0 oy
572 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,384 puan) tarafından
Evet bir cogunuza göre basit gelecek belki 

Ben evime badana yaptiramiyorum.sinirim kalkıyor badana lafını bile duyunca.yaklasik 8 senedir de yaptırmadım.ha bu demek değil pis oturuyorum.surekli iki haftada bir tavanlar dahil silerim duvarları.

Beni bu kadar sinirlendirmesinin de sebebi şu, 

O zaman yeni evliyim.Kocam ablasının sözünden çıkmıyor.öl dese ölecek.ablasi istediği gibi at koşturuyor.oyle ki bizden çıkmıyor.istedigi gibi kafasına göre esyalarin yerini değiştiriyor .eşya dediğim bakın tabak çanak vazo değil .oda düzenini koltukların masaların yerini değiştiriyor istediği gibi.ama nasıl kavga ediyoruz kocamla.yatak odasında yiyoruz birbirimizi sesleri duyuyor gitmiyor evine.henrkarsi geldiğimde burası bizim evimiz ablan misafir karışamaz dediğimde o benim ablam sana mı soracak diyor.annem görümcen o süs sana terbiyesiz demesinler diyor. 

Bir gün sabah kapı çaldı yataktan fırladım.bir baktım görümcem.tabi ki musaid misiniz planınız var mı geleyim mi demek yok.iceri girdi .beş dk sonra ,ben bir karar aldım bu evi badana yaptırıyorum ,badanacı ile görüştüm rengi de seçtim dedi.sok oldum.badanaci gelecekmiş ondan gelmiş.yaninda kavga ettik .ben cinnet geçirdim burası bizim evimiz diye.kocam gene ablam diyor susturmaya çalışıyor.annemi aradım .boşver o yaptıracak yaptirsin diyor.kimseye derdimi anlatamadim.sinirden bayıldım ambulans geldi. 

O yüzden badanadan sinirim kalkıyor.boya kokusu midemi bulandırıyor. Bu da benim korkum kizlar

15 Cevaplar

+1 oy
önce (152 puan) tarafından
İki sorum var o gün ev boyandimi ve halâ o kadın evine karışıyormu iyi sabır vermiş kocamın önünde yolardim o kadını al evde kocada senin olsun der çıkardım 
önce (50,745 puan) tarafından
ayrildi esinden dogal olarak gorumcesindende bosandi kina yaktı mi acaba gorumcesi bak bende bunu merak ettim
Yakmıştır o yuvayı yiktiysa hayır derdi neydi ya bu kadınla şimdi otursun kardesiyle o evde yazık ya
en büyük sorun gorumceydi bildigim kadariyla
önce (11,384 puan) tarafından
İkbalin dediği gibi bitti canım boşandım.herkese anlattım yasariklarimi rezil oldular
En iyisini yapmışsın şimdi rahattır görümcen yuvani yıktı
-Reklam-
+1 oy
önce (105 puan) tarafından
Eline alıp evire çevire dövmediysen hata yapmışsın 

Benimde başıma benzer seyler geldi en son postayı koydum eve girmeden balkondan geri çevirdim 

Kafam rahat mis gibi eşimede şikayet etmiş bana bağırdı diye halbuki bağırmadım eşimde bana hesap sordu alırım elime bacının saçını yolar eline tutuştururum dedim daha da sesleri çıkmadı bazı insanların anladığı dil kaba kuvvet ki sen daha beterini yaşamışsın
önce (2,011 puan) tarafından
Kavga falan sevmem ama söylediklerin yaptıkların içimi rahatlattı :D
Beni dışarıdan görseniz ne kadar  naif hanımhanımcık kız dersiniz ama eşimin ailesi sağolsun tımarhanelik etti beni bende deliliğini hakkını veriyorum artık:D
Yani bende bosanirken bagirindim kapısına gidip camlarını taşların diye :D
Öz ablam:):):)içimin yağlarını erittin
0 oy
önce (301 puan) tarafından
Gorumce değil resmen örümcek ağı ona ne sizin evden yapışıp kalmış sinir olurum böylelerine 
Ah nelr cektim
önce (301 puan) tarafından
Allah ta ondan çıkarsın o zaman
Celle celaluhu büyük bacim
0 oy
önce (96 puan) tarafından
Senin de yuvani yıktı o karı resmen 
Rabbim büyük elbet benim aklımın yetmediği bir planı vardir
önce (96 puan) tarafından
Muhakkak canım
0 oy
önce (398 puan) tarafından
Böyle bir kocayla nasıl başa çıktınız. Nasıl akıl sağlığınizi korudunuz. 

