0 oy
353 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,373 puan) tarafından
Ya nerden baslayacgimi bilemiyourm şimdi benim ve teyzemin eşi amca ogullari benim annem ve nenem sürekli beni ve teyzemi doldurup durdu esimizin ailesine ,esimize karşı ailsei evinize gelmesin kovun kapıyı açmayın hizmet etmeyin çocukları atın onlarin üstüne bosanin gibi gibi bı sürü şey (( ama gerçektende bana da teyzemede çok zulüm ettiler )) o konuda haklılar sonuç ikimizde aynı sorunalri yaşadık ve eşlerimizin alileriyle ikizimde evimize gelmesinler dedik tanı ayrı ayrı zamanlarda oldu bunlar neyse şimdi de benim yanımda konusurken  teyzeme bı sürü şey diyorlar bana onun üzerinden bana laf sokuyorlar yok bütün suç teyzemde yok sisacakti biraz Altan alacaktı ( bu arda ailen gelesin dedik ya onlarda normal olarak dizinde aileniz gelmesin dedi ) işte bunlrda diyorki kadın biraz düşünür ailem için susiyim diye bizi kötü yaptılar , eee ne oldu doldururken iyidi de şimdi mi bizmi suçlu olduk. Eskiden anne bak ben onalra evime gelmeyin dersem eşimde senin alinede gelmesin diyecek aaa ben zaten onun evine gelmem sen onları eve alma ben gelmem ( gelmiyordu zaten ayak üstü gelirdi bende eşimde yalvariirdik biraz kal diye ama gene gidiyordu ) ben doğum yaptım hastaneye geldi eve geçtik ertesi gün gitti ben bunun evinde kalmam diye o zaman hiç sorun yoktu neyse şimdide bana laf sokuyor işte teyzenin esi iyi o eşini o hale getirdi ailesine gelme dersen kendi ailesinde de olur akılsız falan , kadın deddigin biraz Altan alır gibi bı sürü şey 

Siz olsanız ne yapardınız 

Uzun oldu hakkınızı heleal edin

7 Cevaplar

0 oy
önce (548 puan) tarafından
Ben olsam size başta söylemiştik sizde gelmem ben onun evine demiştiniz şimdi ne değişti der uzak dururdum annem de olsa eğer aile içi sorunlar yaşamama neden oluyorsa ve evime bu kadar müdavim olmaya çalışıyorsa görüşmem biraz daha zorlasalar eşlerinize sizi kötüleyecekler sonra al başına belayı 
önce (1,373 puan) tarafından
Offf hiç kedilerinde hata bulmuyoar
önce (548 puan) tarafından
Bulmazlar bacım Bulmazlar 7 köyü birbirine Katar birde geçmiş olsuna gider böyle insanlar kusura bakma annene laf demiş oldum ama evliliğini mahvedecekler
-Reklam-
0 oy
önce (2,413 puan) tarafından
Aynısı, daha neler dedi. Sonra bir gün başka bir olay yüzünden tartıştık, herkese arkamdan şey diyormuş ben hatalıymışım işte kocamın yerinde olsa beni kapıya koyarmış bir sürü kalp yaralıyıcı şey dedi suratıma. Ama artık bende anlatmıyorum akıllandım, annesidir konuşulur deyip geçiyorum. İşte eltimle sorunlarım vardı. Hafta sonu gezmeye gittik onunla baş başa kafa dağıttık eve geldim konuşuyoruz sürat 5 karış:) bizi doldurup, doldurup milletle kötü yapıyorlar sonra bizi suçluyorlar. Artık ben kafama göre takılıyorum. Anlatmıyorum da, sende öyle yap. Eşinin ailesi pişman oldu ise konuş gitsin tabi mesefayi koru. Sorunlarınıda sadece kendi içinde yaşa ve hallet. 
Aynen yemin ederim

Konuşuyoruz ama eskisi gibi değil
0 oy
Fikrinize ihtiyacım var 
0 oy
önce (1,496 puan) tarafından
Bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, şuan kimseye birşey anlatmiyorum iki tarafla da görüşüyorum ama eskisi gibi samimi değilim, ararım napiyosunuz derim kapatırım birseyimi anlatmam kimseden de akıl almıyorum artık kendi işime nasıl gelirse öyle yapıyorum herşeyi 
En iyisi

