0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (287 puan) tarafından
Selam kızlar gerçekten bazı insanlara insan bile demek istemiyorum benim 3 yaşına girecek oğlum var epilepsi teşhisi konulmuştu sürekli ateşi çıkıyordu nöbet geçiriyordu en son Haziran 2023 de çok ağır bir nöbet geçirdi ben şehir dışına götürdum tedavisi için elimden geleni yaptım yaşadığım şehirde özel hastanelere götürdüm elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım çok şükür oğlum en son Haziran da geçirdiği nöbetten sonra artık nöbet geçirmedi ilaçlarını felan da bıraktık şuan çok şükür iyi ama 1 buçuk yıl da çocuğumun verdiği mücadele çektiği acı yediği serumlar yediği iğneler ağır ağır ilaçlar çocuğumun travması ambulans görünce şuan bile korkup ağlıyor geçen eşim amca kızının evine gitmiş orda koca kadın rahat durmuyormus oglumdan eşimde karışma çocuğa niye ağlatıyorsun demiş oda biraz daha uğraştıktan sonra bırakmış uğraşmayı daha sonra kızı oglumdan rahat durmamış amca kızı da durun kızlar durun şimdi havale geçirir demiş bunu eşim bana dün söyledi o öyle diyince sen ne dedin kalkıp çocuğu çıkmadın mi ordan ağzına *ıcmadin mi dedim yok birşey demedim ama bir daha derse gösteririm ben ona diyor çok zoruma gitti ama ortam kalabalıkdi birşey demedim diyor kendimi çok zor tutuyorum arayıp ağzıma geleni saymamak için eşimde yemin ettirdi arama diye içim içimi yiyor Gebertsem içim rahat etmicek belki abartıyorsun diyeceksiniz ama oğlumun ve benim o kadar zor günlerimiz oldu ki hastanede artık oğlumun haline dayanamayıp bayılıyordum çok zoruma gitti öyle konuşması 

12 Cevaplar

+1 oy
(10,671 puan) tarafından
Ztn konusmasi yanlış ama bazı insanlar düşüncesiz kötü niyetle demeselerde kirarlar ve farkına bile varmazlar. Belki oda kötü niyetten dalga geçmek için dememiştir 
(287 puan) tarafından
Kötü niyetle demiştir böyle birşeyin iyi niyeti olamaz ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vicdsnsiz merhametsiz size bu intihani veren Allah onun basina veremeyecek mi peki 
(287 puan) tarafından
Öz amcasının kızı
tarafından
Olan olmus olay sogumus bence esini dinle tekrari olursa verirsin agzinin payini
(1,116 puan) tarafından
ayette diyorki:' kulumun başına bir imtiha verirsem sizde onunla alay edersenez o o kuluma acırda onda alır aynısını siizn başınızaveririm "yazıyor o yüzden birilerini kınamaktan çok korkarım
(287 puan) tarafından
Eşim de öyle dedi bir daha öyle birşey derse gösteririm ben ona dedi
(287 puan) tarafından
Bende kimseyi kınamam ama bu kadının çocuğunun başına birşey gelirse ben o zaman bunu hatırlatırım ona
0 oy
tarafından
öyle insanın selamını dahi almam ben bir daha 
(287 puan) tarafından
Almam zaten ama bir araya gelirsek soylicem çocuklar nasıl diyor ya iyi çok şükür havale geçirmiyor hemde çok uzun zaman oldu sizde bilin de bir daha ağzına alma çocuğum için diyecem
0 oy
(3,658 puan) tarafından
İnsan güldüğüne ağlamadan ölmez, hiç merak etme sen. İçin ferah olsun. 
(287 puan) tarafından
:( Allah onların kalbine göre versin
0 oy
(16,646 puan) tarafından
Hayır abartmıyorsun öyle bir insanın asla selamını bile almam Allah'a yakın benden uzak olsun.
0 oy
(411 puan) tarafından
Yerinde olsam silerdim bir daha muhatap olmazdım
(287 puan) tarafından
Muhatap olmam zaten ama o lafı da yanına bırakmam
(411 puan) tarafından
Kalbi kötü insanlar nefret ederim böyle tiplerden
0 oy
(11,813 puan) tarafından
Sen bence çocuğunu eşinle bi yere gönderme 2 etti bu (bizim bildiğimiz)
(287 puan) tarafından
Dün ona da dedim çocuğu bir yere götürme diyorum utanmadan götürüyorsun kötü olduklarına inanman için daha ne demelerini ne yapmalarını bekliyorsun dedim oda çok üzülmüştü ama beni ilgilendirmez o zaman gereken tepkiyi verecekti
(11,813 puan) tarafından
Aynen o an ağzının payını verse eyvallah ama yapılanlar karşısında sessiz bildiğim kadarıyla benim bile hoşuma gitmedi bu durum
0 oy
(5,192 puan) tarafından
Ahh beee keşke yemin etmeseydin. Gerçekten tam ağzına etmelikmiş.
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Okurken içim sızladı durun şimdi havale geçirir kısmını okuyunca bile estağfurullah dedim ben. İnsan hiç mi korkmaz ya benim ya da çocuğumun başına gelir diye. Nasıl Allahtan korkmaz bir insanmış 
0 oy
(20,729 puan) tarafından
Şahsen ben olsam gördüğümde ağzının payını veririmki bidaha cürret etmesin
0 oy
(20,029 puan) tarafından
Allah büyük konuştukları ile imtihan eylemesin dedim şu an :(  görsem yüzüne de derdim 
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Böyle büyük konuşsun bakalım benim abim 30 yaşından sona epilepsi hastası oldu 

Allah çok buyuk

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babygirl babyboy (1,338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 224 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde noluyokk (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,603 soru

23,667,683 cevap

309,344 kullanıcı

...