0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (1,117 puan) tarafından

Hiç yemek yakma gibi bi huyum yoktur aslında mutfaktan çıkmadığım için ama bu sefer ne olduysa önce pilavı bir karış yaktım sonra düdüklüdeki yemeğimi yaktım çok sinirliyim saçma sapan bi yemek oldu Allahını gücüne gitmesin 

Pilavi yeniden yaptım önemi yok da kemikli et vardı bi de buzlukta haşlanmış kuru fasulye vardı fasulyeler hep dibe yapışmış başka da haşlanmış olmayınca paket açtım haslanmayan fasulyeleri üzerine de kemikli etleri koydum şimdi pişiyor güya bakalım fasulyelerin akıbeti ne olacak o sinirle düşünemedim keşke önce fasulyeyi bi haslasaydim lezzeti 0 bi yemek olacak gibi geliyor hadi bakalimm

6 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından

Bence lezzeti geç yemek çıksın akşama :D şaka bi yana baxen oluyor böyle aksilikler

-Reklam-
0 oy
(18,214 puan) tarafından

Fasulye et pisene kadar haşlanır canm dert etme güzel olur bence :D

0 oy
(4,568 puan) tarafından

Benim de bebeğim 2 aylık 2 seferdir yemeğin altı tutuyor. Bi de kurabiye yaktım az. Unutmaktan değil süreyi ayarlayamıyorum az daha dursa olur gibi geliyor. Zaman kavramı iptal beynim durmuş gibi:D

0 oy
tarafından
Brn napiyim hrp yakiyorum :) 
0 oy
tarafından
Olan olmuş takma kafana :) 
0 oy
(21,278 puan) tarafından
Canın sağolsun olur bazen öyle yeniden yaparsın bişeycik olmaz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 484 göst.
24 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣Eylül ün annesi❣ (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.
6 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aydan YILDIZ (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 946 göst.
0 oy
28 cevap 505 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,183 soru

23,787,471 cevap

316,667 kullanıcı

...