Tesekur ederim
0 oy
önce (16,473 puan) tarafından
Kesinlikle mesafe ve zamanında edilen lafların hatırlatılmasi gerek 
Aynen

Tesekur ederim
0 oy
????????????               
0 oy
önce (10,361 puan) tarafından
Ben olsam kimsenin aklina uymam esimin ailesiyle sorunum varsa esim o sorunu mecbur cozecek brn evime gelmesin demem ben bu durumdan rahatisizim duzelsin derim sadece geldikleri zaman da nr yasamis olursak olalim saygi da kusur etmedim kanli bicskli olscak duruma dusmedik cunku ama sonda soylediklerine brnde katiliyorum ben esimim ailesiyke ilgili bi sorundan sikayet edecek olsam kendi ailemi dusunurum onlarda oyle bisey var mi senin ailen cok mu farkli demesin diye bizde bi tek sey oldu onu snlstiyim sana esimin ailesi benj hic bi topluluga sokmadilar beni biri davet ediyo mesela soylemiyo bile bisey oluyo hic haberim olmadan mervd gelmez merve musait olmaz yok kocasi vardiyali yok cocugu var diye benden once reddediyodu sonra da bana gelip douluyodu bi sure sonra bende artik davet etse bile gitmedim gecen aradi esimin halasi davet etmis felirsen sende gel dedi yok dedim esimle kavga ettik niye gitmiyon millet kavgalisiniz sanacaklar gitmicem onu snnen dusunseydi birazda hep alttan almak zorunda miyim dedim neyse esimde sende kendi silrne gitmicen o zaman dedi birincisi brnim ailem bisey olursa arayip davet ediyolar gerekirse ozel araba bile gonderiyolar bi akrabam biseye davet ederse de kendisi beni arayip soyluyolar senin ailen yapiyo mu bunlari kendi ailenin sucunun cezasini brnim aileme de kesenezsin gidecem bak gor nasil gidiyorum dedim 
Canım simdi şöyle evet eşimi  aliaei beni eziuordu eşim onların korkusundan bı şey demiyordu bende 7 yıl onlarla yaşadım ban ilk başta bizmle yasa evleri ayirsigimozda artık çekirdek aile olacaksinkz kimse krismaz dedidwl 7 yıl kandırdılar neyse evler ayrıldı bunlar gene eskisi gibi bende kalmak istediler bende kabul etmedim büyük kavga çıktı ama yüz yüze değil eşimle kavga ettik eşim onlara aktardı , ben eşime dedimki gelsinler ama misafir gibi bu aaatten sonra onlarda kalıcı istiyorlardı neyse eşim dedi kimse seni takmaz bu lafın üstüne ben dedim artık adım atmasinlar oda dedi senin ailemde gelmesin tabi ailemde dahil oldu bu duruma şimdi eşimin ailsei geliuir bazen ama annem gekmiyor , ben onlari kabul etseydim annem asla yüzüme bakmazdi bana hep derdi o 7 yılın içinde hep e,iyirsun kendini şunun kadar olamadın gibi şeyler şimdi de kendimi ezdirmek istemedim bu seferde yukarda naltigim gibi davraniyirlar
Sen herkesi bosver haklidin hakkini savunmussun esin kendi ailesinin sucunu senin ailene yansitmayacakti basta bu konuda twpki verecektin ailen hele onlari kovdu bende gitmeyim demeyecekti esinin yaninda aksine ne gerek vardi yapmasaydin esin seni biliyo ezdirmez soyle boyle desydi ya da seni one sureceklerine onlar deseydi basta ne konusuldu siz napiyosunuz biz size kole mi verdik deseydi o zaman canjm swnin ailen seninle gorusmek istemiyo ki yanlis anlama bildigim kadariyla yasin kucuk sen bunlari dusunememis olabilirsin ama ailen sana sahip cikmamis
Görüşmek istemiyorlar değil ama bana kendini ezdirme dediler eee ezdirmedim şimdi niye bütün suçu bana atıyorlar onu anlamadim susuncada ezik muamelesi yapiyorlar
O zaman ailen olarak onlar sana sahip ciksalardi kendin ezdirme ne demek ailen olarak arkanda oldugunu bilse zaten esinde ailesi de bu kadar yapamazlar nasilsa ailesi arkasibda degil gidecek yeri yok diyolar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 353 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde agbutt (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 518 göst.
20 Kasım 2023 Aile kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 215 göst.
8 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 509 göst.