0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (448 puan) tarafından
Hanımlar bir çocuk herşeye mi muhalefet eder anlamıyorum . Moralim aşırı bozuk.  Bugun akşam üzeri büyük oğlumu okuldan almaya gidicez. 2,5 yaşındaki oğlum ilk olarak çorap giymek istemiyorum diye tutturdu sonra mont gitmeyeceğim diye tutturdu en son evden çıkarken ayakkabı giymem diye tutturdu . Neyse 15 dk felan sürdü ikna cabaalarim arabaya bindik büyük oğlumu aldık. Resim çizmiş kardeşine kardeside bunu elinde bakarken yırttı. Bu sefer arkada birbirlerine girdiler. Büyük oğlumda 5,5 yaşında. Gece büyük oğlum uyudu 9 gibi küçükle trencilik oynuyoruz. Yol yaparken bile bu olmadı su olmadı yapamadım diye sürekli ağlıyor. En son yatacagimiz zaman bin dereden su getirtti yok şu istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum en son yatağa kot pantolonla yatacam dedi. Kızdım artık dayanamadım. Ve o zaman sustu uyudu . Çok mutsuzum ne yapmalıyım. Tavsiyeniz ne olur

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahh bu 2 yaş sendromu ben susup ses çıkartmadan bekliyorum öfkesi dindikten sonra anlatıyorum tabi yine anlamıyor başa sarıyor bolca sabır diliyorum 
(448 puan) tarafından
2 yaş sendromu bu kadar uzar mı
tarafından
29 aylık bizimkide 2 bitiyor 3 yaş sendromu varmış
-Reklam-
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Vallla ben sürekli konuştum.ve o inat ederken ben etmedim şu an bı nebze daha iyiyiz, misal ben bunu yemeyecem diyor tamam sen bilirsin diyorum, yemiycem diyorum diye ağlıyor:) seni zorlamıyorum sen bilirsin diyorum tamam yiyecem deyip geliyor:)) yani inat etmezsem bakıyorum ki kendi olumluya çeviriyor
(448 puan) tarafından
Her konuda inatlasiyor. Aslan et yer yazıyor kitapta hayır yemez diyor
(448 puan) tarafından
Yarından itibaren hiç kizmadan ters tepki vermeden deneyeceğim sabrımı zorlayıp inanin şuan kafam zonkluyor. Nerde hata yapıyorum onu bulamıyorum
(2,673 puan) tarafından
Yani herşeyde olumlu yaklasamiyoruz evet bazen ama çoğu zaman ise yarıyor gerçekten canım
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Ya canım benim kendini çok strese sokma küçük daha niceee huyları değişecek onun yarın bir bakmışsın değişmiş yemek yemiyor mu bırak inatlaşma o zaten acıkınca mecbur yiyecek evet anne olarak üzülüyoruz ama çocuklarla inatlaşınca geri tepiyor ben bunu anladım ne çok sıkı ne çok gevşek ortasını bul he de geç yani :) 
0 oy
tarafından
Peki benim küçüğün Ocakta 2  yaş olucak inşallah büyüğün 5,5 yaş olması ve anasınıfında yapılan etkinlikleri gösterirken alıp yırtmasi sonrasındaki kavga kaos resmen kendimi gördüm ve inatta aynı şekilde ben ağlarken artık gidiyorum başka odaya kendi kendime iş yaparken agkayrak geliyor bende konuşuyorum aaa falan diye konuşurken hı hı yapıyor emziriyormsn birde benimki besin alerjisi var çoğu şeyi yediremedgm için anne sütü yaşına girene kadar en azından sütten biraz fayda görür diye devam ediyoruz ama onada ayri ağlıyor şaşırdım kaldım 
0 oy
(13,609 puan) tarafından
32 aylık oğlum 24 saat atlet be boxer ile duruyor dışarı çıkarkende asla giyinmiyor bizde öyle çıkıyoruz 
(448 puan) tarafından
Bı ara t-shirt takintimiz vardı çok şükür onu geçtik. Sadece kot pantolon giyer eşofman hiç giymez  . Bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var
(13,609 puan) tarafından
Yazın bizde koca yazı 2 tişört be 2 şort ile geçirdik çok zor başka kıyafet giydirdim canım
0 oy
tarafından
Benim kızım da 2 buçuk yaşında 30 aylık ağladığı zaman ben gülüyorum bazen sinirlerim bozuluyor çık dışarda ağla gel diyorum alıştım artık ağlamasına 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
+2 oy
14 cevap 336 göst.
13 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.

411,365 soru

12,382,817 cevap