0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (373 puan) tarafından
Oglmu kreşe yazdırdım sosyalesmesini icn burda pek.kimsemiz yok o yüzden konuşma geriligi oluyordu 3 gün oldu yazdırdım 1000 TL kırtasiye ücreti ve 900 TL aylik kires ücreti bugün bizm kreş müdürü çocuğunuz özel bakıma ihityaci var korkuyor arkadaşlarına tahmül.edemiyor.bu yüzden onla özel ilglenmem gerk ve ben 900 bakmam dedi en fzla oda mahcup olmayliyim diye 1.200 bende o an panikle korkuyla bişi demedim okadr ahım sahimli.lüks bir yerde değil.mesla ben paramı geri isteyip oglmu başka yere yazdircam parami verirlermi ilk yazınca bu konu hakkında hiç bilgi vermediler sizce napmam lazim

11 Cevaplar

+1 oy
(415 puan) tarafından
Ben kreşte çalıştım böyle birşey duymadım 3 günde nasıl anlamışlar bunları çocuğun alışma süresi var ezdirmeyin ne kendinizi ne çocuğunuzu eğitimhane değil sanki ticaret hane 1200 verince nasıl bakacakmis sadece sizin çocuğunuzla mi ilgilenecekmis valla bana yapsalar paramı geri alırım  ve diğer velileride bilgilendirim rezalet resmen 
(373 puan) tarafından
Bende ona çok sinirlendim zaten dalga geçer gibi yok 1.200 anca bakarız gibi onalr faln üzdü
(415 puan) tarafından
Ya şu an kreş fiyatları baya yüksek ama ilk böyle diyip sonra sacmalamalari sinir bozucu harbiden siz hakkınızı yedirmeyin bu zihniyetten çocuğunuza hayır gelmez bence
(415 puan) tarafından
Bu arada çaymak steyen karşı taraf paranızı vermek zorundalar ve kırtasiye ürünlerinizi
Vermezlerse milli eğitimle görüşeceğini soyleyin gözleri korksun özel olmalarına rağmen milli editim tarafından teftiş ediliyorlar
(373 puan) tarafından
Ya çok iyi oldu çok sağolun en azdan biraz mutlu oldum
(415 puan) tarafından
Rica ederim inşallah başarırsınız kendinize güvenin
-Reklam-
0 oy
(7,591 puan) tarafından
Kaç yaşında ki oglunuz 
(373 puan) tarafından
2.5 buck
0 oy
tarafından
Vermezler sanmiyorum parani verdiysen bu ay gitsin eger gelişme görürsen devam ettirirsin kac yasinda cocugun
(373 puan) tarafından
2.5 yaşında zaten dha 3 gün oldu yazdirali
0 oy
tarafından
Özel olarak napcakmis çocuğa normal bi kreşe mi yazdirdiniz yoksa özel eğitim veren bi okul mu
(373 puan) tarafından
Özel kres
tarafından
Yok anlatamadım sanırım dil gelişimi için özel bi eğitim veren okul mu yoksa bildiğimiz devlete bağlı olmayan özel okul mu
(373 puan) tarafından
Yok canım normal açılmış çocuklar icm kres
tarafından
Özel okullar sırf para koparmak için yapıyo bunu eğer verirsen devamı gelcektir kesin sakın verme çocuğunu başka bi yere yazdır
0 oy
(219 puan) tarafından
Kreşler prensip olarak parayı geri vermez hatta bununla ilgili taahhüt imzalarsınız bizim kreş öyle veya bence fiyatı da çok uygunmuş aynı fiyqta bulamayabilirsnz 
(373 puan) tarafından
Aynı fiyata kreş çok burda sadce yaptgi haksızlık beni çok sinirlendirdi herseylerine tamam dedik diye onalrda kasten fazla para istiyor
(219 puan) tarafından
Orası ayrı özel bakıma ihtiyacı varsa özel kreşe gider ayrıca 1 hafta alıştırma haftası olur korkması ağlaması normal
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Ne alaka canım ozaman yazılırken onların size çocuğunuz ağlar alisamazsa özel ilgiye ihtiyaci olursa ekstra ücretlendirme yapılıyor diye bilgi vermesi lazimdı olurmu öyle sey
(373 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun yarın bunda soylicem
0 oy
(25,224 puan) tarafından
O ne biçim kreş öyle böyle saçma sapan yerlere verme çocugunu canım hiçbir kendini bilen eğitimi düzgün olan kreş bu lafı etmez bunun usulü bu değil hemen al bencede ordan. Paranı da verirler mi bilemem onlar belli ki paranın üstüne yatma peşinde
(373 puan) tarafından
Yarın tekar bı konuscam baklim ne dicekler
0 oy
(877 puan) tarafından
git tekrar konuş eğer böyle yapacaksanız bu ayımız dolunca alıcam çocuğumu dersin
(373 puan) tarafından
Sorun almlakta değil 1000 TL.kres ücreti 300 hijeb paketine para verdi k 900 kreş ucreti
0 oy
tarafından
Bazı çocuklar 3 yasında konuşabiliyor çalışmazsanız 2.5 çok küçük geldi bana 
(373 puan) tarafından
Biliyorum kuck oldgu ama doktor önerisi mecburen gönderim dedim
tarafından
Aman bu doktorlarda iyi bilemem ama benin oğlum da şuan 30 aylık çoğu şeyi düzgün söylüyemiyor 2..5 yaşandaykenke fazla konuşmazdı ııı ıh gibi gibi konuşurdu
Halada televizyon demem cececeyon der namaz vakti derim vasfi deldi deldi diyor
(373 puan) tarafından
İşte benim oğlum pek dili dönmüyor geç ögreniyor
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Vermezler malesef aslında direkt yazdırılmamalı canım önce ilk hafta sen gitmelisin günde 2 3 saat onu gözlemlemelisin 1 hafta böyle devam etmeli diğer hafta süreyi uzatmalı ama idare kısmında  bekleyip kameradan bakmalısın 3. Hafta ona göre karar verip yazdırmak mantıklı olan ben görmeden izlemeden vakit geçirmeden yazdırmayı doğru bulmuyorum eğer bu isteklerime izin vermeyecek bi kreş olursa zaten yazdırmam o kadar para vereceksin seni memnun etmek zorundalar yoksa hiç yazdırmam daha iyi 
(3,275 puan) tarafından
Çok guzel dedin cnm bu imkanları saglamalilar çünkü en önemli şeyini teslim ediyorsun evladını ama bence çoğu yer kabul etmez böyle birşeyi çoğu da baştan savma yapıyor çünkü
(373 puan) tarafından
Ya umarım verirler yada parda anlasirz kadinla
(4,092 puan) tarafından
Kabul etmezse kendileri bilir canım güven vermek zorundalar yaşadığım yerde bi çok kreş var çevremdeki çoğu kişi gönderiyor alışma sürecinde bunu yaptılar bana güven vermeyen bi yere göndermem çocuğumu daha anlatacak yaşta değiller gözümüzle görmek zorundayız her şeyi
(3,275 puan) tarafından
Aynen öyle sonra haberlerde görüyoruz neler oluyor birde bunun görünmeyenleri var
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Okul oncesi öğretmeniyim. Resmen seni kandırmaya çalışmışlar böyle bir şey yok.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 243 göst.
3 Nisan 2024 Aile kategorisinde denizinmavisi (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 153 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisosumm (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,835 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 226 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,665 puan) tarafından soruldu

403,350 soru

12,081,748 cevap

36,355 kullanıcı

...