0 oy
145 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,063 puan) tarafından

Ben ilac icirirken kasiga katip sirıngaya cekiyordum sırıngayi ilac kasigini almis gelmis bana ilac icirmeye calisıyor anne ac anne ac diye  birde battaniyesiyle agzimi siliyor icirdikten sonr agzini siliyordum ben direk kopyalamis kizlar ya gülduruyor beni sıpa :)

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,397 puan) tarafından
Bende yemek veriyorum agzinda tutuyor kiziyordum gene yutmuyordu dün gelmiş yalandan yemek yapmış bana verdi bende aynı onun gibi ağzımda tuttum bana diyo yut yoksa döverim sjsjjss sonra diyo tükür tükür tukurmedim bu sefer diyo al su iç yut deli oldu ben yutana kadar sjsjsjjsjsjs 
önce (5,063 puan) tarafından
Hahhaa anlasin annesinin halinden :)
önce (1,397 puan) tarafından
Evt sinir oldu baya ve galiba o işlem başarılı geçti ondan sonra agzinda tutmuyor:D
-Reklam-
0 oy
önce (110 puan) tarafından

Ayy hemde nasıl:)

Bende yatırmaya çalışıyorum yatmıyor kızıyorum yat diye kalkıp bana öpücük atıyor güzel kalplim ❤️:)

Seni yumusatmaya calısıyordur akilli bıdık :)
0 oy
önce (2,377 puan) tarafından

Ayy bant gibiler sorma :D

Aynen ya herseyi aliyorlar :)
0 oy
önce (4,676 puan) tarafından
Cok tatlılar ya. Yaptıgım yanlışları farkedıyor um bazen bu sayede :)) 
Iyi oluyor desene :)
0 oy
önce (1,496 puan) tarafından
Benimki de beni deniyor. Geçen et doğruyorum anne et nerde oluyor dedi inekte oluyor oğlum dedim anne eti inekten kim alıyor dedi dedenler kesiyor bayramda bizde yiyoruz dedim anne bende bakcam kesilirken dedi tamam oğlum dedim ( geçiştirmek için tamam dedim bu arada) anne bende kescem ineği dedi tamam oğlum kesersin dedim bana diyor sen ne biçim annesin ya elimi kesersem diyor :D ben şok :D lan dedim madem biliyon ne sorup duruyon :D
Oyuna getirmis seni sıpa :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 325 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 241 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
18 Ekim 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu

403,375 soru

12,082,630 cevap

36,359 kullanıcı

...