0 oy
413 göst.
önce Aile kategorisinde (1,383 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz ben meme kanseriym. 2.5 yaşında Bi kızım var. Şu ara yemek yemiyor. Dün kaynanam ile görüntülü konuşurken anlatiyodm eşim geldi. Yemesin aç olan yer. Sanki açlıktan geberdi mi dedi. Cinler tepeme geldi. O nasl laf ya dedm. Bi daha duymaym ağzından. Nasl o kelimeyi ağzına alabiliysn bi kızın var . Sonra zaten tartıştk. Annemglde geçen abime kız bakmaya gittiler. Bize uğradilar dönüşte. Diyor ki meraktan geberdi. Bak dedm kizimla bana bu kelimeyi diyosn o zaman sen bizim ölmemizi istiyorsun. Bundan sonra ben diyecegm o zaman annengles söyle meraktan geberdiler diyecegm dedm. Ya o kadr sinir oluyorm ki bu geberdn lafina. Kaynanamda bugün kızım tabureyi aldi banyoda elini yikamaya gidiyodu. Diyor ki banyonun lavabosu düşer ölürsün. Allah korusun o nasl.laf dedm. Hastaligimdan beri ölümdr geberdn lafidr bilmiyorum duymak bile istemiyorum. Nasl bu kelimeyi ağzına alabiliyorsn ya.. ya bilmiyorum kızlar ben mi abartıyorm ya. Diyecegm sen öl madem bu kadr kolay ağzına alabiliyorsn bu kelimeyi. Gorumcemin ogluna belki doğuya çıkar askerligin Hakkari flan dedigimde içten Bi şekilde Allah korusun diyebiliyosan bu torununa da ölürsn diyemezsn o zaman. Gerçekten sinirlerm bozuldu bugün. Ben moralli olmaya çalıştıkca nelerle uğraşıyorum..

10 Cevaplar

+2 oy
önce (18,409 puan) tarafından
Yani hassas dönemindesin dostum haklı olarak. Ama lafın gelişi demişler. Hoş değil tabi o kelimeyi kullanmak da daha sakin bı şekilde belirt bence hoşlanmadığını rahatsız oldugunu
-Reklam-
+1 oy
önce (6 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun ama sana tek tavsiyem yapabiliyorsan kulak asma çünkü bu hastalıkta moral çok önemli tabi sadece moral değil aile ve eş destegi de ama gördüğüm kadarıyla moral vereceklerine daha çok moral bozuyorlar sen sadece kızına ve tedavine odaklan Allah vicdan vermemiş bazı insanlara moralini bozan kim varsa mesafe koy küs demiyorum ama onlarla gecirecegin zamanı kızını al gez ya da bıseylerle uğraş 
+1 oy
önce tarafından
Dün birinin postuna da yazdım buraya da aynı şeyi yaziyorum Allah istemedikçe yaprak kıpırdamazmış. Çok takıyorsun olur olmadık şeyleri kafana , ölür geb.er kelimelerini kullanınca ölüm gününüz ne 1 dakika geri ne 1 dakika ileri atıyor . Şuan senin sağlığına Dikkat edip mutlu olman lazım olur olmadık şeyleri kafaya takıp moralini bozmaman gerekiyor canım ❤️
+1 oy
önce (543 puan) tarafından
Yani ben olsam tam yanımda dediği anda tersten Bi çakarım ağızına sus yoksa sende birazdan dayaktan öleceksin sonra der kızımı alır giderim evinden daha ona ne torun yüzü gösteririm ne ararsa açarım nede konuşmaya çalışırsa konuşurum küçük çocuğa sürekli ölürsün geberirsin ne ya kendisi gebersin bir toprak da biz atalım üstüne gerizekalı kadın be hiç moralini bozma direkt çıkar hayatından eşinde adamsa eğer karısını kızını savunur öyle gavur ananın hiçbir şeyi savunulmaz
önce (7,591 puan) tarafından
Bir de bayil istersen Feriha :) geberdi laflarını eşi söylemiş yalnız kaynana değil . Ayrıca müslüman birine gavur demek kişiyi dinden çıkartır haberiniz olsun .
önce (543 puan) tarafından
Birincisi post sahibi olsaydın seni kale alabilirdim ikincisi eşi değil kaynanası demiş okuduğunu anlayarak oku üçüncüsü de bilmeden dediğin bişey seni dinden çıkarmaz bilmiyordum şimdi öğrendim lüzumsuz ön yargılarını ve okuduğunu anlamadan yazma becerin al ve çık yorumumdan ayrıca istersem de feriha olurum bu seni niye bu kadar geriyor kızın morale ihtiyacı var kaynananın yaptığı saygısızlık ve benim de bir kızım var empatimi yaptım benim kaynanam öyle dese ağızının ortasına elimin tersini yemişti kiii yorumun başında da ben olsam yazdım yine okuduğunu anlamamışsın şimdi bu dediklerimle kendini biraz rencide et ötede biraz üzül içerle utan  bir daha da başkasının açtığı posttaki herhangi bir yoruma müdahil olma
0 oy
önce (10,359 puan) tarafından
Zor bi donem geciriyosun o yuzden etkileniyosun ben olsam takilmam yani cunku o kekime o anlanda soylenmiyo aslinda olsun istedikleri icin degil 
0 oy
önce (254 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin meme hastalığını atlatanlar çok. Korkmayın atlatırsınıxz ınsallah moralinizi yüksek tutun. Konuya değinecek olursam kesinlikle alınganlık yapıyorsunuz. Siz kendinizi ölüme yakın görüyorsunuz görmeyin o yüzden size dokunuyor söylenenlerde bir şey yok laf olsun diye denilen sözler hepsi.
0 oy
önce (222 puan) tarafından
Hiç hoş laf değil bende sinirlenirim
0 oy
önce (3,179 puan) tarafından
Hassas bir dönemden geçiyorsun düşünmesi canim, haklısın ama ne olursun takma kafana, takmamaya calıs 
0 oy
önce (6,048 puan) tarafından
2.5 yaş çocuğu ölüm bilmemeli. Düşer ölürsün demek saçma kaldı ki bunu lafın gelişi söylememeleri lazım hassas dönemden geçtiğinin farkında olmaları ona göre davranmaları lazım... 
0 oy
önce (1,396 puan) tarafından
Bence hastaliginizdan sebep bay aduyguslasiniz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 379 göst.
17 Eylül 2020 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,058 göst.

403,346 soru

12,081,621 cevap

36,355 kullanıcı