0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (110 puan) tarafından
Merhaba benim 2 cocugum var 2 dogum sonrasi 20 kilo eklendi her seferinde az verip cok aliyorum.bu durumdan sikildim bebegim henuz 5 aylik ve emziriyorum.inanin dun magazadaki en buyuk kot pantolonu denedim ve malesef dugmesi kapanmadi canim cok sikildı bu duruma.simdi sormak istegim su disarda yuruyemiyorum bebek kucuk ve asiri soguk bi hava var salona da gidemem.kosu bandi alsam en azindan evde bebek uyuduktan sonra 1 saat tempolu yurusem ve yediklerimden kalori acigi biraksm kilo veremez miyim.bircok kisi hevesin gecince kenarda kalir kosu bandi diyor ama bu benim icin son ve tek care gibi geliyor hani var gucumle kilo isini cozmeliyim artik ya.aranizda kullanip kilo veren var mi.

7 Cevaplar

0 oy
(5,739 puan) tarafından

image

verirsin niye veremeyesin. benim oturdugum binada binanin spor salonu. ama telsiz çekmio diye cocugu uyutup gidemiodum. eliptik aldim bende salonda eliptik yoktu cunku degisik olsun diye aldim. sonra farketimki telsizi mutfaga koyarsam spor salonundan cekio.:) hamdusenalar olsun dedim hem spir salonuna gdebildim hem evimde aletim olmus oldu

-Reklam-
0 oy
(708 puan) tarafından
Koşu bandı alacaktım sonra daha farklı ona yakın kilo verdiren elektirikli titreşim aleti aldım günde 15 dakika 1 saat koşma yürüme yüzme eş dediler yer kaplamiyor rahat  çık üstüne titre o kadar geceleri yapıyorum hemen hemen 2 kilo verdim 4 gün içinde 
(392 puan) tarafından
Koşu bandının masaj aleti oluyor ondan mı
(6,471 puan) tarafından
(2,137 puan) tarafından
Yoeumlari okudum hepsiburadan apartmanda zemin titriyor diye komsulardan uyari gelmis.
(6,471 puan) tarafından
Onu bende okudum konteyneri komple sallar heralde ☺️ arkamdaki çamaşır makinesine delleniyor birde bunun için kavga etmeyim
(708 puan) tarafından
Bence abartmışlar ya bende kullanıyorum ses filan yok
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Kaba olanlardan değil de katlanıp kanepe altına bile girenler var bence ondan alınabilir. İlla yürüyüş de değil de youtubeda bir sürü kardiyo egzersizi yapan videolar var, onları da yapabilirsiniz
0 oy
(6,471 puan) tarafından
Yürüme bandı bende var günde 1 saat çıkmaya çalışıyorum diyette yapıyorum 1 buçuk - 7 kilo oldu çok şükür 
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Kosma bandi ses yapar diye apartmanda bisiklet tercih ettim ben
0 oy
(902 puan) tarafından
Ben yürüyüş ile 25 kilo vermiştim aburcubur ve ekmeği çok azaltmıştım. Saatlerce yürüdüm ve kilo verdim. Ben başaracağınıza inanıyorum
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Ben aldırdım bir yıl önce bir kez binmedim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
8 cevap 137 göst.
15 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,302 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
30 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugbaca (28 puan) tarafından soruldu

404,748 soru

12,124,319 cevap

36,483 kullanıcı

...