşünüyor ozaman sıkmıym bari dediği yalan olmasin
Aynen dediği şekilde davran tam olsun

Hayatta öğrendiğin bisey varsa oda kocaya maddi konuda acimamak lazm
Böylesine acımak aptallık olur

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 695 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy