0 oy
91 göst.
önce Aile kategorisinde (167 puan) tarafından

Selam kızlar,siz yerimde kosaydınız sevinir miydiniz?yoksa bu hissettiklerim insani duygular mı?demek ben Şu an şehirde yaşıyorum yani ülkenin başkentinde.eşimin annesi babası kardeşi ve onun ailesiyle 3 odalı evde yaşıyoruz.ama kayın peder evimizi şehirde almamışta,başkentin kasabasında almış.bir aya falan taşınacağız,eltimler de taşınacaklar.benim içimde adını bilmediğim bir hüzün var.burada bir düzenimiz var kızım burada kreşe giderdi,ama okula taşınacağımız kasabada gidiyor.oğlum küçük yani 5 yaşında,kreşe şehirde gidiyor ama taşınınca o da kasabada kreşe gider.ne bileyim ya şehirden de kasabaya taşınmak da:(

4 Cevaplar

0 oy
önce (16,467 puan) tarafından
Birlikten ayrılacaksam ben güle oynaya giderim hiç bana göre değil cümbür cemaat yaşamak 
önce (167 puan) tarafından
Aslında ben de sevmiyorum ama tanıdıklardan ayrılacağım diye her halde üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
önce (709 puan) tarafından
Birlikten çıkayım da isterse şuan ki gibi dağın başında olayım. Yeterki ne birlik olsun nede huzursuzluk 
Orası doğru da aslında haklısınız gençliğim çürüdü birlik yaşatmakla :( yaşlanınca bari gün göreyim )
Aynen öyle şükürler olsun ki senin kendi evin var darısı bana inşallah
Birlikte misiniZ?vah vah Allah yardım etsin
Birlikteyiz ama en kısa zamanda defolup gidicem burdan
Boşanacak mısınız ?
0 oy
önce (3,712 puan) tarafından
Çok güzel değil mi? Ses kalabalık fabrika kokuları hiçbiri yok. Araba varsa, yoksa bile her şekilde işlerinizi halledersiniz. Kaldı ki eviniz olacak ayrı olacaksınız bunun hevesine köye bile gidilir 
Benim şu an yaşadığım yer de şehirin göbeğinde değil sakin yer,ama ne bileyim kaynana oraya köy diyor sinirleniyorum cevabında köyde hiç yüksek katlı apartmanlar olur mu hiç diyorum)
0 oy
önce (383 puan) tarafından
Kasaba dediğin ilçe ise zamanla çok seversin. Ben bekarken şehirde yaşıyordum ilçeye evlendim inan sakinlik heryere mesafesinin yakın olması çok iyi şimdi şehire gidince başım ağrıyor çok kalabalık. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
13 cevap 640 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,702 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 413 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu