0 oy
53 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (260 puan) tarafından
Kızlar benim 3 haftayı geçmiş bi baş agrısı var hiç bi şekilde hap fayda etmiyo her hapı denedim 26 yaşındayım bugün gittim emar istedi yarın çekilecek sorular sordu anlattım geçmek bilmiyo başım da dönüyo etrafı sızlıyor diye kolestrol olabilir ama daha çok gençsin sanmıyorum belki de başka bişey dir ona göre tedaviye başlarız dedi tahlil yaptı sonuçlar çıkmış ama pek anlayamadım demir düşük çıkmış. Bu kolestrol tansiyon la bir mi onunla mi alakali

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,011 puan) tarafından
Ben ciddi baş dönmesi ile doktora gitmiştim kan tahlili aldı ve kolesterolün çok yüksek demişti. Kanda çıkıyor yani. Kontrollere çağırdı daha sonra ama gidemedim. Baş dönmemde Vertigo ile alakalı çıktı 
önce (260 puan) tarafından
Vertigo yu duymuştum ama onunla pek benzemiyo benimki.  Kansızlık var mıydı sizde
önce (3,011 puan) tarafından
Vardı evet. Doktorum tansiyon düşüklüğü yada yüksekliğindende olacağını demişti. Daha sonra kulak burun boğaz doktoruna gittim. Vertigo için fiziksel muane yaptılar Vertigo çıkmıştı çok kötü rahatsızlık ya
Çok geçmiş olsun bakalım bana ne diyecekler
-Reklam-
0 oy
önce (8,825 puan) tarafından
Benim sürekli başımın sol tarafi ağrıdan uyuşuyor yüzümün sol tarafını hissetmiyorum 

Hergun ağrım.var artk kafayı yicem :((( 
Sende nöroloji ye gözük bence sıkıntı valla hergün o agrı inan çekilmiyo
önce (8,825 puan) tarafından
Hayat kalitemi düşürüyor resmen kafamı kaldıramıyorum yataktan
Bende öyleyim valla
0 oy
önce (1,370 puan) tarafından
Bende bugün acillik oldum baş ağrısı mide bulantısı vardı dengesiz lik te oldu polikliniğe yönlendirdi vertigo yada migren gibi dedi
0 oy
önce (543 puan) tarafından
Ben 23 yaşındayım kolestrolüm var ailede ırsi annemde bende ve 18 yaşındaki yeğenimde var bir küçük yağı fazla kaçmış yemek yesem kolestrolum nüksediyor o an limonlu su yada kusmak iyi geliyor yoksa başım çatlıyor 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 829 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gülşahist (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 313 göst.
5 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 160 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (338 puan) tarafından soruldu

403,346 soru

12,081,642 cevap

36,355 kullanıcı

...