Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_664867a900df601bb73afa358cac9280, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Hamileyken çürük diş çekilir mi-Diğer
0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (493 puan) tarafından
32+1 haftalığım bikaç gündür çürük dişim agrıyor ve bu  agrı diğer dişlerimin köklerine diplerine vuruyor daha kötü oluyorum dün bi tuttu ağlamadan duramadım hastaneye gittim gargara ve hamilelerin içe bileceği antibiyotik yazdı biraz rahatladım ama yine başladı ve durmayacak gibi sanırım dişimin çekilme zamanı geldi cumartesi kendi doktoruma kontrolüm var ona sorayım ondan sonra çektireyim dişimi diyorum ama cumartesiye kadar dayanamıcam galiba ağrı başladı hamileyken çektiren varmı

2 Cevaplar

+1 oy
(951 puan) tarafından
Cekilir ama ağrı olduğu için enfeksiyon vardır antibiyotigini iç öyle git yoksa cekmezler
(951 puan) tarafından
Aynen bitir öyle git onunla beraber parol iç bir iki güne etki eder şuan benim disinde sıkıntılı iki kutu antibiyotik bitirdim etkietmedi ve cekmediler sen hamilesin hiç cekmezler
(493 puan) tarafından
Parol iciyorum dün akşam gittim zaten dün başladım ilaca iyi hissettiriyor ama gün içi hala ağrısı vuruyor zonkluyor neden bitirmem şart merak ettiğim için soruyorum cumartesi doktoruma kontrolüm var diş çektirebilir raporu alsam özele gidip cektirsem olur mu
(951 puan) tarafından
Canim iltihabı bitmemiş hiçbir doktor çekmez.
(493 puan) tarafından
Anladım cnm, aşağıdaki bi arkadaşta doktordan izni almış dişini çektirebilmiş o yüzden dedim
(951 puan) tarafından
Cekilir ona birşey demiyorum ama iltihabı geçmemiş cekmezler
-Reklam-
+1 oy
(309 puan) tarafından
Bende 26 haftalık hamileyim daha yeni 20lik dişimi çektirdim acayip ağrıyordu duramıyordum kadın doğum doktorumdan çekilebilir raporu aldım ve özel bir klinikte çektirdim kurtuldum çok şükür
(309 puan) tarafından
Sadece hamilelere adrenalinsiz anestezi uygulanıyor o şekilde çekiliyor ancak
(493 puan) tarafından
Agrıyan dişin çürükmüydü cnm doktorundan izin aldıktan sonra özel hastaneye mi gittin direk çekiyorlar dimi uğrastırmazlar inşallah birde adrenalinsiz anestezi derken canımız yanmaz mı ozaman :( cekilirken
(309 puan) tarafından
Evet çürüktü parol kullanıyordum ama hiç fayda etmiyordu benim hemen çektiler. Hayır hiç canım yanmadı bu arada
(493 puan) tarafından
Dişin çekilirken hangi anesteziyi uyguladılar ben acır diye korkuyorum
(309 puan) tarafından
Adrenalinsiz anestezi uygulandı hiç ağrı acı hissetmedim diş ağrısı kadar berbat bir şey yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek.34 (1,902 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
19 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu

413,917 soru

12,458,751 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...