0 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,371 puan) tarafından
Hanimlar kızım 1. Sınıfa gidiyor evde beslenme hazırlıyorum , servise verdim okul uzak şimdi de havaarl soğuk götürdüğü şeyler soguyupr yiyemiyor günah siz nasıl yapiuorsunuz internetten gördüm termos gibi şeyler varmış nerde satiliyor bunlar bide ise yariyormu 

Soğuk yenen şeyler koyuyorum ama nereye kadar bazen bı çorba götürsün sicacik yesin istiyorum

5 Cevaplar

+1 oy
önce (247 puan) tarafından
https://ty.gl/kfyuzjaeze2og

Al bunu. Sabah koyduğun çorbayı öğlen üfleyerek yer. Gram akma yapmaz. Hiç pişman olmazsın
önce (1,371 puan) tarafından
Tesekur ederim ama çok hapali ya
önce (5,653 puan) tarafından
benimki sicak yemekleri oglen yemekhanede yiyor zaten . biz saat 10 gibi bide 2bucuk 3 gibi yesin diye aparatif iki ara ogun koyuyoriz sabahki icin kucuk atistirmaliklar  yada kahvaltilik peynir zeytin yiyen vocuklara pankek krep tarzi meyve  kurabiye kek tarzi aksam uzeriki ara ogunde. o yuzden problem olmuyor sicaklik. ama anasinifinda termoslu beslenme cantasi almistim makarna falan sicak tutuyorfu
önce (247 puan) tarafından
Ama yılllaaarca kullanırsın. Verdiğin paranın hakkını alırsın yani.
Öyle ama pahalı ya

Tesekur ederim canım ❤️
-Reklam-
0 oy
önce (3,179 puan) tarafından
Çocuğum daha okullu değil ama e bebek var bakabilirsin canim kullanan arkadaşlar inşallah gorurde yorum yapar
Baktimda çok pahalı ua
önce (3,179 puan) tarafından
Trendyola bak, n11 de ürünler biraz daha uygunmuş oraya bakabilirsin birde hepsiburadaya bak canım oralarda dhaa uyguna bulabilirsin
Orayada bakiyim

Tesekur ederim canim
0 oy
önce (129 puan) tarafından
Benim oğlum da anasunifina gidiyor bende onlari gördüm de çok pahali öyle soguyunca yenmecek bisey yok beslenme listemizde çorba falan koysam o kaba o kabi acamaz acti diyelim üstünü basini hep kirletir okuldan gelince çorbasını versen olmaz mi canim
Canım mesela köfte çok sever patates kızartması gibi şeyler dönüyor yiyemiyor
0 oy
önce (2,561 puan) tarafından
Siz bilirsiniz de okulda beslenmede çorba olmaz sanki trendyolda ebebekte migrosta var termoslu beslenme çantaları migrosta indirimdeyken 150 ye falan almıştım takip et ara ara uygulama indirimleri vs oluyo
Canım çorbadan kastım mesela bı köfte koydum diyelim donar yiyemez sulu seyler değil çorba katı yapar koyarım
0 oy
önce (2,152 puan) tarafından
Benim kızım da 1.sınıda gidiyor o da herşeyi yemez yemek çok seçer pazartesi günleri poğaça günü dışardan poğaça alırım diğer günler tost yaparım patates ekmek arası yaparım sandviç yaparım VS öğlen 12.40 da giriyor Akşam 5 de çıkıyor hepsini de yiyor 
Canım ama tost soğuyunca kassar dönüyor falan yiyemiyor bende genelde kek pankek tarzı şeyler koyuyorum kızım tencere yemekleri yer , köfte mesela koysam donar yiyemez

Tesekur ederim
önce (2,152 puan) tarafından
VAlla yemek seçen çocuk çok zor ama benim kızım okadar yapmıyor tost soğuk olsa da yer

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 252 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 787 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Elçikuşu12 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
30 Ağustos 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.