Canım çok sıkılıyor hayattan hiç bir tat alamıyorum psikolojim de çok bozuk anlamadan bosandim pişman oldum hayatım maf oldu arkamda sağlam ailem yok
Anam babam var babamdan nefret ediyorum ağzı çok pis ağır küfürler ediyor sadece bana değil herkese öyle hiç sevmiyorum bitane abim var oda ceza evinde o da babamdan beter bide evli ablam var onun yanında kalıyorum mecbur ablamda çok düzensiz evi çok dağınık ben mesela kendi eşyalarımı bir köşeye koyamıyorum emanet gibi duruyorum özel birseyim yok çocukları da var çok dağıtıyorlar çocukların ağızları da pis küçük yaşta ağır küfürler bizim aile bozuk yani anlayacağınız burda idare etmeye çalışıyorum insan evlenip ayrılınca hayatın ne zor olduğunu dahada iyi anlıyor babamın evide ayni dağınık bi eşyanı koyamiyorsun koysanda geri zor buluyorsun annem hasta e sen yap diyeceksin babam annemin dibinden ayrılmıyor dışarıya bile çıkmaz hep evde kime nasıl küfür etsem diye bakıyor annemde öyle çok pis ağızları babamla abimle seni böyle yapsın diye küfür ediyor ailem berbat ben hiç birini istemiyorum tekrardan evlenmeyi düşünüyorum ama kendime güvenim yok herkesten rahatsız olmaya başladım kendimde iyi değilim iyice psikolojim bozuldu