+4 oy
734 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (160 puan) tarafından

image

image

selamun aleyküm kızlarım bu perdeyi poşedin içine katıp konteynırın yanına katmişlar eşim getirdi baktım lekeli değil temiz bende tekrardan makineye attım çamaşır suyu da döktüm mis gibi oldu benim perdelerim aşırı yıpranmıştı çok kötüydü buda yırtılmış dikmişler eskidi için atmışlar ama olsun en azından benim perdeden daha güzel duruyor sizce nasıl olmuş ben beğendim ☺️❤️

25 Cevaplar

0 oy
önce (178 puan) tarafından

Maşallah kız tertemiz de olmuş valla <3

önce (160 puan) tarafından
Çok teşekkür benimde içime sindi yıkayınca Allah razı olsun canım benim ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
önce (2,811 puan) tarafından
Güle güle kullan canım. Amerikada her şey ama her şey çöp kenarlarına konulur ihtiyacı olan alsın diye. Evini bile o şekil dizen var. Keşke Türkiyede de olsa 
Ahh keşke burda da olsa çok güzel olurdu çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️☺️
0 oy
önce (1,037 puan) tarafından
Ohh miss evi guzelestiren de yıkandan kadındır derler boşuna dememişler kadının dokunduğu herşey çiçek gibi olur ..☺️ve seni bu arlar keşf ettikden beri herşeye daha çok şükür edip azla yitinme bilmeyi daha çok anladım eskiden de pek takilmazdim şuyum buyum yok hep nasılsa bu dunyda kiraciyiz derdim şimdi bazı şeylerin olmayınca demem neden yok birşey olmasa benden kotuleri de vardır diyorum rabbim can sağlığı huzur versin inan herşey düzelir saglikliysan bu dunyda en zengini sensin rabbim sanda güzel günler nasip etsin yavrularınla..♥️
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ❤️ ☺️ Yorumun beni çok mutlu etti daha çok şükür etmene de ayrıca daha çok sevindim ben her zamn şükür ediyorum benden daha kötüleri vardır çünkü başımızı sokacak evimiz var evlatlarım var sağlımiz yerinde elimiz ayağımız tutuyor gözümüz görüyor nefes alabiliyoruz şükür etmek için eve arabaya değerli bir eşyaya sahip olmamıza gerek yok şükür etmek için binlerce sbebimiz var herkes eşittir hepimizin götüreceği bir kefen bacım sadece ahiretimiz için çaba gösterelim inşallah o onu almış bu bunu almış bu yeni çıkmış tüm komşularım inan yarış halinde ben heves bile etmiyorum Rabb'im verirse olur vermese elimdekini kullanırım herşey Allah'tan fakirlik de zenginlikte hepsi birer sınav Rabb'im diyor kulum şükür mü edecek isyan mı edecek çok şükür bin şükür
Amin canım inan öyle benimde çok öyle tandik var bende mesle 8 yıldır evliyim hep ikinci el kullanıyorum beyaz eşyam dahi oda artk patlak verdi geçen sene değiştirdim eşim bazen diyor acba seni mutlu edemiyormuyum diyorsundur yeni şeyim olsun bilemem dedim hiç aklıma öyle gelmemişti diyor belki heves ediyon birilerinden yok dedim sanki bunalrin ne si var  simdlik kullanıyoruz şuan herşeyden önce en değerlim bı kızım var inan gözüm hiç eşyayı görmüyor Rabbimden istediğim bı evlat duygusunu tatmak oda nasip oldu bize artk çok şükür rabbim isteyen herkese gönlündeki hayırlı bi şekilde nasip etsin hep dua ediyordum rabbim hayirlisiysa hayırlı bı evlat bana ve isteyen herkese nasip etsin☺️☺️ Bin şükür elhamdülillah
Olsun canım ikinci el kullanmak kötü bişey değil temizler kullanırsin inşallah rabbim daha güzellerini nasip etsin rabbim evladın sağlıkla mutlulukla huzurla imanla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah evlat çok bambaşka bişey ❤️
İnanki öyle komşualrim kız diyordular eso bu eşyan nasıl sıfır gibi temiz  duryo temiz kualnirsan neden olmasın diyordum amin cnm cümlemizin evlatlarını inan ban başka bı duyguymuş hep rüyalarıma giriyordu rüya böyleyse gerçeği nasıl diyip duryordum çok şükür rüyalarımın fazlası kızım..♥️♥️iykkim
Temizliği çok severim temiz insanları da çok severim Rabb'im sana bağışlasın evladını inşallah kimseye evlat hasreti çektirmesin Rabb'im
0 oy
önce (10,352 puan) tarafından
Gule gule kullan canim dunku postundan sonra cok etkilendim gun icinde *** *** aklima geldin seni her gordugumde nesenden kucuk seylerle mutlu olup sukretmenle tanirdim ismiin post sahibi olarak gorunce artik ustube bi de dunyanin butun yukunu pmuzlarinda tasiyan bi minik olarak da animsayacagim galiba Rabbim cektiklerini gunahlarina kefaret eylesin insaAllah 
Ne güzel dua ettin kurban olurum seni yaradana amin inşallah buda benim kaderim sınavım bunada şükür herşeye rağmen ben ayaklarımın üstünde durdum anne oldum eş oldum inşallah her daim  Rabbime layık bir kul olarak da yaşamak nasip olsun insanı tanımadan bilemezsin be kardeşim ne acılar çekmiş insan unutmuyor tabi unutmak imkansız ama yaşamak zorundayız bir şekilde bende kendimi tüm sıkıntılsrin üstesinden gelmiş güçlü ama yorgun bir anne olarak görüyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah üzüntümle üzülen dostumdur kardeşimdir❤️❤️❤️
önce (10,352 puan) tarafından
Allah razi olsun seninde guzel dusuncelerin icin cok dogru soyluyosun canim Rabbim bundan sonra guzelliklerle karsilastirsin ♥️♥️♥️♥️
Amin amın insallh ❤️❤️❤️❤️
0 oy
önce (594 puan) tarafından
Çok sevindim senin için canım Güle güle kullan inşAllah :)) 
Bende çok sevindim teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 529 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 488 göst.
27 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 897 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,008 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,330 soru

12,080,827 cevap

36,354 kullanıcı

...