0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (5,965 puan) tarafından
Kızlar selam ben son adet tarihime göre 40 haftaligim.iste ultarsina göre 39.geciyor işte doktor iki hftan var dedi kanala girmiş dedi çok egzersiz yaptım çünkü ama açılma sıfır hac hurması yedim kaynattip suyunuda içtim ilişki aferdesiniz doktor da dün önerdi dedi ördek yuryisu merdiven in çik bol.yuryis.sicak suya otur.dus al falan ne yptysam ne sancım.geliyor.ne acilmam.oluyor bugün resmen iki üç saat yurudum evde ördek yuryisu çömelme.plates topu hareketi sıcak suya oturma.hepsini yapyorum.vajinam.ici.agryor.resmen sancida yok napacam doktotr hiç açılma.olmazsa mecbur suni vercez iki hftan var dye napacam ya akşamları kalbim skşyor uyuyamiyorim bebek içinde uzatyor.kendini resmen delik deşik oldum.lutfen açılma.sanci nasıl.olack:(

7 Cevaplar

0 oy
(16,447 puan) tarafından
Kızımda ne yaptıysam olmadı yani vakti gelmedikçe ne yapsan olmaz. Bı gece tuttu sancım ondan sonra hareketleri yaptım gittigimde sekiz cm açılma olmuştu 
(5,965 puan) tarafından
Kendiliğinden mi sancın gelmişti doktor önemli olan açılma ve sancı dedi ama açılma yürüyüş yap dyorlar bol bol.neyaptysam.yok ya
(16,447 puan) tarafından
Sancım geldi evet birde. Geldi siklasarak sancı olmadan açılma olmaz
(5,965 puan) tarafından
İnşallah benimde sancım.birden gelir benim bide bugunlerde yoğun yeşil akıntı gelyor.aferdesin galiba buda doğum belirtisi kanala.grmis.ya baskı ypyor
-Reklam-
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Yorma kendini bacım ya vakti gelince çıkacak zaten
(5,965 puan) tarafından
Cnm valaha vakti gelmiş artık daha iki hfta snra yoksa suni gerçekler suni sancı istemiyorim
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Secde pozisyonunu yap canım ebeler bana açılma olsun diye yaptırdı bu hareketi. Pilates topu ile daha iyi yaparsın üzerine yatıp karnını aşağı doğru ittireceksin 
(5,965 puan) tarafından
Evet onuda yapyorim.youtubeden gördüm evde pilates topu var yapyorim ayy agryor.ya
(1,471 puan) tarafından
O hareket baya indiriyor aşağı canım sık sık yap egilebildigin kadar eğil
(5,965 puan) tarafından
Ördek yuryisu yapuorim.valaha rahmim.agryor artık saol.cnm.oyle.yapacam
0 oy
(309 puan) tarafından
Sezaryen düşünmez misin
(5,965 puan) tarafından
Hareketleri yaptığın gün mu sancin geldi benim belim felaket agryor bide yeşil akıntı çok var öyle byle değil bebek kanala inmiş zaten sezeyaryan istemiyorim zaten kanalda
(309 puan) tarafından
Hareketleri yaptığım gece başladı doğum. Senin kararın tabi ama benim 38. Haftadan itibaren bir cm açılmam yumuşamam vardı 40 hafta olmuşsun hiçbir şekilde açılma doğum belirtisi yoksa sezaryen daha iyi değil mi suni sancı çok zor çünkü sadece kendi açından düşünme bebek açısından da zor Allah kolay doğumlar nasip etsin nasılda olsa gelip gidiyor benim kalbim gümbür gümbür atardı doğum dedin mi şimdi kucağımda bir yaş bebekle gülerek hatırlıyorum sende hiç kafana takma
(5,965 puan) tarafından
İnşallah acilmam.olir.ben hareketleri hergun ypyom.valaha
(309 puan) tarafından
Çokta zorlama kendini sonuçta bebeğin net olarak kaç hafta kac günlük olduğunu bilemeyiz biz sadece tahmin ederiz. Mesela ben son adet tarihime göre hesaplayınca 41+5 te doğum yapmış oluyorum
