0 oy
242 göst.
önce Aile kategorisinde (3,457 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar uyandimi bebeler neler yapıyorsunuz ♥️

Gece 3 te tam bir fiyasko başlangıç oldu :(

Geçe kolastomi torbam açıldı ve ben uyurken dolmuş yatak yorgan batmış :sick: :( 

Sonra oğlum uyurken düşmüş o ara ben duş alıyordum eşim görmüş aldı bizim yatağa getirdi uyuyunca yatağına geri götürdü (yerde yastık vardı onun üzerine düşmüş ) :blink:

Dünden beri süt sağım makinalarını arıyorum ama yok yer yarıldı yerin dibine girdi sanki evi taşındıktan sonra ablam getirdi annemin oradaydı eminim elimin altında olsun diye kolay yere koydum lafta ama yok yok :angry: 

Oğlumun uyku setini makinaya atmak için yatağı söktüm ucun bazanin kenarına sıkışmış çarşafi yırtıldı :O 

Yorganıni makinaya attim tursil üzerine yapışmış 3 cüye çalıştırdım makinayı :unsure::wassat: 

BU SABAH TAM BİR ÇILDIRMALİK GÜN BAŞLANGICI 

image

8 Cevaplar

0 oy
önce (2,269 puan) tarafından
Oy oy oy olacağı varmış olmuş sıkma güzel canını cana gelecegine mala gelsin cnm 
önce (3,457 puan) tarafından
Orası öyle de hepsi aynı anda olunca bi noluyor dedim inşallah günü güzel kapatırız
-Reklam-
0 oy
önce (7,411 puan) tarafından

Bı oku üfle kendini canım 

Kendimde okudum anamida uyandırdim okuttum beynim çatlıyor hepsimi ust üste gelir bide yeni almıştim uyku seti ni
0 oy
önce (16,199 puan) tarafından
Sağlık olsun sıkma canını 

Bende bağırsak sendromundan uyuyamadım guruldadi da guruldadi bişey dokundu sanırım 
Hepsimi ust üste gelir fato ya

Ya dediğin gibi bir şey dokundu yada üşütün cnm
0 oy
önce (6,083 puan) tarafından
Sağlık olsun canım sıkma canını beterinden korusun inşallah afiyet şifa olsun bu arada geçmiş olsun kuzuya da 
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
önce (846 puan) tarafından
Yinede Allah daha zor ve kötüsü den korusun cnmm

Günaydınlar bundan sonrası güzel geçsin 
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Nazar var aşko nazar çekemeyen çok <3 oku üfle kendini <3

Okudum gülüm annemede okuttum ♥️
0 oy
önce (1,057 puan) tarafından

Günaydın Ahh cnm sen nazara geldin çıldırmamak elde değil üst üste gelince haliyle insan ne oluyor der inşallah günün sonunu iyi bitter☺️bende kızma randevu almıştım gece basım agiryordu erken uydum biraz sabah namza kalktım başım gözlerim yanıyor kizımda bı ağladı onu doyurdum namaz kıldım deli gibi uykum var daha 1 saat var yatim dedim gözüm kapalı uykum var yatamiyom randevu saati geçmiş kizımda sanki 1'den sonra hep uyanikti sürekli sağ soldaydi kafası sürekli yanımda yatırmıştım  halen gözlerim sızlıyor daha yatamam eşimin biraz işleri var hep geç kalkıyorum diyordu üzüldüm ancak randvu almıştım eşim araciydi giderdik gıdım kahvaltı hazirlim evi temizliycem bugün.. :pouty:

0 oy
önce (144 puan) tarafından
Aksilik oldu mu üste üste oluyor zaten Allah kolaylık versin canım sıkma canını birde kendin icin alez al birde ustune battaniye ser öyle torba patlarsa makine yıkanır kolay olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ilknur17 (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 707 göst.
15 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.
31 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Belma t. (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 26 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde yigitmira (60 puan) tarafından soruldu

403,542 soru

12,090,048 cevap

36,382 kullanıcı

...