Evet bir cogunuza göre basit gelecek belki
Ben evime badana yaptiramiyorum.sinirim kalkıyor badana lafını bile duyunca.yaklasik 8 senedir de yaptırmadım.ha bu demek değil pis oturuyorum.surekli iki haftada bir tavanlar dahil silerim duvarları.
Beni bu kadar sinirlendirmesinin de sebebi şu,
O zaman yeni evliyim.Kocam ablasının sözünden çıkmıyor.öl dese ölecek.ablasi istediği gibi at koşturuyor.oyle ki bizden çıkmıyor.istedigi gibi kafasına göre esyalarin yerini değiştiriyor .eşya dediğim bakın tabak çanak vazo değil .oda düzenini koltukların masaların yerini değiştiriyor istediği gibi.ama nasıl kavga ediyoruz kocamla.yatak odasında yiyoruz birbirimizi sesleri duyuyor gitmiyor evine.henrkarsi geldiğimde burası bizim evimiz ablan misafir karışamaz dediğimde o benim ablam sana mı soracak diyor.annem görümcen o süs sana terbiyesiz demesinler diyor.
Bir gün sabah kapı çaldı yataktan fırladım.bir baktım görümcem.tabi ki musaid misiniz planınız var mı geleyim mi demek yok.iceri girdi .beş dk sonra ,ben bir karar aldım bu evi badana yaptırıyorum ,badanacı ile görüştüm rengi de seçtim dedi.sok oldum.badanaci gelecekmiş ondan gelmiş.yaninda kavga ettik .ben cinnet geçirdim burası bizim evimiz diye.kocam gene ablam diyor susturmaya çalışıyor.annemi aradım .boşver o yaptıracak yaptirsin diyor.kimseye derdimi anlatamadim.sinirden bayıldım ambulans geldi.
O yüzden badanadan sinirim kalkıyor.boya kokusu midemi bulandırıyor. Bu da benim korkum kizlar