(275 puan) tarafından
Doguma gitti rabia simdiye dogurmustur insallah haber verir bize
0 oy
(418 puan) tarafından
Ben 40 haftalık olduğumda bir gün kendimi çok yordum ev işi ve hızlı yürüyüş akşam arkadaşlarla parka gitmiştik ordada hareket halindeydim ertesi güne nişan geldi sabahta sancım başlamıştı ama şöyle birşeyde var ben hamileliğimide hareketli geçirdim bir çocuğum daha vardı çünkü alaturka tuvalet kullandım namazlarımı hep normal şekilde kılmıştım bunlarda etkilemiştir belkide
(5,965 puan) tarafından
Valaha ben de bu hamileligimi çok hareketli geçirdim kızımı hep parka gotryordim hep annemlere giderim gelirim namazımı hep kıldım bu son hftalrda sandalye üstünde kılmaya başladım kalbim skşyor dedim lohusa bitsin yine başlarım bende pazar günü üç saate kadar yürüdük eşimle bugün iki saate kadar yürüdüm ev iş yemek süpürge ördek yuryisu yapyorim bide bacaklarımı acyorim duruyorum öyle doktor tavsiye etti sıcak suda otryorum sıcak duş bakalım ne olacak rahmim.bu iki gündür felaket agryro zonkluyor blmiyorum açılma mi oluyor sanki dikiş atmışlar gbi makatim bile agryro şiş gbi akintida baya geliyor yeşil sümüksü aferdesin benim hiç yoktu beyazdı yeşile döndü belim felaket agryro sancım yok iste doktor açılman olsa sancın gelir dedi bakalım ne olacak
(418 puan) tarafından
Benim doğum sancım bel ağrısıydı. Belimde düzenli ağrı olunca hastaneye gittim nstde sancı çıktı inşallah sizin içinde hayırlısı olsun
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Anneliik doğurmuş canım inşallah sende doğurursun zamanın gelmeden doğum başlamaz korkma rahat ol sen rahat ol ki herşey güzel geçsin o çocuk içinde kalmıcak sonuçta :)) sen rahat ol yeter 
(5,965 puan) tarafından
Onun doğumu zor gecmisti demiri sanki öyle okudum postunu çok zor yaa heryerim agryor uyuyamiyorim halbuki deli.gbi uykum.var vajinam.agruor akıntı yoğun gelmeye başladı hele belim pelt
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Valla ben 40 haftaya girişte o kadar sıkıldım ki ayaklarımı iki yana açabildiğim kadar açtım Bi bir tarafa yattım bir Bi tarafa yattım sabah sancım vardı suyum gelmişti ama devlet hastanesindeki ebe suyun mu idrar mı anlamadığı için özele gittim kızım da kakasını koyverdi sezeryan oldum keşke daha önceden yapsaydım hareketi diyorum şimdi
(5,965 puan) tarafından
İki.bacagini açıp.uyumuşmuydun kız öyle.uyuyamamki sadece ördek yuryisu bol bol.evde ypyorim koltuğa dayiyorim çomelyorum bacağımı aciyorim öylece dayanabldgim kadar dayanıyor im ama vajinam.felaket agryor
(1,337 puan) tarafından
Yok uyumadım hani beden dersinde esneme hareketi yapıyorduk ya aynısını yaptım ben o zamana kadar hiçbişey yapmadım ben çünkü ablam doğumuma gelicek ti ve ben ablam dışında kimseye güvenemediğim için onu bekledim 38 hafta
(5,965 puan) tarafından
Ben hep o esneme hareketleri ypyom çömelme ördek yuryisu falan bebek baskı ypyor baya
(1,337 puan) tarafından
İnşallah bir avazda kurtulursun canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 200 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 299 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerenkrabltt (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 262 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,564 puan) tarafından soruldu