Ben de bir görümceyim asla ama asla evlerine gittiğimde bir şeye karışmam bana bir şey sorduğunda "sen böyle düşünduysen doğrusu budur" derim.
Bbasa çıkmadım boşandık.onemli olan görümce ,elti ,baldız ,kaynana değil insan olmak ve karşıdaki kiminiz olursa olsun evlendiğini ve bir aile kurduğunu artık sizin ikinci planda olacağınızı kabul etmek.
önce (398 puan) tarafından
Kesinlikle en doğrusu bu içinde biraz insanlık ve vicdan olan biri doğruyu yanlışı ayırt edebilir. Nerde durması gerektiğini de
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Gorumceni dovesim geldi kocani da ikisinin kafalarini birbirine curmak da guzel fikir 
Herkese anlattım bende
0 oy
iki haftada bir tavan ve duvarlar silinir mi be canini sevdigim badana yaptir daha kolay ☺️
Para da yok kız :D vallahi siliyorum.dedigim insan şok oluyor bunca sene nasıl bu duvarlar temiz diye.canim çıkıyor orasi ayrı tabi
derdin ne bacim iki hafta da bir duvar mi silinir
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Kız Elin armut mu topluyor evire çevire dövsene ayy benimki Allah'tan sadece ceneyle müdahale ediyor onunda payını ben veriyorum. Hala karışıyor mu evine 
Yok bosandik
önce (2,377 puan) tarafından
İyi bari toptan kurtulmussun :)
Aynen öyle bacim
0 oy
önce (752 puan) tarafından
O görümceyi alacan bi tane suratına patlatacan bakalım bida her boka karışıyor mu deli oluyorum şöyle olaylara yaaa
Bosandik bende herkese anlattim
önce (752 puan) tarafından
Ayy cok sukur kurtulmussun pisliklerden inan cok sevindim senin adina
0 oy
önce (418 puan) tarafından
Eşin hala aynımı canım birşey demiyormu 
Yok artık eşim degil
0 oy
önce (3,279 puan) tarafından
O günlerini hatırlıyorum sana çok üzülmüştüm benim başıma da gelmişti çok şükür defolup gitti de kurtuldum ama şunu diyeyim rabbim çektiğin sılıntılqrjn mükafatını her iki cihadada en güzelliğiyle nasip etsin 
0 oy
önce (3,951 puan) tarafından
Ya bu insanlar kendilerine bu kadar yüzsüzlüğü nasıl yakistiriyolar çok merak ediyorum nefret edilen bir insan olmak çok mu hoşlarına gidiyo acaba ?
0 oy
önce (16,473 puan) tarafından
Kocayı da görümceyi de camdan atardım herhalde senin sabrına hayranım. Ama annenin tavrını yanlış buldum bazen bize iyilik edecek yere kötülük ediyorlar ablam evlenirken bir yaşlı anası var diye birlik oturmalarını annem onayladı şimdi çok pişmanlar ama çare yok. Bu arada içimden iyi ki boşamışsın o adamı dedim 
0 oy
önce (4,676 puan) tarafından
Kendım yasamış gobı hissettim resmen.. Kocanın annesı var mıydı peki. Annen nexen bu kadar ezdirdi. Boşandıgnı blyorum gercekten en doğrı kararı vermıssım
0 oy
önce (682 puan) tarafından
Keskin sirke küpüne zarar bebeğim sakin ol vurdumduymazlık mahfeder onlari

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 387 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Secoo (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 558 göst.
27 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Filiz.aras1213 (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 992 göst.