0 oy
267 göst.
önce Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar nereden başlasam bilmiyorum bende bi kaynana var düşman başına resmen.

Evlendiğimden beri bizi asla rahat bırakmadı güleryüzünün altında çok fena bir insan neyse evlendiğimizden beridir eşimle pazar günlerimizi birbirimize ayırıyoruz kaynanam olacak kadına da rica ettim bizi pazar günleri rahatsız etme diye ama bi türlü anlamıyor her pazar muhakkak bi bahaneyle beni arıyor benden olumsuz bi cevap alırsa eşimi arıyor en sonunda dayanamadım artık herşeyi söyledim ben lohusayken benimle kavga etti neyse bunu atlattık tamam yapmıcam etmicem dedi söz verdi en son geçtiğimiz pazar tekrar aradı ben bişey demedim ama dün eve geldi tekrar söyledim yine benimle kavga etmeye başladı iğrenç iğrendim o an ondan nefret ediyorum hatta napıcam bilmiyorum bu kadınla inadına yaptığını düşünüyorum sizin fikirlenize ihtiyacım var bu konuda

9 Cevaplar

0 oy
önce (6,023 puan) tarafından
Arasin cevap verme oldu bitti bacım 
önce (6 puan) tarafından
Yok açmıcam bundan sonra zaten
-Reklam-
0 oy
önce (284 puan) tarafından
Ararsa açma gelirse de kapıyı açma
önce (6 puan) tarafından
Ya eşim var arada o üzülsün istemiyorum babasız büyümüş bu kadında tüm yükü eşimin sırtına yüklemiş şimdi de ayrılamıyo oğlundan
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından
Ayy benim kaynana aynı . Yüz verme bacım arama sorma gitme aradı mi açma başka çaresi yok gerekirse de tersle 
Ayy benim de aynı malesef zır zır arıyor arka arkaya
önce (6 puan) tarafından
Aynen bide arka arkaya arıyo nasıl hepsi aynı olabilir bunların ya
Gelinler köle ya ondan :D
önce (6 puan) tarafından
Öyle görüyolarda kendilerinden nefret ettiriyolar böyle
Bende öyleyim nabza göre şerbet o sinsiyse bende öyleyim ;)
0 oy
önce (556 puan) tarafından
Valla kardeşim ben asla aman eşim üzülür arada kalır demem ararsa açmam eşim açarsa da olumlu yanıt verdirmem kapıya da gelse kapıda kalır artık eşinle sen evlendin bir ailesiniz bir pazarınız varsa o günü tabiki çekirdek aile olarak geçireceksiniz yerini ve haddini bildirin şu kadına valla kriz geçiriyorum böyle kaynanaya ya hem kavga edicek hem pazar günü arayıp Bi bahaneyle gelicek veya çağıracak oldu paşam başka emri gitsin kocasıyla ilgilensin kocası yokmu otursun tv izlesin kendi hayatını kendi idame ettirsin eşin için de hiç üzülme hiç düşünme bir pazarınız var kaynanayla geçirmek zorunda değilsiniz eşiniz geçirmek istiyorsa da yallah temelli anasının kollarına bakın bakalım bir daha annem gelse diyebiliyor mu 
önce (6 puan) tarafından
Eşi yok o yüzden bize sarıyo ya sinir oluyorum eşi yok ama birsürü arkadaşı akrabası var eşime de dedim gitsin onlarla vakit geçirsin diye ay sinir krizi geçircem en sonunda o olcak sonrada dicek bu zaten deliydi halbuki kendisi getircek beni o duruma sinir
Valla bir sinir krizi geçirmeden onları elimize alamıyoruz maalesef ya
önce (6 puan) tarafından
Gıcıklar huzursuz ediyorlar insanı ya
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
önce (771 puan) tarafından
No konuş ne evine al be bacım 
önce (6 puan) tarafından
Artık böyle yapıyorum
0 oy
önce (1,092 puan) tarafından
Ona lazımdır eli maşalı bir gelin be ya
önce (6 puan) tarafından
Artık öyleyim dur bakalım yaranabilecek miyim :D
Eli masalı olarak yaranamazsin kafan rahat eder miss en sevdiğim den
önce (6 puan) tarafından
Bundan sonra herkese hakettiği muameleyi yapıcam saygı duyduk da noldu başıma çıktı resmen
Valla kimse kusura bakmasın herkes bitane semde gözünü aç ve bacım
0 oy
önce (2,018 puan) tarafından

Biraz fazla sinirlenmişsin bacım. Ben de her pazar geliyor falan sandım. Eşim için falan demişsin yorumlarda ama açmasan daha az üzülür eşin. Gerçekten kavga edecek bir konu değil. Bizimkiler de her pazar arar niyetlerini bilemem ama hiç sinir olmamıştım. Geziyorsak kahvaltıda yemekte falansak üst üste aramazlarsa açmayız. Açtığında da çok kısa konuşur kapatır bize hiç zararı olmadı sadece şakalaşırım bazen merak ettiler durum bildirimi yap diye.:)

önce (6 puan) tarafından
Kısa konuşur diyosun bu kısa konuşmuyor hayır diyosun ısrar ediyo yani seninkiyle benimki tamamen farklı ayrıca nerdeyse her pazar arar
önce (2,018 puan) tarafından
İyi kavgaya devam o zaman ne diyim
önce (6 puan) tarafından
Bende kavga meraklısı değilim valla hatta saygımı da gösterdim başta anlamıyo maalesef tatlı dilden
0 oy
önce (3,398 puan) tarafından

İş eşinde bitiyor sen ne kadar arama desende inadına daha cok arayacak benide çok rahatsız eder rahatsız ettirirdi esim numaramı değişti 

önce (6 puan) tarafından
Ayndn öyle inatçı zaten kinci bide çok feci huyları var gıcık oluyorum
0 oy
önce (1,375 puan) tarafından
Neden o gününü majf edip takiyorsun ki keşke hiç arama demesyedin belki imadina yapıyor olabilir arasın ne olmuş aç hal hatır sorma fassi bitiginde isim var de kapat esinide aramaz sen acarsan
önce (6 puan) tarafından
Kız o fasıldan sonra ısrar ediyo hayır diyorum eşimi arıyo vicdan yaptırıyo ah ah halim fena anlayacağın

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 585 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 542 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde nur120302 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 420 göst.
1 Nisan 2024 Aile kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 674 göst.