Selam kızlar gerçekten bazı insanlara insan bile demek istemiyorum benim 3 yaşına girecek oğlum var epilepsi teşhisi konulmuştu sürekli ateşi çıkıyordu nöbet geçiriyordu en son Haziran 2023 de çok ağır bir nöbet geçirdi ben şehir dışına götürdum tedavisi için elimden geleni yaptım yaşadığım şehirde özel hastanelere götürdüm elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım çok şükür oğlum en son Haziran da geçirdiği nöbetten sonra artık nöbet geçirmedi ilaçlarını felan da bıraktık şuan çok şükür iyi ama 1 buçuk yıl da çocuğumun verdiği mücadele çektiği acı yediği serumlar yediği iğneler ağır ağır ilaçlar çocuğumun travması ambulans görünce şuan bile korkup ağlıyor geçen eşim amca kızının evine gitmiş orda koca kadın rahat durmuyormus oglumdan eşimde karışma çocuğa niye ağlatıyorsun demiş oda biraz daha uğraştıktan sonra bırakmış uğraşmayı daha sonra kızı oglumdan rahat durmamış amca kızı da durun kızlar durun şimdi havale geçirir demiş bunu eşim bana dün söyledi o öyle diyince sen ne dedin kalkıp çocuğu çıkmadın mi ordan ağzına *ıcmadin mi dedim yok birşey demedim ama bir daha derse gösteririm ben ona diyor çok zoruma gitti ama ortam kalabalıkdi birşey demedim diyor kendimi çok zor tutuyorum arayıp ağzıma geleni saymamak için eşimde yemin ettirdi arama diye içim içimi yiyor Gebertsem içim rahat etmicek belki abartıyorsun diyeceksiniz ama oğlumun ve benim o kadar zor günlerimiz oldu ki hastanede artık oğlumun haline dayanamayıp bayılıyordum çok zoruma gitti öyle konuşması