0 oy
90 göst.
önce Aile kategorisinde (841 puan) tarafından
Güzel anneler siz ev işi, yemek, çocuk bakımı derken kendinize zaman zaman ayırabiliyor musunuz? Bakım yapmak, spor yapmak gibi? 

5 Cevaplar

0 oy
önce (3,479 puan) tarafından

Hepsini yapıyordum oğlumu babasına bırakıp kahve içmeye avm ye gezmeye spor salonuna filan gidiyordum şuan sağlık sorunlarım nedeniyle evden tek çıkamıyorum ama eşim fırsat buldukça ben kendimi iyi hissettikce gezmeye yemeğe kahvaltıya götürüyor çocukla da full kendi ilgileniyor ben kafamı dagitayim diye 

önce (689 puan) tarafından
Ne kdar iyi bi kocan varmis masallah
önce (3,479 puan) tarafından
İyidir Allah razı olsun rabbim başımızdan eksik etmesin

Eşim benim en büyük şansım Rabbimin en güzel hediyesi
önce (841 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Elin konusunda çok şanslı olduğunu dile getirmek istedim. Benimki de işten gelir telefon ile takılır. Biraz bebeğe bakınca hep o baktı olur =)
-Reklam-
0 oy
önce (16,556 puan) tarafından
Şu an spora gitmiyorum ama önceden oğlumu eşime bırakıp lazere spora gezmeye falan gittim ama bakım olayı pek yok bende doğal takılıyorum yüzümü yikar dişimi fırçalar bırakırım benim için bakım bitti :) 
Ben bebeğimi birine bırakabilsem neler yaparım neler.
Seninki daha çok küçük benimki üç yaşında yedi sekiz aydan sonra bıraktım ben eşime
Öyle olsa bile eşim bakamaz kesin ☺
Ben çalışıyorum eşim evde gündüzleri çocuk bakıyor
Anladım canım
0 oy
önce (6,045 puan) tarafından

8 aylik bebeğim var . Pazar günleri bazen geziyoruz. Kaynanamla birlikte yaşıyoruz emzirip ona bıraktığım zamanlar oluyor. Ev işlerini de beraber yapıyoruz 

Ay ne güzel kayınvalideniz ile güzel anlaşıyorsunuz o zaman
Anlaşıyoruz.  Zaten sürekli yanımda değiller. Köye gidiyorlar çalışmaya.
Biz aynı şehirdeyiz sürekli yanımda değil ama anlaşamayız hiçbir zaman onunla arkamdan konuşur bana iğneleyici laf sokmaya çalışır. Bebeğim sanki onunmuş gibi falan davranır oğlunu doldurur vs vs :(
Çoğu kaynana öyledir.  Ama hersey iki taraflidir diye düşünüyorum. Belki sizinde hatanız olmuştur. En iyisi uzak durmak
Ben de kusursuz değilim illa ki bir hatam olmuştur ama beni kışkırtmasa asla ona kötü tarsfımı göstermez din. Ben evlenmeden önce hasta bir kadına bakmışlığım var ama buna tahammülüm bile yok
0 oy
önce (851 puan) tarafından

Yapabildigim tek kisisel bakimim duz su ile yuzumu yikamak bide dis fircalamak

Tonlarca malzemem var ama oğlandan vakit kalmiyor ustune bide gebelik ve yorgunluk eklenince bendede hal olmuyor 
Ben de öyleyim. O kadar çok malzemeler var hangisini kullanıyorsan diyorsan hiçbirini öylece duruyorlar. Kızımdan vakit bulamıyorum şu an. Hamileliğimde de hiç bakım yapasım yoktu kimyasal diye
0 oy
önce (7,672 puan) tarafından
Sporla hiç alakam yok yapmıyorum. Bakım da bi iki nemlendirici o kadar.Allahtan fit bi gacıyım :D
Keşke benim de spora ihtiyacım olmasa :(
Üzülme bebeğim ben de çok zayıfım o da iyi olmuyor be.
Normal kiloma dönsem yeterdi ama çok zor benimki :(
İnşallah dönersin canım kendine inan.
Umarım canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 155 göst.
0 oy
19 cevap 392 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Yagmurrr16 (65 puan) tarafından soruldu