0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından
Merhaba kizlar iyi akşamlar çok sinirliyim ve çok kırıldım eşimin Twitter ra girdim ve ana sayfada 18+ ustü khp.ler çıkıyor aynı şey sayfa si gibi hep ciri çıplak o izledi diye ana sayfa geliyor kesin hep girerdi sayfaya önce çünkü kötü bişey gelmiyordu ben gelince kaç gün hep çıkıyordu sayfadan  bı baktım niye girmiyor onun yüzünede söyledim inkar ediyor şimdi ayarlara girdim ama o içerik nasıl engellir? Sürekli ana sayfadan o içerik ilhilenmiyor beni basıyorum 1saatdir yapıyorum hala ayni yardımcı olur musunuz bana

4 Cevaplar

0 oy
(860 puan) tarafından
Canım ben kullanmıyorum ama inkar etmesi çok kötü söyle yani Allahım yardımcın olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Girdiği için karşısına çıkıyor tabiki. Twitter kullanıyorum karsima öyle şeyler çıkmıyor 
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Ben de kullanıyorum bana hep banka reklamları veya dizi, film reklamları çıkıyor. Eşinin arama geçmişini temizle veya hesabı kapatıp yeniden aç
(334 puan) tarafından
Zaten arama geçmişi kendi sildi önceden öyle bişey çıkmıyordu şimdi cikiyor işte onuda yaptım aynı kaldı yine aklıma geldi ya 3ay öncede doğum yaptım ozguvenim 0 artık
0 oy
(310 puan) tarafından
+18 kadınlar görüntüler falan neyse de ka.hpeler ne kız . Çok rahatsız edici. Geçmişte aramalar da ne varsa siliyorsun ve tekrar çıkanlara ilgilenmiyorum diyorsun çıkmıyor. Ha kocan bakmaya devam ettikçe de çıkmaya devam eder .

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 313 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 366 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,084 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 339 göst.
0 oy
2 cevap 30 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,678 soru

12,356,316 cevap

41,044 kullanıcı

Kategoriler

...