0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

İkiz erkek bebeklerim var 1 Aralık'ta 4 aylık olacaklar bugüne kadar o kadar çok eziyetli geçti ki anlatamam kolik gazlı bebeklerdi uyku diye bir şeyleri yok 3. Aydan sonra yavaş yavaş gece kavramını fark etmeye başladılar akşam sekiz dokuz gibi uyuyorlar maksimum 2 ye kadar derin uyuyorlar sonrası sürekli uyu uyan uyu uyan şeklinde oluyor gündüz uykular yok denecek kadar az saatlerce ayağımızda sallayıp beşiğine koyuyorum maksimum 10 dakika uyuyorlar sonra yaygarayı basıyorlar ama ayağımdan bırakmazsam bi saate yakın uyuyorlar beşiğin sallamasını da kabul etmiyorlar ne yapacağımı şaşırdım gündüz hiçbir şey yapamıyorum ikiz olmaları ayrı zor uyumamaları çok daha zor bana akıl verin annlerrrrrrr :(:(:(:(:(:(

5 Cevaplar

0 oy
(714 puan) tarafından
Tekmi bakiyorsun canm Allah kolaylık versin altı aydan sonra rahatlarsın düzene oturur inşallah 
(18 puan) tarafından
Amin amin canım, inşallah,Bugüne kadar nadir zamanlarda tek baktım ama şu zamana kadar hep yanımda yardım edenlerim var annem memleketten geldi o gidince  kayınvalidem oluyor
-Reklam-
0 oy
(11,228 puan) tarafından
Canım ikizim olsa asla sallamaya alıştırmam hiç geç değil 4. Ayda düzenli uykuya geçerler genelde ve sallamayı bırakmasın 
(18 puan) tarafından
Canım bende hiç sallamayı istemedim ama ilk aylar da asla susmuyorlardı sürekli ağlıyorlardı gaz kolik hepsi vardı saatlerce ağlıdıkları için her yolu denedik kucakta ayakta beşikte,şuan ayakta sallamaya alıştılar sallayıp uyutuyoruz beşiğe koyar koymaz uyanıyorlar yani nasıl aşacağız bunu bilmiyorum yanlarına yatıp uyutmaya çalışsam bir değil iki taneler nasıl olacak
(11,228 puan) tarafından
Artık gaz denen şey kalmayacak canım yanlarına uzan öyle uyut uyudukları yerde de kalsınlar
0 oy
(158 puan) tarafından
Sallamayı bırakmalısın benim ikizlerim var hiç sallamadim ayağımda bu yüzden uyku düzenleri vardı durdukları yerde uyuya kalırlardı şuan tabi 8 yaşındalar 
(18 puan) tarafından
Canım,benim bebeklerim doğduklarında itibaren ağlayan susmayan uyumayan bebeklerdi kolikler o yüzden bende sallamayı hiç istemediğim halde mecbur kaldım çünkü hiç uyumuyorlardı şimdi de çok az uyuyorlar.uyuya kalmaları mümkün değil kucağa alınmadıkaları an saatlerce ağlıyorlar
(158 puan) tarafından
Yaa valla çok zor benim ikizlerim çok aşırı akıllıydı hiç sesleri yoktu acıkınca uyanırlardı ama büyüdükçe yaramaz olmaya başladılar
0 oy
(405 puan) tarafından
Aynı sebepten sallamaya alıştırmış biri olarak hemen bırakmanı tavsiye ederim ya da kucağında uyut 1 yaşında hala sallamayı bırakmaya çalışıyorum
0 oy
(1,995 puan) tarafından
3 yaş ikiz annesi olarak diyorum bacım belki şu an yapamazsın ama önünde 4 ay atağı var ve çok zahmetli İkizle. O bitince yaklaşık 5 buçuk aylıkken uyku eğitimine başla. Bin pişmanım ki bana izin vermediler. Yanındayız yardım ediyoruz dediler ama herkes bir süre sonra gidiyor ve onlarda ağırlaşıp ayakta saklanmaz hale geliyor.bunun yarın ek gıda işi var.sen olsan peynir ekmek yer günü bitir diyecem ama çocuk olunca iş çok farklı. Dediğim sürede gaz işiide biter zamanla oynadıkça yorulurlar. Uyku eğitimi verirken paptya çayı yada rezene de verip biraz sakinleştirebilirsin. Allah yardımcın olsun
(18 puan) tarafından
Gerçekten o kadar zor ki bu durumu ikizi olan anneler daha iyi anlar.üç aydır nerdeyim ne yapıyorum bilmiyorum evet sanırım şuan atak haftalarındayız,ve bende uyku eğitimini düşünüyorum inşallah yoksa böyle olmayacak hiç bir şey yapamıyorum evde
(1,995 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum. İnan o zamandaki görüntülerini hatırlamıyorum. O günlerdeki yaşantım aklıma geldikçe hâlâ gözlerim dolar yada ağlarım. Rabbim güç kuvvet versin inşAllah ❤️
(18 puan) tarafından
Amin canım amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
(1,995 puan) tarafından
Amin ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 46 göst.
15 Ekim 2024 Aile kategorisinde Birkucukbebis (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.