Kızlar hep hamilelikle ilgili evhamlı sorular görüyorum peki hamileyken yaptığınız en saçma evham komik olan hareket nedir
Benimki şöyle
İlk oğluma hamileyken afedersiniz hemoroid sorunum vardı 20 haftalık civarlarındaydım tuvalete girdim biraz da kabız olmuştum zorlamadan damla şeklinde kan geldi hani normal kanama değil damla gibi ama o anın korkusuyla bebeğe bişey oldu sandım hemen eşimi arayıp doktora gittim doktor baktı test tetkik yaptı kanama gözükmüyor dedi ama yine de her ihtimale karşı 1 haftalık düşük önleyici yazayım dedi yazdı vuruldum güzelce 1hafts ama kafamdan gitmedi kanama gözükmediyse o kan nerden geldi diye düşündüm durdum en son gece tam uykuya dalacağım sıra hem kabız hem de hemoroid sorunum olduğu aklıma geldi bi daha ki doktor kontrolümde doktora söyledim baya gülmüştü
İkinci olarakta 10 haftalar civarıydı eşimle tartıştık ertesi günde doktor kontrolüm vardı gittik ben kalp atışını duyunca ağlamaya başladım doktorum eşime anneyi üzmüyoruz bu hassas dönemde ne olursa olsun demişti nerden anladı hiç bilmiyorum
Birr gece uyandım yüzüstüydum nasıl korktum.bebegim ezildi mi nefessiz mi kaldı diye
Büyük Ogluma hamileykn bn hep kuran okurken Altan Yasin kitabını tekmelerdi tospigim yine kuran okudum 38 haftaydi sanırım baktım tık yok su içtim kimildamio çikolata yedim tık yok ağladın eşimi aradım dedim kalk hastaneye çocuk kimildamio kesin birşey oldu toplam 1 buçuk saat kimildamadi dokto baktı herşey iyi dedi doktora böyle böyle anlatınca baya güldü şimdi düşününce bende gülüyorum )
Kalp atışını duyunca ben de çok ağlamıştım sevinçten. Eşim de "niye ağlıyorsun? Noldu?" Diye sorup duruyordu. Artık doktor savunmaya geçti. "Hormonlardan" falan.
Ben gebelik testinde pozitif görmüştüm. Ertesi gün tekrar test yaptım çizgi biraz silikleşmişti eyvah bebek gitti deyip hastaneye kan vermeye gitmiştim eşim hala güler hatirladikca
1,494,775 soru
24,419,668 cevap
351,478 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın