0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (636 puan) tarafından
Selam kizlar gecen ay tup bebek icin transfer ucreti ilaclar vs biraz durumlar sksti bnde dusunuyorum ise girsem iyi olcak bime girmeyi dusunuyorum burda bime giren uzun donem calisiyo komsum bimde mudur arkadasimin esi.annemlerle bi konusucamda 4 5 yasinda kizim var bi hafta sabahci bi hafta oglenci calisiyolar idare ederiz derseler ki olmaz diyceklerini sanmiyoruum bime girmek istiyorun maaslari verdigi olanaklari neler onden bi bilgim olsun dedim yakini calisan varmi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı 
(636 puan) tarafından
Tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
Canım benim bildiğim yol yemek dahil 23 24 oluyor diye biliyorum bizim burada kasiyer kızlar diyordu.Ama iş çok yorucu kapanış stok sayım ürün flaş fiyat düzeltme günleri ne bileyim çocuğun da küçük çok zorlanirsin 6 gün çalışma var
(636 puan) tarafından
Tesekkurler cevapladigin icin
0 oy
(8,274 puan) tarafından

Biimin maaş daha iyi biliyorum görümcemde yüz biirde çalışıyo 4 bin yemek parası 20 binde maaş galiba 17 binde olabilr tam emin değilim ama BİM'de çalışanlar daha iyi alıyor diye duydum. Bende yüz bir girmek istiyordum evime çok yakın ama eşim engel oldu istemiyor calısmamı.;)

(636 puan) tarafından
Tesekkurler cevapladigin icin.tanidik varsa eve yakin yere ayarlarsin belkide obur turlu baska subeleri varsa hangisi uygunsa ona veriyorlar cunku

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 225 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
+1 oy
24 cevap 478 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
7 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (191 puan) tarafından soruldu

404,447 soru

12,116,292 cevap

36,462 kullanıcı

...