+14 oy
1,276 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2 yaşında ki istismar olayı için mail atıldı ve görüşme sağlandı.  Sizden tek ricam postun ekran görüntüleriyle birlikte Cimer'e aile sosyal hizmetlere adres ve link ile birlikte başvuru da bulunmanız ve adana Seyhan sosyal hizmetlere başvuru yapmanız. Polisin ilgilenmemesi söz konusu olamaz , elde kayıt olmasa bile çocuğun muayeneden geçip olayın doğruluk derecesi öğrenilmesi gerekiyor 

Haydi hep birlikte el ele verelim 

34 Cevaplar

0 oy
önce (253 puan) tarafından
Ciner ve sosyal hızmetlerin hem internet sitesine hem mail adresine hem de watsap hattına yazdım ınsallah bebek o aileden alınır
-Reklam-
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Çok çok çok teşekkürler. Hemen ilgileniyorum. 
0 oy
önce (224 puan) tarafından
Hep birlikte müge anliya ihbar etsek dikkate alırlar yazın arayın onlar çok dikkate alıyorlar çoğunluk olursak yer verirler 
Ben ettim yapabilecek olanlar da arayıp yapsın
0 oy
önce (635 puan) tarafından
Rabbim korusun..masum yavruyada gerekeni umarim biran once yaparlar basligi bu sekilde atip gidisattan bizide haberdar edersen sevinirim kuzum
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Ben Müge anlı ihbar hattına da bildirdim
0 oy
önce (4,432 puan) tarafından
Postu şimdi gördüm, Allah kahretsin ya. Umarım cezasını tüm aile çeker. 
0 oy
önce (696 puan) tarafından
Allah razı olsun sizden inşallah bir sonuç alınır
0 oy
önce (16,166 puan) tarafından
Sonuç alan oldumu
0 oy
önce (162 puan) tarafından
İnşalllah o çocuğun annesine kızgın sopa ile yaparlar aynı şeyi hemen edelim şikayet 
0 oy
önce (541 puan) tarafından
Sabah bende şikayet ettim sosyal hizmetlere de Bir gelişme var mı yani olay ne oldu bir bilginiz var mı 
önce (2,048 puan) tarafından
hayir daha beklemekteyiz postu atan kisi bendim eşimin kuzeni avukat onuda aradik yol göstersin diye ama malesefki dedi deliliniz olmadigi icin ve aileden degil yabanci oldugunuz icin ihbarinizi kaale almazlar anca bu durumda cimere yazabilirsnz başka sekil gitsenz bile bos illa aileden biri şikayet etmesi gerekms zten polisinde bana dedigi buydu
önce (541 puan) tarafından
Ne alaka ya yemin ediyorum çıldırcam istismar söz konusu bunun şikayetini kim yaparsa yapsın kaale alınmak zorunda o çocuğa bişey olsa bunun hesabını hangi hukuk hangi adalet vericek acaba kendi çocuklarının başına gelmediği içindir bu kaale almamak çok merak ediyorum kendi evlatları tacize uğrasa ve biri gelip gördüğünü söylese yine de video fotoğraf isteyecekler mi aklım almıyor böyle adaletin de böyle hukukun da yedi ceddini.... Yemin ediyorum oturduğum yerde kurdeşen döktüm ya valla Allahım o sabiye yardım etsin bu iğrençliğe sessiz kalan herkesin ne işi rast gitsin ne vicdanı rahat etsin inşallah bu gece o evde toplu katliam olur bebek dışındaki herkesi öldürürler de o bebeği sosyal hizmetlere verirler Amin başka yapacak bişey kalmıyor çünkü Allah belasını versin Türkiye gibi bir ülkenin bu ülkenin adalet sisteminin
0 oy
önce (498 puan) tarafından
Az önce üzerime düşen görevi yaptım ve şikayet kaydı oluşturdum. Allah bu pisliklerin cezasını versin. Ve biz bunu görelim. 
0 oy
önce (4,542 puan) tarafından
Ben cimere giremiyorum iki asamali guvenlikmi ne cikiyor onun icinde pttye gitmem gerekiyormus yarin halledebilirsem sikayet edecegim canim ama arkadaslarima attim hep 
Yok sadece TC telefon no seri no girmeniz yeterli. E devletlik bisey yok. Telefonunuza ko geliyor girip yapabilirsiniz direk. Doğrulama falan yok
0 oy
önce (1,505 puan) tarafından
İnanamıyorum.senmi gördün annei babası yomuydu off inanamıyorum çok üzüldüm.nasil böyle olabilir yahuu
0 oy
önce (3,705 puan) tarafından
Bir dönüş alan var mi kizlar ? Bir de DP hesabını kapatmis
önce (2,957 puan) tarafından
Ucim' e yazılmalı istismar için orası en iyisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 322 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 330 göst.
0 oy
11 cevap 428 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu

403,330 soru

12,080,845 cevap

36,354 kullanıcı

...