0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (3,636 puan) tarafından
Kizlar fikrinize ihtiyacım var 

15 aylık kızım 5 aylikken memeyi bıraktı mama içiyordu uykuda özellikle onu da içmiyor napacam 

Bazen yemek yemiyor yeterli gelmiyor eminim 

Bu ara zayiflamaya da başladı 

Hem mama hem yemek iyi oluyordu artık mama da içmiyor 

Yardımcı olursanız sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(967 puan) tarafından
Nasıl tekrar mamaya döndürülür fikrim yok açıkçası. Belki bir süreçtir ve beklemek gerekir. Ama ben 15 aylıkken sütten kestim vê mama da almadığı için sadece yemek yiyerek devam ettik. Eğer gerekli besinleri yerse bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Kilosu da zamanla artar, azalır, normal şeyler. Aniden bıraktıysa belki dişleri geliyordur, ya da hastaysa vs
(3,636 puan) tarafından
Kati şeyleri yemiyor herseyi yese vitaminleri tamamlar
Olmazsa kaşık mamasi deneyim diyorum
(967 puan) tarafından
Evet kaşık maması da olabilir. Dilerim geçici bir süreç olur ikiniz için de.
(3,636 puan) tarafından
İnşallah canım moralim bozuluyor valla
İlk kızım 2 yaşına yakın bıraktı anne sütünü
O kadar zorlanmadim bu niye böyle oldu anlamiyorum
(967 puan) tarafından
Klişe olacak ama her çocuk farklı oluyor. Bende bu aralar bunun örneğini yaşıyorum.
(3,636 puan) tarafından
Şimdi uyudu yine yaptım verdim almıyor
Valla çok üzüyor beni
-Reklam-
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Akşamları kaşık mama yedirebilirsiniz
(3,636 puan) tarafından
Onu deneyim diyorum bi de
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık sadece mama içerdi inuda birakdi bakdim azilari çıkıyor bu süreçte elime ne geldiyse verdim biskevit citos dahi verdik hazır çorba içmeye başladı sadece oda diyare yapınca kestik dişleri çıkıyor sınırlı huysuz 1 ay filan devam ediyor zayıfladı ama sonra mamaya başladı 2 3 Kasım'da çorba içmeye başladı zamanla düzelir inşallah 
(3,636 puan) tarafından
Benimki herseyi yiyordu bi hasta oldu çoğu şeyi bıraktı eli yüzü zayıfladı
İnşallah düzelir bi de kaşık mamasi deneyecegim bakalim
0 oy
(4,384 puan) tarafından
Bence büyümüş mamaya gerek yok artık zaten. Benim oğlum kızım emdi ama zaten büyüdükçe süt azaliyor emme oranı düştüğü için artık doymak için değil alışkanlık için emiyorlar. Bir de kaç kilo  bebiş merak ettim.
(3,636 puan) tarafından
Benimki 5 aylikken bıraktı canım ondan sonra çok hasta oldu Suan 10.800 gram En azından gece yatmadan içse tok uyur Süt icmeyeli de sürekli uyaniyor
(3,636 puan) tarafından
Benimki 5 aylikken bıraktı canım ondan sonra çok hasta oldu
Suan 10.800 gram
En azından gece yatmadan içse tok uyur
Süt icmeyeli de sürekli uyaniyor
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Ari mamasi veya bebelacin kaşık mamalari var. Benim kizim emiyo bir yasinda. Mama vermiyodum ama gece yatmadan once bi de sabahlari muz avakado ve kaşık mamasi karistirip veriyorum. Gun icinde normal besleniyo. Sen uc ogun yapabilirsin bu mamalari yerse. Tadi guzel cesitleri de var :)
(3,636 puan) tarafından
Aslında deneyebilirim yerse cesitlerinden aliyim
0 oy
(6,214 puan) tarafından
iki ay fark eder sanirim sa benim ki mama almiyordu zaten emiyordu. ben bilerek braktirdim 17 aya girince . mama falanda almadim gayet yetti  ek gida artik heraeyi yiyor diye.
(3,636 puan) tarafından
Benim kiz iyidi geçen hasta oldu ishal oldu kilo kaybetti ondan sonra sütu mamayi almadı
Yemeği de pek yemiyor sağlık ocağına sordum arada da olsa alsın bagisikligi düşer diyor
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Mama yerine yemek yese daha iyi bence
(3,636 puan) tarafından
Öyle de canım ek besin alması lazım anne sütü almadı zaten en azından gece acıkınca süt yada devam sütü alsa iyi olur
Bi de her yemeği yemiyor ozellikle kati şeyleri pek yemiyor
0 oy
tarafından
Canım bebek bisküvisi süt karıştırıp biberon da verebilirsin kilo da yapıyor bu biliyor musun
(3,636 puan) tarafından
Bilmiyordum valla canım bi deneyim olmazsa çok sagol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yaz-14 (79 puan) tarafından soruldu

411,231 soru

12,378,565 cevap

43,006 kullanıcı

Kategoriler

...