0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (928 puan) tarafından
Kızlar 6 aralıkta randevum var ozamnda 31+5 gınluk hamile oluyorum SİZCE nst girer miyim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (225 puan) tarafından
32 den sonra giriliyor canım bence girersin ama doktor söyler zaten çektir veya çektirme diye sonra muayeneye alir
Her zaman gittiğin doktorsa biliyordur canım sen girince su kadarlık olmuşsun sikayetin var mı vs diye sorar sorma ihtiyaç görürse nstye yollar görmezse bir sonrakinde girersin. Ağrın varsa onu söyle nstde cikar
önce (928 puan) tarafından
Evt herzaman gittigind doktor  vallah 2 gundır sancım avr
Allah korusun canım zamanında gelsin inşallah, sancım varsa beklemeden git
Amin inşallah canım Allah razı olsun plasenta önde canım ondan olabilir mi acba diyorum
Olabilir canım baskıdan. Yine de ağrın olduğunu özellikle söyle ki ona göre muayene etsin, tedbirde sağlık vardır. Sağlıkla kucağına alırsın insallah
-Reklam-
0 oy
önce (137 puan) tarafından
Bazı doktorlar alıyorlar nstye bazıları daha ileri haftalarda yapıyor ben sancım olduğu için ilk nsteye 33 haftalık aldılar
Benimde 2 gundır sancım var bende diyorum hani. Girsem bir sorun olma bence cunku pazar gunu girmiş oluyor 32 soylesem mi sizce hocam  sancılar var 32 hafta olmasına 2 gun var
önce (137 puan) tarafından
Tabiki sancıların varsa bunu doktora bildirmelisin
0 oy
önce (8,267 puan) tarafından
Kız sen ne ara 31 haftalık oldun maşallah, cinsiyeti ne
Amin inşallah canım Allah razı olsun evt aralıkta 3 yaşına girecek bir kızım var senin Birtane oglun vardı degil mi
Evet canım bitane Benimkide 3 buçuk yaşa doğru gidiyor ☺
Yokmu sendende Bebiş
Yok canım şuanlık düşünmüyorum :) belki biraz zaman sonra
Hayırlısı olsun inşallah canım ya ben simdi hesapladım 32 hafta Olmasına 1 gun kalıyor 31+6 girsem sorun olur mu acaba
0 oy
önce (590 puan) tarafından
Ben 31 ken gittim nstye koymadı doktor. Sistem değişmiş galiba artık 35 te aliyorlar galiba. Bir ay sonra gel dedi bana da 
Burda oyle degil canım 32 haftalık başlıyor
önce (590 puan) tarafından
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
12 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (710 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
7 cevap 201 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Artemiss (421 puan) tarafından soruldu

403,346 soru

12,081,483 cevap

36,355 kullanıcı

...