0 oy
43 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
Kizim alerjik oldugu icin philips hava temizleme cihazi aldım ama kullanımını anlayamadım kullanışlı mı faydası olan bir sey mi ve nasıl kullanılır acaba? Kullanım kılavuzunda Türkçe yok cihazi bozmaktan korkuyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,720 puan) tarafından
Ben Xiaomi almıştım fakat kılavuzda Türkçe yazıyor Philips ürünlerim de var vardır yani bir detaylı bakın bence. Ayrıca uygulaması da vardır indirdiniz mi ? Benim kullandığım makineden ben pek umdugumu bulamadım sattım o yüzden. 
önce (236 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Ben de aslında geçen sene eylülde almıştım 6 bin civarındaydı. Aldığımda açtım ama hiçbir şey anlamadım youtubedan videolara baktım yine de tam anlamadım. Kızım da iyiydi kaldırdım kullanmadım verdiğim paraya da üzüldüm satayım diye düşünüyordum ama simdi  küçük bebeğimde de hirilti oluyor kullanmak istiyorum kılavuzda Türkçe kullanım yoktu diye hatırlıyorum tekrar bakicam. Faydası olur insallah
önce (3,720 puan) tarafından
Ben daha çok koku ve duman ve toz için işe yarar diye düşünüyordum ama Dyson dışında çok etkili mi bilmiyorum. Dyson çok iyi ama kokuyu filan çekiyor. Xiaomiden memnun değilim inşallah seninkisi etkili olur. Uygulaması vardir baktınız mı
Bize de doktor philips ya da dyson demişti. Uygulaması yok baktım ama philips sayfasında video olabilir oraya bakınıcam.
-Reklam-
0 oy
önce (10,894 puan) tarafından
YouTubeda vardır videosu oraya bak bence
Evet orada var bakmıştım anlayamamistim tekrar bakicam . teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 51 göst.
2 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sifanurr (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
24 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
28 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde iaue.16 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
4 Mart 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,371 soru

12,082,547 cevap

36,359 kullanıcı

...