0 oy
120 göst.
önce Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Selam kızlar bebeğiniz 1 yaşında olduğu zaman birde yeni dogan bebeği olanlar o süreç nasıl geçti neler yaptınız 

9 Cevaplar

0 oy
önce (197 puan) tarafından
Çok zor .kendin mi istedin ikinci cocugu
önce (11 puan) tarafından
Daha doğmadı 2 aylık karnimda  :) digeride suan 5 buçuk aylık ilerde beni ne bekliyor diye deneyimli annelere sormak istedim, ailem uzakta kendim buyutucem , vala hiç istemedim Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm sonra o hafta oğlum hastalanınca korktum vazgectim, çok zor olacağını biliyorum ama teselli ariyoeum iste
önce (59 puan) tarafından
Bı şekilde büyüyor canım sadece 5 ay
 geçsin toparlamis oluyon sağlık olsun be kafayı çok takma. Sadece hayatında hiç sabretmedigin kadar sabredecen canım
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
önce (3,709 puan) tarafından
Abimle aramda 13 ay filan var bir destekcin olmadan çok zor bence. Biz küçükken annem babannemlerle gorumcemlerle birlikte yaşadığı için biri bırakır diğeri alır çocuğu öylece büyuyup gittik eğer böyle fırsatın varsa kaçırma görümce kardeş anne  kaynna bu destekler önemli 
Kaynanam var yardim ederim diyor bakalim diğerini büyütene kadar kaynanada takılırız
0 oy
önce (345 puan) tarafından
Elimin 2 çocuğunun arasında 14 Ay var.O dönemde eşi evde olduğu için biraz daha rahat geçti. Yardım eden biri yoksa çok zor olur. Eşine rağmen bayağı zorlandı ilk zamanlar. Şuan büyüdüler, büyük olan ana okuluna başladı. Şuan daha rahat. Beraber oyun arkadaşı oldular. Kıskançlık ister istemez oldu ve oluyor ama bu biraz çocukların karakterleri ile de ilgili. 
Biliyorum zor olacak Allah yardımcımız olsun bi an önce digeride doğsun büyütüp artık çalışmak istiyorum zaten 3.yu düşünmüyorum, çalıştıktan sonra da hamile kalıp doğurmak istemiyorum hazir evdeyken arka arkaya büyütmek istiyorum bakalım
önce (345 puan) tarafından
İlk zamanlar çok zor olabilir ama ilerde meyvesini tadacaksınız. Dediğiniz gibi peşpeşe büyüdükleri için ilerisi için de daha net planlar yaparsınız.
0 oy
önce (1,085 puan) tarafından
İlk 3 ay cokzor sonrası kolay oglum15 kizim4aylik yrdm edenimde yok
Benimde öyle olcak
0 oy
önce (739 puan) tarafından
Benimkilerin arası da 17 ay olacak illaki zor olacak ilk başlar ama geçmeyen hiç bir zorluk yok Allah kimseye kaldıramayacağı bir yük vermez hakkıyla büyütürüz inşallah bir arkadaşımız var ikiz bebekleri oldu fark etmemiş 3 aylıkken hamile kalmış 25. Haftada öğrendi karnımda bişey hareket ediyo diye doktora gitmiş :)) şimdi doğdu ikizler Şubat 15 gibi 2 yaşına girecekler yeni doğanda Mart sonu 1 yaşına girecek hiç desteksiz büyüttü zorlandı illaki ama büyüdüler bile anlamadan 
Masallah bide onda 3 tane var
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Zorlukları olur ama yaşıt gibi olacaklar birçok şeyi beraber öğrenecekler birlikte oynayacaklar. Çalışmıyorsanız ev hanimiysaniz işiniz daha kolay olur ama müsait bir aile büyüğü varsa bir süre destek de alınabilir. Benim çocuklarımın arasında 2.5 yaş var. Küçüğüm 3.5 aylik ve subatta çalışmaya başlayacağım kaynanam gelse bizimle yaşasa öpüp başıma koyarım ama ineğini bırakıp 1 saatliğine bile gelmez.
Ben ev hanımıyım çalışmıyorum, zaten hayalim 2 çocuktu bi yandan arka arkaya olmaları iyi oldu zor olacak ama büyütüp direk iş hayatima başlamak istiyorum, ara verip çalışıp tekrar hamile kalsaydım daha zor olurdu en azından birine bakıyorken diğerine de bakarım, 3 yaşlarına geldiler mi bende çalışma hayatıma başlarım
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Kızlarım 3 ve 1 yaşları çok yorumluyorum hep kendim baktım büyüttüm ikisini de yardım edenim hiç olmadı canım 
Benimde kaynanam burda ama ne kadar yardım edebilir çocuklar anneyi istiyor ve beraber yaşamıyoruz , birde kimseden bi beklentim olmadan kendi evimde kendi duzenimde büyütmek istiyorum
0 oy
önce (14,186 puan) tarafından

Burada vardı bir kaç kişi öyle :)

Korkutmak istemem ama zorlanacağım günler elbet olacak bazı günler de çok güzel geçecek :)

Çocuklarımın arasında 25 ay var ilk 6 ay annem be Kvalidem de kaldım oğlum emeklemeye başlayınca kolaylaştı biraz daha 

Zor olacağının farkındayım özellikle ilk 4 ay ama ne kadar zor olacak diye merak ediyorum deneyimleri merak ediyorum  :)
0 oy
önce (2,936 puan) tarafından
İkizlerim var tek başıma büyüttüm imkansız değil Rabbim yardım ediyor gurbetteyim kimsemde yok burda 
Aynıyız canım

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 195 göst.
0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
4 cevap 56 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.