Çöpleri topluyordu eşim. Ben tuvaletin çöpünü verirken kızım (19 aylık) kapının önünde bekliyor öne doğru düştü elleri fayansa değdi, eşim alçak sesle sa.lak dedi. Ben de kızdım o da bana kızdı. Nasıl anlatacağım ben bu adama ki anlasın? Küçücük çocuğa s.alak mı denir m.al m.al hareketler
Tövbe estağfurullah ya
Valla benim eşim de sinirliyken gözü görmüyordu oğlum da öğrendi onun yüzünden ceza sistemi koydum kötü söz söyleyene ufak ufak ceza veriyoruz kimseden epeydir çit çıkmıyor şükür
Ama eşinizle konuşun çocuğun ilk eğitimi evde başlar
Bunu kendi de gayet iyi biliyor hatta ara ara bana söyler. Annenin bebeğine ilk bir yıl içindeki nasihatleri çok önemli der
Aa. Neden yaa ***** demek küçücük bir çocuğa
Sen evde dersen yarın dışarda derlerse ses edem ez yada aynı ağzı bozuk konuşup durur elimden geldigince dikkat ederim esimede derim evde nasl deger görse disardada onu gormeye hak göre kendine yada aynı şeyleri başka çocuklara kendi şöyler demiyor oğlum diyen oluncada cok üzülüyor
19 aylık bebek ne anlasın ya bazen şaşırıyorum 18 aylık bebeğim var benimde eşimde bende öyle kelimeler asla kullanmayız 3 yaşındaki oğlum arkadaşlarından bir kaç kötü kelime öğrendi kardeşine söyleyip duruyordu uyardım bir daha asla söylemedi yani eşiniz 3 yaşında değil kocaman adam bu kelimeyi küçücük el kadar bebesine nasıl söylebilşr ki ama önünü almanız lazım yarın birgün daha ileri sözler söylebilir ben olsam anında cevabını verir öfkelenirdim
Ben de öfkelendim zaten tartıştık
ya gerçekten bu erkekler gerizekalı. kendi slak asıl.
şunu diyeceksin, sen bu çocuğa böyle hareket edersen, yabancılar ne yapar bir düşün?
Kendine sala.k bence kör karşısındaki kendi gibi görürmüş eşinde o hesap kendi akıllı olsa zaten ufacık bebeğe bu lafı demez
Çocuk büyüdüğünde babasına s.lak dediğinde anlar....
1,472,379 soru
24,110,405 cevap
332,938 kullanıcı