0 oy
186 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (615 puan) tarafından

Kızlar bugün çok zor bir gün geçirdim dün hastaneden ikili tarama sonucumu almaya gittim doktorun bugün olmadığını söyleyip yarın gel dediler bugün öğleden önce hastaneye gitmek için evden çıktım otobüsü kaçırdım minibüse bindim yanlış araca binmişim tam 1 saat yol gittim hastane öğlen arasina girdi hastaneye gittim hasta kayita 10 günü geçmiş sonuc için doktordan onay alıp gelin dediler bende öğle arası olunca 1 buçuk saat doktoru bekledim kızımla gittim kızımı lavoboya götürdüm acıktım dedi yemek falan yedik kızım 3 yaşında hiç durmadı hastanede yoruldum en son saatim gelince doktorun odasına gittim onay aldim tekrar hasta kayıta gittim kimligim yok kimligim kayip olmuş 2 saat kimlik aradım kızım durmadı ben bir yandan ağlıyorum güvenliğe vs gittim en son tâkâtim kalmadı oturdum kaldim en son aklıma tuvalete bir daha bakmak geldi lavobada kızımı götürdüğüm esnada üstünü degistirirken düşürmüşüm fark etmemisim buldum tam hasta kayıta tekrar gidicem kızım doktorun verdigi onay kağıdını yırttı hic ama hiçç durmadı sinir krizine soktu beni tekrar doktorun odasına gittim saat 10.30 da evden cikmistim saat 3 oldu doktorun odasından çıktım otobüse bindim otobüs arızalandı başka otobüse bindim çocuk kucagimda hamileyim yer yok rezillik icinde tekrar 45 dakika yol cektim bide evin baya aşağısında bıraktı yol yürüdüm inanın yaşadığım rezillik bir ay yeter esimle tartıştım hastane zamanlari erken çık dedim zaten saat 3 te çıkıyor 1 saat erken çıksa gideriz yetisiriz sadece benim çocuklarım değil sonuçta bir daha asla kızımla yalnız gitmem öncesinde kaynımla gidiyorduk benden küçük kızımla ilgileniyordu iyi oluyordu bu ay mesaiye kalmış gelemedi kayınvalidem bakmaz bu arada kolum ağrıyor diyor bakamam diyor zaten evine gittigimizde bile aman batirma dagitma diye beni huzursuz eden biri o nedenle birakmam ailem de memlekette :( Allah'ın gücüne gitmesin ne söyleseniz haklısınız ama keşke çocuk dusunmeseydim dedim bugün kendime 

4 Cevaplar

0 oy
(3,604 puan) tarafından
O stresi ben burdan yaşadım yaa 
(615 puan) tarafından
Baş ağrısından ölüyorum vallahi
(3,604 puan) tarafından
Ayy haklısın valla canım kızını hemen  babasına verrr ve sessizliğin verdiği huzurda dinlen :))
-Reklam-
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Zor bir gün olmuş evet. Bir papatya çayı yapın rahatlayın kız uyuyunca uyuyun hemen dinlenin 
0 oy
(2,410 puan) tarafından
Hep garibanligin alameti bunlar hep başıma geldi isirganliga düşmüş gibi oluyor insan akşam eve gelince...
0 oy
(892 puan) tarafından
Eşimle gittiğim halde doktor dönüşü pertim çıkmış oluyor. Arabada giderken ya varmak üzereyken uyuya kalır ya tam doktora giricez çişi gelir babası ilgilenmesin rağmen ben de yoruluyorum. Senin yazdıklarını okurken yoruldum Allah yardımcın olsun. Eşin doktora gideceğin gün izin alamaz mı? Zaten ayda 1 gidiyoruz onu da izin alsın seninle gelsin kaynın niye geliyor seninle kadın doğuma 
(615 puan) tarafından
Çok haklısınız bunu ona açıkladığım da özel sektör nasıl izin alayım diyor izin alacağı bir saat zaten bugün baya sinirlendim icimi döktüm ama.. sonuçta bugün kaybettiğim belki kimligim olmayacakti yerinde duramayan bir cocuk belki kızım kaybolacakti orda vallahi ona şükrettim onun pesinde koscam diye aksilikler yaşıyorum zaten
(892 puan) tarafından
Özel sektör olsun canım benim de eşim özel sektörde ve vardiya usulü çalışıyor. 15 gün önceden bildiriyor randevu tarihini. İzin ya da ona göre vardiya ayarlanıyor o gün. Allah yardımcın olsun benim de ailem uzakta bir an kendimi koydum yerine çok zor ama geçer bu günler de inşallah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 511 göst.
+1 oy
17 cevap 757 göst.
+1 oy
9 cevap 145 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,425 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,447,941 soru