0 oy
1,944 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

ya simdi dun ablamin karsi komsusunun evinde damda 14 15 yaslarnda bir cocuk 2 yasindaki bebeğe istismar ederken gördü arkadan ediyordu o anki sokla video fotograf cekemedi sadece bagirarak mudahale etti ve bizde polisi arayip şikayet ettik polis gidip bakti ve ailenin durumu kabul ettigini daha oncede kac kere bu eylemlern gerceklestigini ama şikayet etmedikleri icin birsey yapamadikakrini konuyu kapandigini soylediler ve ben soka girdim o cocugun vebali ne olacak illa aile sikayet mi etmesi gerek Allah icin ne yapmamiz gerekte bu cocugu kurtaralim

48 Cevaplar

0 oy
önce (7,830 puan) tarafından

Ne yapılması gerekiyorsa söyleyin bizde yapalım bidaha görürseniz görüntüye alın nolur çocuğu bir an önce alsınlar ellerinden uyuyamadım dönüp duruyorum bunları okuduğumdan beri

Kaldırdın mi fotoyu ? Hiç belli olmaz bunlar iyice pisliği normallestirmis yokmu o mahallede bunların hakkından gelecek kimse
önce tarafından
Nur'um Cimer'e şikayet bildir sosyal hizmetlere
Nasıl yapcam canım
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Post yukarı çıksın ❤️
0 oy
önce (966 puan) tarafından
Kan beynime sıçradı.
0 oy
önce (276 puan) tarafından
Hep beraber müge anlı ya ihbar etsek dikkate alırlar edebilecek var mı
önce (127 puan) tarafından
Nasıl yapacağız yapalım hiçbir cocuk o ailede kalmasın bu olaya göz yumup şeytan gibi duramam bir ömür vicdan azabı çekerim elden ne geliyorsa fazlasını yapalim
0212 354 4325 -4326 bunları arayabilirsin birde wp hattı var onu bulamadım ben aradım biraz geç düşüyor ama bağlanıyor
Meşgul çalabilir tekrar tekrar aradım ben adresi söyledim o da araştırılması için not alalım dediler ama pek ciddiye almadılar gibi. Polise de şikayet etmemiz gerektigini aile ve sosyal hizmetlere bikdireceklerini söylediler
0 oy
önce (127 puan) tarafından
Son durum nedir ? Gözüme uyku girmedi aldilarmi çocuğu 

Etimle kemiğimle soğudum derler ya nefret ettim bu dünyadan 

Çocuğu almadılar mı birseyler yapalım Allah rızası için o ailede hiç bir çocuk kalmasin
önce tarafından
hayir malesef ayni
önce tarafından
Canım Cimer'e şikayet bildirin şefim bizzat görüştü ama internet üzerinden olduğu için ilgilenmeme olasılığı var
0 oy
önce (7,639 puan) tarafından
Pislikler Allah cezasını versin 
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Aman Allahım ya bunlar nasıl insanlar gerçekten anlamıyorum bir narin sıla olayı daha artık çok kötü oluyorum hamileyim 3 kızım olacak sırf böyle şeylerden dolayı yarabbim kız evlad verme bu dünyaya çok zor evde ailede korusan okulda gidemiyor her an yanında olup koruyamamak kizm bu yıl birinci sınıfa başladı inan hiç alışamadım servise bindirirken ne kadar dua okuduğumu okuldayken sürekli rabbim kız evlatlarımızi koru kızımı koru diye hep dua ediyorum çok korkunç çok 
0 oy
önce (27 puan) tarafından
 aile durumu kabul etse polis tamam deyip gider mi iki yaş bebek devlet korumasına alınırdı kabul etselerdi böyle birşeyi akıl var mantık var buraya da yazarken arkadan falan diye ayrıntı vermeyin lütfen gözümüzde canlandirmayalim yüreğimiz hoplamasin taciz kelimesi yetiyor zaten. 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 429 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
15 cevap 296 göst.
0 oy
4 cevap 80 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (537 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,997 cevap

36,418 kullanıcı

...