0 oy
91 göst.
önce Aile kategorisinde (13 puan) tarafından
Adetim 3 4 gün geçti düzenli adet oluyordum korunmasız ilişki olmadı days doctor isimli erken gebelik test  yaptım negatif  çıktı ama adetim gelmedi hala ne yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (118 puan) tarafından
Test bozuk olabilir kan verebilirsiniz 
önce (13 puan) tarafından
Bu akşam versem çıkar doğruluk payı var mi
Kanda yanılma olmaz ama daha önce hiç gecikme yaşamayan biriyseniz yüksek ihtimal vardır bişiler çünkü bende öyle öğrendim
Ama korunmasız yapmadık bı kere kondomla yaptık oda yırtılmamis kenarlarından sızmış olabilir mi diye düşünüyorum  korunmasız miydi sizinki
Benim bildiğim kadarıyla geri çekilme ve kondom korunma yöntemi değil ama siz bilirsiniz bence kan verin netleştirin
-Reklam-
0 oy
önce (789 puan) tarafından
Kan kesin sonuç verir
0 oy
önce (10,355 puan) tarafından
Canim gec dollenme olmustur adetin gelmemistir ama betan gebelik testini etkileyecek kadar yukselmemistir olabilir belki de mevsimsel strese bagli falan da olabilir 
Yani genelde 20 günden sonraları gelirdi belirti bile yok ama dün yaptım ucuz testlerden  negatif çıkti diye erken gebelik  testi aldım  sabah yaptım testide ondada çıkmadı diğer iki çocuğumda idrar testinde hemen öğrenmiştim
önce (10,355 puan) tarafından
Adetin bitti 20inci gun gelmedi 23uncu gun test yaptin oyle mi kiz bi dur dsha gunun gecmemis
önce (122,343 puan) tarafından
haah gelmis bayan cok bilmis
önce tarafından yeniden gösterildi
Yok bugün 25 inci günüm dün 24 üncü gündü
Dün yaptım testi  markası (al bi) onda çıkmadı bugünde gelmeyince sabah 10 gibi days doctor erken gebelik testi yaptım çıkmadı ben çıksın istemiyorum çünkü manevi destek göremiyorum ailemden Allah'ım affetsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 276 göst.
25 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde evlatlarim_herseyim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (299 puan) tarafından soruldu

403,345 soru

12,081,556 cevap

36,355 kullanıcı

...